ukropcany píše:Však v tých budem búchať s Tebou title fight....
RUNAR píše:No jo TongPo ale představ si tu pohromu že ti rozbije úsměv někdo kdo trénuje v pletených růžových palčácích.![]()
V BS kruzích tohle neututláš.
ukropcany píše:Myslel si ako moje?TongPo píše:PS: Ta fotka tvých rukavic je samozřejmě už starší, podle nejnovějších informací jsou aktuálně opravdu potrhané a spravované lepící páskou...![]()
![]()
ukropcany píše:No jasné... ale "víťaz" bude musieť ešte predtým podpísať zmluvu o budúcej kúpnej zmluve a zložiť kauciu 5000 Kčjox píše:Ucrop: Panečku to je artefakt.Bude se to pak házet do publika?
ukropcany píše:Jendis + Boreas - dostanete bodku...![]()
RUNAR píše:Á máme tu další sparringovou dvojici Ukrop vs Jendis, sis to Jendisi blbě načasoval ty kecy na Ukropa, podívej časování je důležitý i tady na foru, tohle si řádně podělal.
ukropcany píše:4ranař - ale s jendisom sme už dohodnutý... on len potreboval poriadnu motiváciu...No tak má ju mať...
ukropcany píše:4ranař - ale s jendisom sme už dohodnutý... on len potreboval poriadnu motiváciu...No tak má ju mať....
RUNAR píše:ukropcany píše:4ranař - ale s jendisom sme už dohodnutý... on len potreboval poriadnu motiváciu...No tak má ju mať....
Jendisi, já jsem v klídku ale ty toho za tejden už asi moc nenatrénuješ.
No nic, mám doma ještě nějakej dermacol (na monokly) asi ho vezmu taky.![]()
ukropcany píše:Zíde, zíde, zober...RUNAR píše:No nic, mám doma ještě nějakej dermacol (na monokly) asi ho vezmu taky.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník