RUNAR píše:Boreas: Ty jsi na mě udělal ohromnej dojem, takovej usměvavej a příjemnej člověk , příště tě rád uvidim
To víš pokavaď jsem tam chtěl vydržet bez sparringu, co jinýho mi zbylo

Ne, ale rád se příště dostavim

RUNAR píše:Boreas: Ty jsi na mě udělal ohromnej dojem, takovej usměvavej a příjemnej člověk , příště tě rád uvidim
jox píše:DoslovaJendis píše:...,že se dostanu na setkání BU.cz se zbraněma a že se potkáme tam.....nějakej fighter bránící čest Čínských stylů by už,konečně,bodl......
Chtělo by to aspoň toho Čuníka s hráběma...
ukropcany píše:
4xénia - kukám na tie fotky a Ty máš oči zavreté všade...![]()
![]()
Na nohy si dáš nabudúce chrániče a môžeme sa posekať aj s nimi...
Koleno inak furt bolí...
jox píše:Prej dnes(=zítra ráno) ve 3:50 přiletí na 90% z vesmíru nějaká boxerka. Prý to nebude bohužel konec světa, ale na hezký ohňostroj v atmosféře to prý stačí. :
Mik píše:Kluci já vím že je to myšleno ze srandy. Jenom se mi líbí jak je na těch 90 stránkách drsnej jak brusnej papír a pak si nadává.![]()
![]()
![]()
4RUNAR: Jo několikrát se mi stalo, že sem byl na sebe nasranej. To je asi normální. Ale zase je to motivace v dalším tréninku. Já mám teď se cvičením zatím utrum ze zdravotních důvodů. Už se půl roku doma válím a nemůžu cvičit. Pěkně mě to se.....
RUNAR píše:Jasan že je to motivace.
Kecy před sešlostí byli hlavně o zábavě aby to mělo šmrnc a šťávu, bylo mi jasný že je Ukrop první ve slovenský amatérský lize thai boxu a že to nebude lehký.
Ale první kolo jsem dal docela dobře, o druhým radši ani nemluvit.![]()
ukropcany píše:4luen - boľavý krk už holt ku klinču patrí...Vitaj do klubu... už je snáď jasné, prečo som začal chodiť na tú jogu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RUNAR píše:RBR:
V podstatě mě dostal na klinč ale až v druhým kole, už jsem neměl sílu v tom klinči něco udělat.
A taky musím přiznat že jsem udělal velikou blbost:
Měl jsem špatnej pocit z toho prvního kola protože jsem tam schytal ruce do řepy.
To mě rozhodilo ale ÚPLNĚ NESMYSLNĚ.
Měl jsem POCIT že hrozně prohrávám ale tak to vůbec nebylo.
Z toho videa jsem byl překvapenej v prvním kole jsem ho trefil rukama líp, Ukrop zas trefil low kicky.
Je to klasickej problém když něco inkasuješ tak už si myslíš že je to v prdeli ale JE TO TŘEBA VYROVNANÝ.
Takže V®DYCKY POČÍTAT s tím že něco inkasuješ třeba i tvrdě ale nic si z toho nedělat , ŘÍCT SI TEĎ POJEDU JE©TĚ LÍP.
Tohle vím už hodně dlouho ale ............k tomu ještě ta fýza a bylo to "vybavené".
RUNAR píše:RBR:
Nó , tohle neřeším, Ukrop to druhý kolo JASNĚ a ČESTNĚ vyhrál.
Pro mě skvělá zkušenost.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků