Moderátor: Makoto
TongPo píše:Já osobně jsem pravák, ale za ty roky na judu mi přišlo naprosto přirozený, mít pravou ruku vepředu, takže tak i boxuju. Je to super, spouta lidí má s mým obráceným střehem problémy, zejména si neuvědomují, že má pravá ruka došáhne až za jejich kryt, takže nejvíc KOček bylo z předního háku...Co bytostně nesnáším je soupeř, kterej taky boxuje v obráceným střehu, jako já...
![]()
Jinak k tématu - jak už psal Lukáš, je toho k učení hodně, ale na to tvý "překážení" jeho přední ruky určitě pomůže začínat kombinace zadní rukou.
player píše:Kdyz ti nevyhovuje zrcadlovy postoj, proc se proste jednoduse nepostavis do opacneho postoje?
player píše:Mno Lukasi, verim, ze jsou lide, kterym vymenit nohy a ruce muze delat potiz, ale troufam si tvrdit, ze drtive vetsine zdravych lidi to problem delat nemuze.
player píše:Mno tak jestli to chces tahat do osobni nejake roviny, tak ti na to rovnou kaslu, pac na to nemam vubec naladu.
Jinak dekuju za pouceni, to jsemm vazne netusil, ze musim delat vsechny ty veci i u opacneho gardu
player píše:...a jedeeeeem, ze ano....
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků