Moderátor: Makoto
pm píše:Fireball - uz cvicim:-) chci srovnavat, ziskat inspiraci atd.
Onion - diky, Sitra Achra etc. ne, neni to muj salek caje
pm píše:
kdysi jsem videl cele mistrovstvi CR v boji s nozem a jak rikam, nebyl to rozhodne muj salek caje, ale dam na vas, kluci (yw, Onion), uz tam koukam
Onion píše:Před x-lety se tady s kudličkama začínalo. Chyba celé zmiňované akce byla v tom, že nebyl dostatečný kádr který by se mohl ukazovat, resp. to měla být raději uzavřená akce. Dneska je to složení lidí malinko jiné a jsou tam prostě i tací, kteří cvičí a postupně se zlepšují od začátků. To je znát... Je to tak se vším. Ty školy které si myslely, že se na tom dá zbohatnout, se už nožíkům tolik nevěnují a raději hrají divadlo, šermují katanama a nebo se vrátily zpět k WCh a pod. To je vývoj.
stay sharp
www.gunting.cz
pm píše:zdar a silu,
chci se zeptat, zda nekdo neznate nejake zajimave stranky o boji s nozem - s clanky, fotkami, pripadne i nejakym tim videickem... ne prosim ABNO a spol., spise me zajimaji Filipiny, moderni combat systemy, nozove varianty Dog Brothers atd. atd. kdysi jsem videl neco s nozem od Dana Innosanta a moooc se mi to libilo.
diky
tokugawa píše:
Ale moc se podle nich v ČR cvicit nedá (tedy kromě Pekiti)
Dumog píše:Promin, ale myslim ze PM nemel na mysli ani tveho velitele Dana Struzku nebo Brunnera z Di Prd Shit. Takze mozna snad ani o Pekiti Tirsia nepis, protoze to tu v CR taky neni!
Dumog
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků