Moderátor: PC
RUNAR píše:...vždycky je mi k smíchu když jeden jede bench a parťák co dává dopomoc tak jede záda a biceps, takovej posilovací tandem...
TongPo píše:RUNAR píše:...vždycky je mi k smíchu když jeden jede bench a parťák co dává dopomoc tak jede záda a biceps, takovej posilovací tandem...
Jo a nebo si kucí pořádně naloží, jako že už mají fakt sílu - a pak benchujou v rozsahu cca 15 cm...![]()
![]()
Franz píše:A s tím dopomáhání benchy taky sem pomáhal jedný plešce, kterej taqm měl 160 tak to zvedal asi 10cm nad hrud a prohnutej byl že by mu to i spiderman mohl závidět...
Boreas píše:RUNAR píše:Boreas:
Jsem myslel na ty týpky co řvou jak dobytek, že bys je s tou katanou praštil po držce.
Aha a já v tom hledal bůhvíco složitýho
RUNAR píše:Boreas píše:RUNAR píše:Boreas:
Jsem myslel na ty týpky co řvou jak dobytek, že bys je s tou katanou praštil po držce.
Aha a já v tom hledal bůhvíco složitýho
A to se stává docela často že se hledá nějaká brutální složitost a ono je to vcelku krásně jednoduchý, taky se mi to stává
ukropcany píše:4franz - čo znamená "je namakanej"? 8 km nie je žiadny výkon (teda pokiaľ to nedá za 1/2 hodinu), tak nech máme predstavu čo tým myslíš... väčšinou je to len o tom, že sa ľudia s dobrou kondíciou do toho moc pučia a potom si vyčerpajú silu... akonáhle sa ale uvoľnia, tak už nie je problém isť do aleluja tým istým tempom... príp. aj stupňovať...
ukropcany píše:V pohode... ak má silu z posilky, tak zrejme nemá vôbec vytrvalosť... 8km za hodinu aj opitý je rýchla chôdza, s behom to nič nemá...
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků