1) Nevím co z rukama, kokrétně základní sbalený postoj a kryt proti direktům, zvedákům, kolenům atd. Prostě všechno co na mě míří zapředu. V boxu s rukavicema na rukách nemám problém. Rukavice (zaťaté pěsti) mám přilepený na čele a když jde direkt, dám ruce k sobě na čelo... PRoblém je v ž reálu s tímhle asi moc nezmůžu, protože pak mě uder bolí snad stejně jako bych ho dostal přímo (tlačím se strašně zatětými pěstmi do čela. Jak má vypadat takový blok v reálu? Napadlo mě jen posunout ruce výš a vnitřní stranu zaťaté pesti nedat na celo, ale až skoro na temeno hlavy, popřípadě otevřít pěst a dlaněmi si chytit oblast čela až temena hlavy. Co je správně
2) Základní postoj na ulici má vypadat jak, ruce nahoře u hlavy, jasný, ale jak? V boxu je mám připláclé na čele jak jsem psal, ale to není asi ideální a často vidím borce jak je mají volně před hlavou, jenže pak do ruky dostanu direkt a praštím se sám...
Prostě by mě zajímala aplikace těchhle dvou prvků boxu do reálu,.
Předem říkám že nejsem bůhvíjak rváč a od té doby co dělám kick jsem ještě konflikt neměl jak píšu, takže mě hned nemusíte všichni vyfakovat