Moderátor: Picard
Jendis píše::lol:![]()
![]()
jj...tam na mne zbrojili......
![]()
![]()
A viděls to potom sám....
cudles píše:Jendis píše::lol:![]()
![]()
jj...tam na mne zbrojili......
![]()
![]()
A viděls to potom sám....
Sry,ale toho jsem si nevsiml,zkusim si to vyhledat...ja uz zacinam mit k tomu foru odpor...posledni dobou tam vetsina sla proti me, a protoze se to tam tim padem kazdou chvili mlelo, vzxdal jsem se tam spravcovstvi,aby tam mohli byt konecne normalni debaty,ale nepomohlo to..ted jsem tam hlavni cilVazne mam chut se s mnohymi potkat osobne...same smesne kecy a urazky ohledne nejakych energii z to odmitam,ohledne duchovni stranky,ze ji tolik nerozvijim,a co nejvic nesnasim je, ze mnozi pak,kdyz uz dochazeji argumenty, tahaji veci z profilu netykajici se tematu
![]()
Pred odletem do anglie jsem ukoncil treninky aikida, a tenhle tyden chci jit na prvni trenink muay thai tady v Bournemouthu..ale dostkrat premejslim jestli pristi rok nezajet na letni skolu do Budejek,protoze bych tam mohl potkat par lidi z fora,a mohlo by to byt zajimave..s jednim jsem se uz potkal, a mezi ctyrma ocima najednou nemel zadnej problem.ale jakmile je nekde na netu...
Ale úprimne - preháňanie a marketing mu vždy frčal... však posúď sám http://www.aiki.sk/index.php?lang=sk&me ... ubmenuid=3
Aikidaci radsej nevedia vobec obranu a preto sa vzdy trafia a vsetko im vyjdePavel33 píše:to je prdel jak lidi co nemaj co dělat sou od rána do večera naprdelený tady a čekaj jestli nenapíše něakej aikidák, aby mohli dávat rozumy:D:D to je samej ten thaiskej box nebo co, kde se při zápase okopávaj dokud se někdo konečně netrefí, ale to už stejně všichni chrápou
inteligentní lidi sem už ani nechoděj, protože to je pod úroveň
ještěže nejsem inteligentní
Pavel33 píše:to je prdel jak lidi co nemaj co dělat sou od rána do večera naprdelený tady a čekaj jestli nenapíše něakej aikidák, aby mohli dávat rozumy
ukropcany píše:Ešte pár rokov a možno sa to naučíš...Pavel33 píše:Jeee taky chci bejt mistr diskutér, ale to bych musel prudit asi cooo:D:D
Nemohol som si to odpustitukropcany píše:4skate - kašli na to... chlapec žíje v historkách z knižiek...
Pavel33 píše:Tady si někdo moc povidá ale:D tak sranda musí bejt
:D už pátej příspěvek hmmm, sem na správné cestě stát se mistrem xDDD
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník