To je přesně věc,která může leskomu připadat jako totální pitomost a divadlo. Dotyčný chodí dokola, očima kouká do středu kruhu, ruce má v jedné pozici,třeba tlačení mlýnku,nohy se musí dotýkat země tak,aby se mezi ně dal "vložit list papíru" atd atd, ještě asi 60 pravidel,jak se má držet tělo a co se má dít. A přece je to jeden z nejgeniálnějších způsobů,jak se naučit prát, který připadá pozorovateli,který o tom nic neví jako totální pitomost. Nebo třeb Da Cheng Quan(Yi Quan) To je teprve legrace,ti lidi většinu času JENOM STOJÍ v nějaké pozici,takže co se děje vlastně VŮBEC NENI VIDĚT. A přece machři na tenhle styl patří k velkejm borcům na rvačky. Kdo neví, nevidí nic,kdo ví ten ví. Takový Wingchun taky může připadat jako směšný divadýlko.Stojej s nohama do X a dělaj směšný pohyby.JEN®E KDY® VĚDÍ PROČ, Tím chci říct,že bych nikdy nepodceňoval něco,co vypadá jako divadlo. MMA,Sanda,ring, to už je jen VÝSLEDEK.já mluvim o způsobu,jak se k výsledku dopracovat.ghekon píše:Netusim co je to chozeni do kruhu pakua, pribliz mi to prosim.
Velmi rád,na netu jsou toho tři prdele,když chvilku vydržíš...ghekon píše:pavela: Prosim ukaz tomu zaslepecni Ghekonovi jedine video kde nejaky adept wushu bude mit NORMALNI zapas s linovolnym x-boxerem, ultimatnikem atd...
Třeba tady:profesionální taibox vs Chinese Kungfu http://6.cn/watch/4828136.htmlghekon píše:ok
Ty mě fakt dojímáš,a co si myslíš asi,že to je? Drill,fyzička,sparring.Nic víc.ghekon píše:Abych se priznal, tak to co jsi popsal mi pripada jako nesmysl... ja temhletem vecem proste neverim a asi ani nikdy nebudu. Drill, fyzicka a sparring
upir píše:jeikob: na tom neco je, ale vysvetluj to tomu typkovi, co ti chce srovnat fasadu ted, a ne za deset let
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník