Moderátor: Makoto
Dalt píše:(18ky jsem jeste nevidel)
WT_Warrior píše:no nevím já si urcite budu kupovat boxerky 10oz v kterých u nas i normalně cvičíme a navíc se v 10oz rukavicích zápasí pokud vím mám na mysli lightcontact a je to pro me vyhodne jelikoz nemam tolik penez abych si kupoval 12oz a 10oz rukavice
mmks píše:myslel jsem, že link, kde jsou přesně uvedené a vyobrazené bude stačit . Ale kouzlem všech internetových diskuzí se za chvilku zapomene, na co se ten první vůbec ptal, ale to neva, co jsem chtěl jsem se dozvěděl + spoustu dalších věcí.
mmks píše:jasný, nevěděl jsem, jeslti když napíšu jen typ a značku to někomu něco řekne, tak jsem to radši hodil takto
stanley píše:Nikdy si nekupuj rukavice, ktere si nedas pred tim na ruku, aby jsi mel jistotu, ze ti sedi! Nevim, kolik ti je roku, abych vedel jakou velikost rukavic potrebujes, ale nekupuj si ctrnactky, kdyz patris do jine kategorie. trenuj v takove velikosti rukavic ve kterych budes boxovat zapas, jinak si zvykas pri treninku na neco co pri zapase nebude pravda. Rozdil mezi desitkama a ctrnactkama je natolik velky, ze muzes prestat mit orientaci co a jak delas s rukama. Na to aby jsi boxoval s necim tezsim na rukou, jak ti zde nekdo radil, tak nepotrebujes ctrnactky rukavice, ale cinky do ruky.
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků