honza píše:dekuji za rady, urcite projdu, ale jsem uplne vedle z toho, na jaky styly.. preci nemuzu projit vse- da se treba (mozna HOODNE debilni otazka) rict ze bez profesionalni urovne je jeden styl "lehci" nebo privetivejsi?
stylu je jak safranu a jako zacatecnik sam o sobe asi nedokazu vybrat.. Ano mam kamarady co delaji taekwondo atd ale vsichni v mem veku takze nemuzu cekat obektivni rady

Honzo, nejlepsi asi bude, kdyz si vyberes nejake bojove umeni sam, a pak se tady zeptas na konkretni skolu onoho BU v Praze, pak dostanes konkretni odpoved.
Jsi jeste mlady, takze opravdu muzes zacit s cimkoliv a v Praze je moznosti mnoho.
Velmi zalezi na uciteli, je nutne aby byl kompetentni - na to pozor, v oblasti BU se pohubuje cela rada diletantu a podvodniku.
Na doporuceni nejakeho BU se tady asi moc nesnaz ptat, protoze kazdy ti bude neobjektivne doporucovat BU, ktere dela on sam
Ja osobne bych ti doporucil nejake tradicni BU, ktere ma nejake prokazatelne koreny, tradici a mnoha lety (nejlepe vice jak 100let) overene metody a ktere ti do zivota da neco hlubsiho, nez jen naucit se prat. Ale to je jen neobjektivni doporuceni, potoze takove BU delam ja
Toto doporucuji spise nez nejakou moderni slataninu, kterou si vytvoril "Franta Novak" za par mesicu a ted na tom rejzuje penize