Moderátor: Makoto
Jendis píše:ukropcany píše:keď naskočí do úderu 70kilový chalan, môže mať väčšiu razanciu ako z miesta od 100kilového...
viz třeba Melvin Manhoef......
Ynseminator píše:Jendis píše:ukropcany píše:keď naskočí do úderu 70kilový chalan, môže mať väčšiu razanciu ako z miesta od 100kilového...
Tfuj toho nemam rád. Navíc mě celkem překvapilo jak vlastně obhajoval to, že Hari ve finále K-1 letos šlápl na hlavu Bonjaskymu.
ukropcany píše:Sa divíš? Po tej bitke, čo od Bonjaskyho dostal...Ynseminator píše:Tfuj toho nemam rád. Navíc mě celkem překvapilo jak vlastně obhajoval to, že Hari ve finále K-1 letos šlápl na hlavu Bonjaskymu.
Genesis píše:Ynseminator píše:Jendis píše:ukropcany píše:keď naskočí do úderu 70kilový chalan, môže mať väčšiu razanciu ako z miesta od 100kilového...
Tfuj toho nemam rád. Navíc mě celkem překvapilo jak vlastně obhajoval to, že Hari ve finále K-1 letos šlápl na hlavu Bonjaskymu.
Co o tom řikal?
Jinak včera sem viděl na Eursportu ten zápas a nedivim se, že to Remym tak otřáslo, protože to podle mě nebylo nejhorší, že dostal ránu do obličeje, ale to, jak mu pak hlava bouchla o podlahu ringu, která není nejměkčí, navíc, když Hari váží 100 kilo.
Jendis píše:Manhoef je fighter.....bulldog......a na svou výšku a váhu to dost štípe . Hari je vypatlaná hlava a podle mne byl hodně přemotivovanej.....magor.
Na druhou stranu...nikdo mne nepřesvědčí o tom,že Bonjasky byl úplně out a nemohl po 5 minutách jet dál.....jak řekli LeBaner a Aerts....oni by se zvedli a šli ho rozštípat.....Manhoef doslova řekl,že by vylít a šel ho za to zabít.Představte si,kdyby tohle udělal Abidimu.....ten by nehnul brvou,jen by se postavil a jelo by se dál.....v Pride se děly horší akce......
Já ho dal jako příklad,protože,stejně jako Black Sniper MacDonald,jsou kluci,oproti těm supertíhám,lehcí a malí a stejně jim to padalo.....![]()
Ynseminator píše:Jendis píše:Manhoef je fighter.....bulldog......a na svou výšku a váhu to dost štípe . Hari je vypatlaná hlava a podle mne byl hodně přemotivovanej.....magor.
Na druhou stranu...nikdo mne nepřesvědčí o tom,že Bonjasky byl úplně out a nemohl po 5 minutách jet dál.....jak řekli LeBaner a Aerts....oni by se zvedli a šli ho rozštípat.....Manhoef doslova řekl,že by vylít a šel ho za to zabít.Představte si,kdyby tohle udělal Abidimu.....ten by nehnul brvou,jen by se postavil a jelo by se dál.....v Pride se děly horší akce......
Já ho dal jako příklad,protože,stejně jako Black Sniper MacDonald,jsou kluci,oproti těm supertíhám,lehcí a malí a stejně jim to padalo.....![]()
Naprostej souhlas. O Bonjaskym se říká že největší herečka v K1 a taky kvůli tomu neni mezi ostatníma fighterama nijak extra oblíbenej...
Toman píše:Jendis píše: 4Ynseminator - má jít MMA zápas s Overeemem......
Zatím mají jít spolu k-1 rules, co bude dál se ještě neví, možná MMA.
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků