ghekon píše:marcelo píše:ghekon píše:marcelo píše:ghekon píše:jeikob: Ja se popravde priznam, ze bych mnohem radeji sel do konfliktu s karatistou, judistou, aikidakem, atd. nez se 100kg naspyanym hovadem z posilky s vymlacenou hlavou bez jakekoliv techniky. Sila a vaha dela neskutecne hodne.

tak ty sa bojis 100kg nasypaneho hovada z posilky..ghekone,ghekone ze ty si este nevidel v akcii od tazkej roboty vyrobeneho sedliaka,zilnateho,mrstneho a v hlave nasrane ..ja uz hej

...z takych mne tiska zadok,radsej posilkara ako "drevorubaca"

Marcelo - Tady jde o to, ze na zemi delaji ty brutalni svaly z posilky a vaha hodne

Nasadit nekomu s prackou 55cm nejaky keylock, gilotinu prez ty medvedi trapezy atd... Proste je to komplikovanejsi.
preboha

Ghekone,teba na tom MMA riadne vymleli

,pri veskerej ucte ku MMA,taktiez som chodil ku chalanom do MMA si zacvicit, na ulici ti na 99,99% nikto nebude davat ziadne ude-garami,juji gatame a podobne ptakoviny,toto su ringovo-telocvicnove zalezitosti

Dnesne poulicne strety,uz davno nie su 1 vs. 1,kopec ludi ma chladne zbrane po vreckach a kamosov za chrbtom...moj brat ma po jednom nechcenom graplingu na ulici umele predne zuby a je rad ze neskoncil retardovany po kopackach s martensami do hlavy....neznasam cely ten hype kt. vytvorili Gracie ze boj na zemi na ulici je ako BJJ..pozri si statistiky z UK,Skandinavie atd..zbranou sucastnosti su kudly,zabrusene srubovaky,improvizovane zbrane atd...toto je realita na zapade v urcitych stvrtiach a pride to zachvilu aj ku nam,ked sa tu dovali vacsia vlna arabasov

Ne, nevymleli mne, naopak. Nevim kam jsi chodil na mma, ale vzhledem k tomu, ze pouzivas japonske nazvy technik to asi nebylo nic valneho

Ja nerikal nic o tom, ze na mne nekdo bude tyto techniky pouzivat

A ted k veci, samozrejmne, ze pokud by bylo vice utocniku najednou, nesel bych na zem, ale v fightu 1 na 1 je zem nejlepsi mozne reseni. Videl jsi uz nekdy lucky punch? Ano, kolik. Videl jsi uz nekdy lucky triangl? Ja jeste ne.
..o.k. tak ked nie japan nazvy,tak kludne engllish...keylock,americana,armbar...chodiel som ku chalanom do combatsamba..co sa tyka boja na zemi,kludne si rob takedowny a graplinguj odusu,obcas ti to vyjde pri "ferovkach" kt. je dnes poskromne a obcas ti niekto sliapne na hlavu...je to tvoja vec..mam ine skusenosti co sa tyka groundfightingu na ulici a ani za boha by som neliezol na zem na ulici:wink:..asi si obaja predstavujeme nieco ine pod pojmom poulicny boj

P.S. a co sa tyak luckypunchov tie som nie len videl ale aj rozdal,aj luckyheadbut ,aj "lucky-slapaky na hlavu",ale lucky triangel som fakt nevidel a ani by som ho nikdy na ulici nerobil,ani keby som bol "triangel master"...P.S.2..aby sme si rozumeli,ja som velky fanda MMA ,rad si ho pozriem,mysilm si ze je to velmi kompletna bojova priprava pre 1 vs 1,ale zopar veci tam je podla mna mimo misu...osobne mam radsej svet MMA ako svet tradicnych bojovych umeni

,ale ked vidim ze nieco je blbost tak poviem rovno ze je to blbost