Toman píše:
Bohužel třeba jeden z mých psů měl takový blbý zvyk že si toho člověka rozpohyboval sám. .

Jendis píše:ekonym píše:Proč radši nic? Možná že ten příspěvke vyzněl jak od nějakýho blbýho pubertáka, ale já to myslím vážně, před pár lety se mi to stalo a pes celkem cenil zuby, chlap ho ale mě na vodítku a nakonec nepustil (posranej jsem ale byl), co s takovýmhle psem...?
(já to myslím zcela vážně tenhle příspěvek)
Vyzněl+ jsem si přečetl Tvůj další dotaz.....ale dobře,ve zkratce:
asi takhle.....rada utíkat...ehm...to je to nejhorší,co můžeš udělat...kopat do krklýho psa taky ne,nemáš nárok na jeho reflexy.....maximálně zmuchlat pod sebe....nebo ho nechat zakousnout a potom....
Přečti si nějakou literaturu,zajdi někam na cvičák,ať vidíš,jak vypadá hodně nasranej pes.....jak ZNÍ hodně nasranej pes......nech se použít jako figurant,ať víš,jaký to je,když po tobě jde pes.....
Pokud o psech něco víš,a nebojíš se...zaženeš jakéhokoliv psa(vyjma "žiletek" a psů typu kavkazan).....stačí psovi ukázat,že jsi predátor a že se má bát on Tebe.....pokud z Tebe je cítit strach,nepovede se Ti to.
wushupetr píše:pro Cudles:
Ale co to má třeba společnýho s tím mým posledním příspěvkem? Nepočítám s tím, že ho páníček na mě pustí s tím úmyslem, že mě pes sežere. Počítám s tím úmyslem, že mi chce ublížit. Já mluvím o přesile dva (chovatel psa a pes) proti jednomu (třeba mně).
Já v tomhle souhlasím s Runarem jak psal, že záleží na okolnostech. Je asi zbytečný utíkat na poli, kde sto metrů na každou stranu není žádná skrýš. Třeba ve městě to už je jiný. Všude jsou zídky, stromy, dveře, auta.... a to už za pokus stojí. Jestli mě chytí, je to smůla, ale při boji s páníčkem mě chytí určitě.
cudles píše:U Kavkazaku bych si vubec nebyl tak jistej...pokud je tenhle pes nasranej a v hlave ma znicit, pochybuju ze ho zastavi vyraz odhodlanosti cloveka...urcite jsi kavkazaka videl...
cudles píše:Graver - Prave to co chces nechat stranou je dost podstatne.
cudles píše:peprak neni moc odbry napad.
wushupetr píše:pro Jendise:
No... kdo říká, že o tom něco vím? Když na mě vběhne pes bez páníčka, nějakej agresivní stekloun, tak tvojí radě věřím, ale dotaz zněl, co dělat když ho na mě vypustí páníček.
A co dělat, když ho ten chlápek na mě vypustí? Jaká je instrukce na tohle? Páč já se psů docela bojím.
Když začnu prchat, je naděje, že nejenom uteču páníčkovi, ale i malá naděje že i psovi (i když jen opravdu malá). Ale když sůstanu, pak budu muset čelit nejenom psovi, ale i jeho páníčkovi. A jak už jsem psal, když já budu nehybně stát, pes mě třeba nechá, ale co s tím druhým? Ten toho využije, páč třeba toho psa nevypustil jen tak aby mě postrašil. Třeba mi chce fakt ublížit. A když se budu bránit před páníčkem (a třeba budu mít navrch), tak pes začne bránit jeho ne? To mám stát nehybně i před páníčkem psa a doufat, že i on si mě jen tak očuchá?
Luen napsal, že raději bude lehce pokousanej než, aby zbíral kusy masa po zemi. To o tom není žádná. ALE jakej je rozdíl mezi tím, když budu potrhanej psem, co mě chytí při útěku a psem kterej mě rozthá při obraně svýho páníčka, kterej mě napadl při mým nehybným stání?? A navíc eště dostanu přes držku od majitele psa.
Jendis píše:cudles píše:U Kavkazaku bych si vubec nebyl tak jistej...pokud je tenhle pes nasranej a v hlave ma znicit, pochybuju ze ho zastavi vyraz odhodlanosti cloveka...urcite jsi kavkazaka videl...
Čudlíku....přečti si to pořádně,jo???![]()
![]()
Specielně u Kavkazanů tam píšu,že to nezafunguje.....tenhle pes si to bez okolků rozdá třeba se lvem.......toho nezastrašíš.
Ono nejde o výraz odhodlanosti.....ale těžko to vysvětlit takhle psaním.....kdybysme byli na cvičáku,rád předvedu.....
RUNAR píše:
Další věc je že se tu sice radí stát na fleku ale v tý rychlosti bude málo kdo takhle přemejšlet a většina lidí začne instinktivně automaticky zdrhat, rady a porady přečtený na netu, i když jsou třeba správnýnebudou silnější než instinkt.
graver píše:
ad briard: ježíšmarjá, já jsem si vygooglil obrázek a tohle se povaluje bez náhubku a nepřivázaný v mé oblíbené vinárničce. Vždycky si chce se mnou hrát - přinese mi balónek a strká mi ho do ruky. A já jsem si říkal, jak je to hodnej a roztomilej pejsek a že bych se ho nemusel tak bát. Zrovna jsem chtěl jít doplnit zásoby na svařák... Nejdu - pošlu ženu
Jendis píše:Toman píše:
Bohužel třeba jeden z mých psů měl takový blbý zvyk že si toho člověka rozpohyboval sám. .
![]()
![]()
![]()
chytrej pejsek......co to bylo zač????
Toman píše:Chci si teď pořídit psa
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků