Kmotr píše:
Já bych se šel jen kouknout
NE......základní pravidlo je AKTIVNÍ účast.
Kmotr píše:...Já bych se šel jen kouknout a jako kompenzaci bych Vám tam přivezl ty chlapíky...
RUNAR píše:No asi teď napíšu na tohle forum první rozumný příspěvek:
Jdu teď zjistit jaký maj v tý hospodě (pro vol.3 sešlost) pivo a jestli tam vaří.
TongPo píše:Kmotr píše:...Já bych se šel jen kouknout a jako kompenzaci bych Vám tam přivezl ty chlapíky...
Tak na tuhle zmrdovskou variantu rychle zapomeň, buď se zúčastníš sparringů aktivně, nebo tam vůbec nelez.Setkání bu.cz fungují na principu:
Nejdřív ukaž ve sparringu co umíš, pak pokecáme
Jendis píše:Kmotr píše:
Já bych se šel jen kouknout
NE......základní pravidlo je AKTIVNÍ účast.
RBR píše:Jen pro kontrolu. Jsou potenciální účastníci očkováni proti žloutence? Přece jenom je teď z medicinského hlediska Praha potenciálně nebezpečné místo. Může se stát, že si Ukrop na Slovensko odveze více něž by chtěl![]()
![]()
RBR
Jendis píše:Jo?????A kteří to jsou????Každý,kromě asi dvou děvčat,se zůčastnil minimálně jednoho sparringu.....a tuším,že na vol.2 byl jeden,co byl po zranění......ale jinak,že by šel někdo jen koukat,tak to v žádném případě. Tohle pravidlo je od začátku...kdo chce jen koukat,může zůstat doma.
RBR píše:Jen pro kontrolu. Jsou potenciální účastníci očkováni proti žloutence? Přece jenom je teď z medicinského hlediska Praha potenciálně nebezpečné místo. Může se stát, že si Ukrop na Slovensko odveze více něž by chtěl![]()
![]()
RBR
ukropcany píše:4kmotr - no to by ma tiež zaujímalo... na vol. 1 nebol okrem borisa68 nikto pasívny a na vol. 2 som síce necheckoval, ale jediný kto viem že nebúchal bol luen a pma potom nejaké kamarátky a manželky, ale to by som považoval za v poriadku...
Takže keby si mohol prosím «a menovať... a žiadne kľučky, yo? Spojenie "očumovalo lidí dost" je totiž značne od veci...
P.S. Toto je stretnutie ľudí z tohoto servera. Niežeby (Bože chráň) bol cudzím vstup zakázaný, ale primárna misia je spoznanie sa a čistenie vzťahov. Nie pestrosť...Ftipálku...
ukropcany píše: Neviem o čo Ti ide, ale koleduješ si o "byť za debila"...
roza píše:Jendis - bingoLittleass strikes back
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník