To DMC - tak nejak

To SiuLum - neboj ,neboris mi myty.Nikdo te nenuti kupovat si jakekoli pripravky ,tim mene ja.Stejne tak neunavuju reznika otazkami ohledne nutricnich hodnot.Jen se tady probiraly zpusoby ,jak pribrat ,a ja se snazil byt o trochu konstruktivnejsi nez ty se svym pivem ,no.To ,ze se v tom vyznam ,neznamena ,ze to cpu vsem ,ale fakticke hlouposti mi snad opravit dovolis.A za tim telem mel byt smajlik,nejsem adonysek.Mimoto - muj minuly prispevek pro tebe nebyl o tom ,jestli jis nebo nejis jahlovou kasi ,ale o tom ,ze existuje urcity pomer mezi vyzivnou hodnotou stravy a jejim objemem(potazmo tedy jeji stravitelnosti a naroky na travici trakt).To jak podrazdene odpovidas ,mi naznacuje ,ze ani tak nemas zajem o diskusi na tema ,jako spis o vyjadreni sveho pohrdani fitness stravou a jejimi konzumenty.
To STUART - tvuj prispevek sice neni adresovan me ,ale dovolim si poznamenat par veci: nevim ,proc mluvis o Bobovi ,obecne je vniman jako extrem.Silovy trenink je beznou soucasti bojovych umeni a sportu ,stejne jako pozadavek na ovlivneni vahy nahoru i dolu.Staci snad zminit Bruce (ktereho jinak moc nemusim) a jeho experimenty v tomto smeru ,nebo boxersky trenink.To ,ze tu pouzivame vyrazy ,jejichz vyznam neznas ,te nemusi rozcilovat.Klidne si jdi zabehat (to je ta aerobni aktivita ,vis