Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod jox » pon 06. říj, 2008 10:27

ukropcany píše:ad xénia - dobrá šupa zo zadnej 8O

Kdyby se někde to video válelo k dispozici, tak se na vás se rád podívám znovu. (Čili na thaj-box vs. taijiquan neboli thaj-čí podle některých. :) )
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 06. říj, 2008 10:30

Gino:
Hodně rád jsem tě poznal, děsně mi připomínáš fenomenálního kytaristu The Edge z U2...... opravdu, ten úsměv a celej projev 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 06. říj, 2008 10:58

4Runar: Dík za pochvalu, to pak má jeden hned větší chuť do cvičení :D
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 06. říj, 2008 11:02

Jox: no tohle byl fakt výstižnej rým 8) Doufám že někdy příjdeš až půjdem trénovat s Pandou, Xenií a HotChillin :D 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod roza » pon 06. říj, 2008 11:08

Ahoj,
moc se tesim na Vol.4,snad dorazi i absenteri a bouchnu si s tema,se kterejma to letos nevyslo...

Nebudu asi psat nic ke konkretnim lidem,uz jste se tady vychvalili do nebes navzajem :D
Opravnene :D

Vyjimka: Dalt - drzim palce,at ti to slape dal!

K ty vodce v metru se musim priznat,stejne by se to provalilo - svine jedna,pekne jsme ji za to s Luenem a Chuckem potom ztrestali!!!!! :wink:
Spolucestujici si meli moznost v metru uzit partu vymletejch blbu,jak se nemuzou dostat pres detskou pojistku,nebo co to bylo..... :D :D

Afterparty jela do 4AM 8)

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 06. říj, 2008 11:13

RUNAR píše:Jox: no tohle byl fakt výstižnej rým 8) Doufám že někdy příjdeš až půjdem trénovat s Pandou, Xenií a HotChillin :D 8)

Láká mě to. :) Teda až doděláme byt a tak... tak moc rád :D
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 06. říj, 2008 11:16

roza píše:K ty vodce v metru se musim priznat,stejne by se to provalilo - svine jedna,pekne jsme ji za to s Luenem a Chuckem potom ztrestali!!!!! :wink:

Počkej počkej, něco mi uniklo :?: Za koho byl Norris převlečenej :?:
No to se pak nesmíš divit, určitě vám tu zátku držel, aby byla větší psina :twisted:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » pon 06. říj, 2008 11:23

Přátelé BU,

bylo mi ctí pobýt mezi vámi, pobavit se, zaštípat si a pořádně si pokecat. Navíc každému dík za fair play, kamarádskou náladu a za všechna psychická i fyzická zranění způsobená mou osobou se vám všem hluboce omlouvám ( doufám že se nikomu nemusím omlouvat, účet za ošetření pošlete mému právníkovi ).

Takže předně LUENE a ostatní zranění, brzké uzdravení !

2Toman
a dívkám ©í©í a Čilin , které se pak beze strachu pustili do přestřelek s klukama.
Ani netušíš jakou odvahu to chtělo....

ad Mastova hláška...ty vole to je dobrý Tai-chi, KONEČNĚ :twisted: :D

2MASTA
Můj základní poznatek je že Xie Xie by si měla prohodit pohlaví s Pandou a měli bysme o jednou milou dívku a zuřívýho bijce víc ))
S nikým nic neměním, já jsem spokojená s tím co mám...a jen Bůh ví co má Panda v trenýrkách . BTW Panda má můj obdiv za svůj neutuchající úsměv.

Jinak velký respekt, jak už jsem říkala, konečně jsem si mohla kopnout....za což máš můj nezměrný DÍK

2Graver
Zatímco někteří kluci se ze strachu nepustili do přestřelky s nimi
Neboj, příště si pinkneme, vždyť jsi sám viděl že spíš každého hladím než „štípu“

2Qilin, neboj přípravu do příště ještě vylepšíme :) Každopádně : Děvče, jsem na tebe HRDÁ !

2Dítě štěstěny:wink: Uctivé díky , pokusím se příště nezklamat a na nohy si dám závaží, aby samovolně nelétaly vzduchem

2Jox Kamaráde, ani nevíš jak moc příjemně si mě potěšil. Co se zlatem, pár pohlazení a hnedle víš co nedělat. A tobě velká omluva za ten jeden záludnej hák.
Když XieXie umí trefit ty zkušený kanonýry, tak musí být především šikovná. A když je šikovná, tak ti neublíží, protože ví co dělá, záleží na domluvě.
Tak tohle je dobrý, nechceš mi dělat manažera???

2Player Geniální fotky, moc jsem se bavila.....dokonalá je s Ukropem jak máme oba zavřené oči....tu si asi nechám zarámovat ....chichichi:lol: :lol: :lol:

2all poptávka po filmových materiálech, nemám se na co dívat místo večerníčku

Pánové i dámy ještě jednou D-Ě-K-U-J-I !!!!!
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pon 06. říj, 2008 11:25

RUNAR píše:Jox: no tohle byl fakt výstižnej rým 8) Doufám že někdy příjdeš až půjdem trénovat s Pandou, Xenií a HotChillin :D 8)

Na me nezapominejte, pane... zacnu to s Pandou triskat na soukromkach a pak vas bude cela hospoda malo :lol:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 06. říj, 2008 11:32

Gino píše:

Na me nezapominejte, pane... zacnu to s Pandou triskat na soukromkach a pak vas bude cela hospoda malo :lol:

Jasan Gino, na tom jsme se domlouvali už na sešlosti.
Teď mám sice monokla na pravým uchu :D ale brzo se z toho dostanu..... 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » pon 06. říj, 2008 12:25

Je to v pohode ... aspon muzu makat na webu.
Na stesti mi Panda pujcil ortezu, takze jsem se dobelhal domu a do nemocnice :wink: A dik Rozove vodce jsem se i vyspal - jen ta zatka nas potrapila :lol: asi nejaky ukrainsky hlavolam :twisted: :lol:
Jinak bych take uvital nejake videicko a dik playerovi za fotky ... mimochodem take jsem nazoru, ze by se galerie, nekde dala zverejnit (klido je muzu povesit nekam na web).
Ucrope, radeji bych to mel po lowkicku nez z blbeho doslapu :wink: Od tebe mam bolavej krk z klinche, ... ale ma chyba 8)
4jox: pohoda, aspon mame o svedka vic, ze je tady fajn parta lidi a ac se obcas neshodneme, pak si to vysvetlime. Viz treba 'kap choi' z playerem ... ono to vecne dohadovani asi ma svuj vyznam i kdyz je toho nekdy moooc :oops:
2Qilin: Mohla bys mi plz. jeste jednou poslat tu prednasku - "schizofrenie/mystika" Dik, ja si to tentokrat prectu :wink:
A uz jsem si po te vodce vzpomnel i na velmi zajimaci rozhovor s Mastou, byl jsem mile prekvapen jeho otevrenosti :!:

Takze dik vsem a tesim se na dalsi rocnik :wink:

PS: doufam, ze na vol.4 budou vsichni, kteri letos chybeli ...
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 06. říj, 2008 13:35

xiexie píše:2Jox Kamaráde, ani nevíš jak moc příjemně si mě potěšil.
Fakt? Tak tohleto ještě proberem, nejpozději na:
RUNAR píše:Jox: ... Doufám že někdy příjdeš až půjdem trénovat s Pandou, Xenií a HotChillin :D 8)
:wink:

xiexie píše:A tobě velká omluva za ten jeden záludnej hák.
Beru ho jako svýho druhu kompliment. :)

xiexie píše:Tak tohle je dobrý, nechceš mi dělat manažera???
Hehe, tobě je líto, že máš na slanou vodu? :D

Gino píše:Na me nezapominejte, pane... zacnu to s Pandou triskat na soukromkach a pak vas bude cela hospoda malo :lol:
Jo to bude fajn, ale řekni předem. Já bych si vzal štafle, aby se mi líp pozoroval váš "vysoký styl". :P
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 06. říj, 2008 14:15

RUNAR píše:Každej karatista má klouby z materiálu seikenon což je materiál tvrdší než diamant ale není vůbec křehký, takže se neláme a nepraská.
Prorazí se s ním pancéřový trezor jednou ranou.
Ukazoval jsem to už tady holkám v bance.
RUNAR píše:RBR:
Nějakej matroš bych dodal ale čte to tady i Komorous takže z toho nic nebude :D
Komorous odchází od policie , takže už můžeš :wink:
©koda, že jsem si toho nevšiml dřív... :twisted:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Boreas » pon 06. říj, 2008 14:46

jox píše:4Boreas: Nějak mě to nenapadlo včas, ale nějaká ta legrácka z kleku by třeba taky šla.

No tak uvidíme přístě, když už si to tai-chi polepšilo, tak aikido nemůže zůstat bez odezvy :D
Klub nereálné sebeobrany
Boreas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 06. říj, 2008 14:54

Jox:
Jo Komorous končí ale třeba by nás nabonzoval i tak, takže radši všechno držet v tajnosti i dále :)

Boreas: Ty jsi na mě udělal ohromnej dojem, takovej usměvavej a příjemnej člověk , příště tě rád uvidim 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 06. říj, 2008 15:48

4Runar: Všímáš si? Už jsem ani nešpitnul. :wink:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 06. říj, 2008 16:32

jox píše:4Runar: Všímáš si? Už jsem ani nešpitnul. :wink:

Jóóóó, to je ale špicovej vtipec, teď mi to docvaklo :D 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 06. říj, 2008 16:52

Mimochodem, BÚ.Vol.3 bylo tak úspěšný, že máme zájemce o sparring i mimo Zeměkouli. :!: 8) Prej dnes(=zítra ráno) ve 3:50 přiletí na 90% z vesmíru nějaká boxerka. Prý to nebude bohužel konec světa, ale na hezký ohňostroj v atmosféře to prý stačí. Tak kdybych náhodou šel ve 3:50 vyřešit menší čajový problém, tak juknu v okna. :wink:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: .

Příspěvekod Jendis » pon 06. říj, 2008 17:34

luen píše:
PS: doufam, ze na vol.4 budou vsichni, kteri letos chybeli ...

Taky doufám,že dondu....hele chlape....Ty se dej do kupy,já doufám,že se dostanu na setkání BU.cz se zbraněma a že se potkáme tam.....nějakej fighter bránící čest Čínských stylů by už,konečně,bodl...... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: .

Příspěvekod jox » pon 06. říj, 2008 17:50

Jendis píše:...,že se dostanu na setkání BU.cz se zbraněma a že se potkáme tam.....nějakej fighter bránící čest Čínských stylů by už,konečně,bodl...... :wink:
Doslova 8)

Chtělo by to aspoň toho Čuníka s hráběma... 8)
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé