Gino píše:Taaaakze jak zatim vypada "dochazka"?
Ucrop, RUNAR, Panda, player +1, chrobi, TongPo, luen, Gino, xiexie, graver, Boreas, jox, Dong_wu, Toman, migli, roza, RBR (?)... a dalsi? At mame nejakou predstavu
Jeste Qilin
Ucrop, RUNAR, Panda, player +1, chrobi, TongPo, luen, Gino, xiexie, graver, Boreas, jox, Dong_wu, Toman, migli, roza, RBR (?)... a dalsi? At mame nejakou predstavu
Ucrop, RUNAR, Panda, player +1, chrobi, TongPo, luen, Gino, xiexie, graver, Boreas, jox, Dong_wu, Toman, migli, roza, RBR (?), Qilin... a dalsi? At mame nejakou predstavu
Piste, kdo vas jeste napada, nebo se sami prihlaste
graver píše:btw: pořád platí, že můžu vzít někoho z Brna/blízkého okolí.
Zítra mě ještě čeká trénink (potřebuju zabít bacila), tak to snad dobře dopadne.
Kdyby tam byl někdo z aikida nebo ju-jutsu, tak potřebuju rozhejbat rameno a koleno![]()
Předpokládám, že doktora, zdravotní sestru a masérku zajišťuje pořadatel
roza píše:graver - nestacilo by ti,ze jsem amatersky veterinar a budu mit sebou dve flasky ovčího mazání?
RUNAR píše:graver píše:Předpokládám, že doktora, zdravotní sestru a masérku zajišťuje pořadatel
Pandův Brácha je chirurg.Mám dojem že Panda povídal že ho přivede jako lékaře.
Ucrop, RUNAR, Panda, player +1, chrobi, TongPo, luen, Gino, xiexie, graver, Boreas, jox, Dong_wu, Toman, migli, roza, Qilin... a dalsi? At mame nejakou predstavu
TongPo píše:Gino píše:Taaaakze jak zatim vypada "dochazka"?
Ucrop, RUNAR, Panda, player +1, chrobi, TongPo, luen, Gino, xiexie, graver, Boreas, jox, Dong_wu, Toman, migli, roza, Qilin... a dalsi? At mame nejakou predstavu
Mě si bohužel škrtni, ač nerad, na setkání nejedu...Dostala mě chřipka, do soboty se z toho nedostanu ani omylem... Samozřejmě mě to štve, těšil jsem se na nový tváře i na ty už známý... Ukrop přijede 1x za rok až ze Slovenska a...
Ale nějaká pasivní účast v roli očumující trosky usrkávající čajíček není pro mě, když přijedu, chci si alespoň trochu bouchnout...
Tak hodně zdaru účastníkům a né že tu hospodu večer pod vlivem alkoholu vymlátíte...
xiexie píše:Chrobi píše:Vždycky když se tu objevim, tak pribude 10 stran prispevku ;o) Sobota 14:00 tady http://www.xgym.cz/ plati?
Neboj, nic se nemeni, stale stejne info
X-gym, 14:00, na vchodu je napsáno SUN SOLÁRNÍ STUDIO
Toman píše:xiexie píše:Chrobi píše:Vždycky když se tu objevim, tak pribude 10 stran prispevku ;o) Sobota 14:00 tady http://www.xgym.cz/ plati?
Neboj, nic se nemeni, stale stejne info
X-gym, 14:00, na vchodu je napsáno SUN SOLÁRNÍ STUDIO
Hele fakt blbě se to hledá a nikdo Vám pořádně neřekne která je Arkalická. Chce to sejít až k silnici (dole je můj oblíbený obchod se Suzanama). Projít kolem benzínky a cca 40m po pravý straně to je.
ukropcany píše:4TongVonPo - ma nenaser... som už kúpil lístok a nie že neprídeš...Búchať nemusíš, dám Ti ospravedlnenku...
Spolu s Lukášom ste jediný dvaja, od ktorých som dostal aj nejaký vážnejší úder, takže na divokú kartu máš nárok...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků