player píše:Navrhuju pristi volume uskutecnit nekde v zastrcenem opustenem lomu, kde se bude merit bojeschopnost bez jakychkoli chranicu a pravidel, at se tyto pozdejsi polemiky stanou pouhou minulosti

Ahoj, ja myslim, ze by se to tim nevyresilo ...
Koukam, ze jeste nechrnite, tak si dovolim napsat par svejch postrehu:
Bavime li se o ringu, tak kazdej, kdo cvici BU musi uznat, ze co tady padlo, je pravda! At se nam to libi a nebo ne ... proste v ringu kraluje ten, kdo na nej trenuje
Jasne "omezeni, pravidla" ... atd., ale ruku na srdce, kdo z cvicencu BU nema sve hranice, kam az je schopen zajit? Neni snad i tohle omezeni a jakasi pravidla? Kdo se kdy na ulici pral tak, ze si dovolil uplne zapomenout na spolecenske normy, zakony ... byt na to v te chvili nemyslel, ale v podvedomi to mame vsichni. Celej zivot v tom vyrustame. Od malicka nas uci ridit se urcitym kodexem. Nekomu to jde lepe, nekdo je trosku asocial a jde mu to hure

nebo spatne. Ale ti co to nemaji a jsou zviratka, bud bruci, nebo jsou v patrani a nebo se ustanovuji na kriminalce, ci jinde.
V jednom s tebou, ale souhlasim na realnou bitku nepotrebujes byt schopen odbouchat 5x3min. Da se fyza nahradit notnou davkou agrese/dravosti ... nesmis pak ale se souperem zapasit. Musis byt selma, ktera je na lovu a bez ohledu na nasledky sejmes svou obet ... a jsme zase u toho ... s tim musi mit normalni clovek problem.
Existuji dobra pravidla a spatna pravidla. Ja osobne povazuji thaiboxerska pravidla za dobra (jen mi tam schazi zapasniceni - ale to je pouze muj nazor a je dan tim, ze jsem zapasil drive nez se ucil bouchat).
Ten zapas nebudu komentovat. Jen bych si dovolil malou poznamku. Az kdyz je clovek schopnej vnimat a videt, jak moooc ho ten druhej setri, tak je pripravenej na to, aby ze sebou zacal cilene neco delat a ne nahodne na sobe pracoval. Ja si celkem dobre dovedu predstavit jak by vypadalo par zapasu s Michalem, kdyby od sameho zacatku slapal jako kun a pridal do toho lokty, kolena ... pak by to nebylo na kola, ale na vteriny
Nicmene mohu okomentovat svuj zapas s Michalem. Nastoupil jsem do 3 min. kola po nedolecenem zapalu prudusek a bylo mi jasne, ze po minute budu mit co delat s tim, abych se udrzel na nohach, protoze kdyz pali prudusnice jak v ohni, tak se neda dychat, branit ... natoz bouchat. Ale Michal me setril

A vlastne pinkal bez motivace jit si pro jiste vitezstvi ... on proste nezapasil, kdyz zaregistroval, ze potrebuju orazit, tak me nechal. Videl jsem vsechny jeho zapasy a ani v jednom netlacil na pilu ... Je to vice nez patrne z jeho prace loktu, kolen, klinchi ... Myslim, ze nikdo nemuze brat vazne sranda spickovani mezi nim a Tomasem. Celkem jsem se pobavil, kdyz mu Tomas rekl (doufam, ze ze srandy), ze ty jeho kolena a lokty ustal v pohode
Jen na okraj: Jako o zivot "bojuje" v tak pratelske atmosce jen loser, kterej absolutne necte situaci. Neverim, ze tam nekdo takovej byl a ze by nekdo pochyboval o tom jak by to dopadlo, kdyby ...
PS: jinak jsem vas dezinformoval az ze zeznamu jsem si vsimnul, ze se mi muj double uraz nestal po zapase s chabrim, ale tesne pred koncem prvniho kola

Ale pohoda hoji se to ... uz lozim bez berlicek
Jinak mi prave ted uz 2x volal nejakej pan a schanel se po nasem spolecnem "znamem" z tohoto serveru Vladikovi (momentalne galiloo). Ten jouda me zase nekde uvedl jako kontaktni osobu ...
Vlado jeste jednou to udelas, tak ti zajistim ustavni lecbu a necham te zbavit svepravnosti. Doufam, ze te najdou a vezme si te konecne do parady nejakej fundovanej psychiatr

Volal mi tvuj zamestnavatel ve 2:30 rano, ze mu breci tvoje maminka do telefonu ... Ja ji, ani tebe neznam, ale myslim, ze si tohle nezaslouzi ... co myslis

Udelej neco pro sebe a zacni to resit plz.

Tohle nemuze dobre dopadnout ...