Tedy pro krátký hák levou rukou.

RUNAR píše:No podle mě je tady rozdíl v pojmu capák:
Někde to znamená: levý krátký hák vší silou (ne silou jako veš ale celou silou)![]()
Jinde to používaj slovo capák pro dlouhý háky ale celkově vzato Facák není Capák a dlouhej hák jde trefit pěstí s malíkovou hranou dolu ale ne úplně ze strany ale šikmo.
P.S:
Podle mýho v rukavicích jdou pálit i údery kterýma se bez rukavic o tvrdou palici (čelo, temeno, lícní kost) rozlámou prstíky.
Proto taky jsou bandáže a rukavice na sportovní vyžití že jo
RUNAR píše:Luen:
Tady si věcně nerozumíme, nepsal jsem obecně, je jasný že i v rukavicích se dá ruka ZRANIT.
Panda píše:Přátelé kamrádi, proklubala se mi osmička a vzhledem k tomu jak se to rýsuje bude asi muset holka ven, takže je dost dobře možné že budu moct nastoupit pouze na sparing "na spodky" (asi 14 dní po operaci je prý čelist tak trochu náchylná k prakání)...ale myslím že i tak si s Vámi užiju spoustu legrace, co si vzpomínám spodky jsou Ukropcanyho specialita![]()
player píše:Panda píše:Přátelé kamrádi, proklubala se mi osmička a vzhledem k tomu jak se to rýsuje bude asi muset holka ven, takže je dost dobře možné že budu moct nastoupit pouze na sparing "na spodky" (asi 14 dní po operaci je prý čelist tak trochu náchylná k prakání)...ale myslím že i tak si s Vámi užiju spoustu legrace, co si vzpomínám spodky jsou Ukropcanyho specialita![]()
Jestli ses chlap, tak ju tam nech, jake pak holcici trhani, cajicku
RUNAR píše:Luen:
Tady si věcně nerozumíme, nepsal jsem obecně, je jasný že i v rukavicích se dá ruka ZRANIT.
A že bez rukavic je možný udírat věci co v rukavicích nejdou je celkem jasný, jednak se dá pořádně sevřít pěst, jednak využít ploch co v rukavicích nejsou efektivní.
Spousta úderů hranama ruky a dlaněma atd.
Takže není o čem se dohadovat.
Jinak capák ve významu levý krátký hák říkaj třeba u Tišera.
player píše:Sorry Luene, nechtel jsem to rikat na plnou hubu, ale s pravdou ven.Jiz za tebou nemusim jet a to z prosteho duvodu.Jakmile budu totiz potrebovat cokoliv ohledne kungfu vysvetlit, staci sebehnout kopec:
http://melnicek.cz/?q=node/2759
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 9 návštevníků