Emiel píše:xiexie píše:Emiel píše:
Přesně, ty aspoň víš, do čeho deš.. Já vůbec nemám tuchaJsem tu nový a osobně zde neznám ani jednoho uživatele.. Což je škoda
Hele, nedelej z toho drama, tak si prijdes tuknout s Qilin a bude to. Budete tak na stejne urovnia pak to zapijeme tim piveckem.
Ja jsem taky zacatecnik , tak co, ale abych z toho delala bu-vi-co....vzdyt jde jen o pratelsky sparring......nejdeme se zabit. Aby to nedopadlo jako v Johny Englishovi, kdy vsichni agenti zemreli na jednom pohrbu......
Nedělám drama, ale nerad bych pak ,aby kvůli jednomu začátečníkovi někteří shazovali jeden styl(jako je v oblibě zde shazovat japonské tradiční styly, jako je aikido (I když tradiční, vzniklo někdy jen před sto lety a v český republice je vážně mizerné. Jen co jsem slyšel, tak v Plané jena celkem slušné úrovni)
TongPo píše:wordsworth píše:Byl tu dotaz co my mimopražští? Jak to bude s noclehem? Dávat těžké love za hotel se mi fakt nechce.
S ubytováním si nedělej starosti, budeš ho mít zdarma i se stravou, stačí ti pouze kartička zdravotní pojišťovny...Já nebo Ukrop se už postaráme, aby tě hospitalizovali...
player píše:V jakem duchu se bude pripadny sparring aikido vs kdokoli odehravat?Snad ne boxerky na ruce a jede se "thajbox"?:)
4player - na dohode... záleží by som povedal hlavne od nich, že čo by vlastne chceli... či by sa k tomu postavili v duchu "chcem skúsiť niečo nové", alebo "teraz vám ukážem", alebo "jaaaaaj, nebite ma"![]()
![]()
Záleží určite aj od toho, nakoľko sa bude cítiť schopný ovládať vlastné telo v strese... lebo pustiť sa do sparingu bez rukavíc môže dopadnúť všelijako... od "krúženie a nič" po vyrazený zub, či zlomenú ruku...
RUNAR píše:No každý přeci ví že sparring v boxerkách s úchopovými styly je nesmysl.
Stejně jako když bude bude boxer spárovat s bjj/judo podle jejich pravidel.![]()
![]()
Ukrop: Ty si domlouváš další sparringy na vol.3 ale měl bys tam vždy psát:
"Když přežiju Ranaře tak ......" Díky![]()
![]()
Pošlem ťa totiž do ahóóóój
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků