Moderátor: Makoto
Ugrasal píše:Srdce bojovníka mi opravdu nechybí, od té doby, co jsem před dvěma lety shlédl Rockyho se řídím mottem: Když už nemůžeš, tak přidej ! Chtěl jsem dojíždět do box klubu třeba o letních prázdninách abych se dozvěděl, jak na tom jsem a měl na to hodně času. Ze školy přijíždím po 16:00 a do box klubu je to třeba hodina tam a hodina zpátky, to mi něříkej, že to budu zvládat se studiem gymnázia, přičemž ten box klub vypadá na nejhorší kvalitu...
A k tomu chrániči. To jde vážně kombinovat s rovnátkama ? Myslím ty stříbrné dráty trčící několik mm před zuby, které nejdou sundat...
Ugrasal píše:ghekon: Nezjistil jsem to u koukání, ale po něm v tom sparingu, při cvičení atd. V autobuse mám problém udržet půl hodinky otevřené oči. A k těm základům, dostat po držce už umím, s kámošema jsme v létě sparovali s rukavicema 8oz bez chráničů půl hodiny v kuse, skončilo to, když jeden druhému natřikrát zlomil nos zvedákem![]()
Jinak bych mohl dojíždět do Zlína, o půl čtvrté bych byl tam (jel bych ze školy a ne z domu), a v sedm bych byl zpátky.
Jinak, jak dlouho a jak často se obyčejně trénuje v klubech a kolik to stojí peněz (průměrně) ? Vůbec se v tom neorijentuju.
ukropcany: Byl bych doma cca v 21:00 a to bych musel dělat školu a kdesi cosi. To jsou tak 4 hodiny. A to vstávám v 5:30
Ugrasal píše:a) Jsem na jiné úrovni než ty, to vím a proto se mi nemusíš smát. Počítám s tím, že to co tobě se děje každému, kdo to chce někam dotáhnout a už se na to připravuju.
b) To je můj sen. Spíš než s bolestí atd. mám problémy s tím, že se mi po pořádné ráně leje z očí tolik slz, že hovno vidím a vypadám jak holka...
c) Vím že jsou větší problémy, proto se nevymlouvám a ten čas hledám.
Jinak díky všem za reakce, zvlášť ghekonovi, protože jak se mě snaží zesměšnit a zastrašit, tak mi ukazuje, jak krásný a tvrdý tenhle sport je. Tohle přesně potřebuju, aby se z kluka stal muž. Zkoušku ohněm. Chápu tě, protože máš zkušenosti a chceš mi naznačit, jaké peklo mě čeká a ještě o tom nevím. Neboj, já o tom vím a vím, že ještě mnohokrát pořádně zapláču, ale víceméně se na to těším.
Od nás ze školy chodí jeden kluk (údajně, ale boxovat celkem umí) do klubu na vesnici tak 10km od školy. Myslíte, že se dá takovým klubům, na které není kontakt a tak, věřit ?
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník