Bujinkan

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod toddb » ned 22. bře, 2009 21:20

Datenshi: ty jsi uplne mimo
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » ned 22. bře, 2009 21:55

Datenshi píše:představ si, že jsem v tom loser nebyl, velice zajímavé je, že nikdo z těch, kteří se bujinkanu opravdu věnují ho nekritizují a naopak, plnou hubu keců mají ti, kteří naprosto netuší o co jde, já tak netvrdím, že judo, karate, MT a podobně stojí za hovno, protože s nimi mám zkušenosti, a vím že za honvo nestojí, stejně tak vím, že bujinkan je pro mě mnohem lepší a dle mě mnohem účinější než předchozí jmenované BU a BS

:lol: :lol: :lol: No ty seš teda logik... :roll: Ještě jsem neviděl nikoho, kdo by ve svém volném čase dobrovolně chodil trénovat něco, o čem by byl přesvědčen, že je to pro něj úplně k hov*u :idea:

graver píše:Člověče, mně už je hloupý se do toho pořád míchat, ale ty jsi se úplně přepóloval...

Jo, tak v tomhle má graver naprostou pravdu... :? Nejdřív tu děláš "bububu" na Ukropa, že si to s ním rozdáš, ale bude ti muset podepsat papír, aby jsi z toho neměl problémy se zákonem, až ho sejmeš a že ti na něj bude stačit jeden úder na solar... No a když se ukáže, že na druhý straně není žádnej virtuál, ale amatérskej mistr Slovenska v těžký váze thaiboxu, tak najednou začneš operovat s tím, že tě asi nepustí manželka, chudáčku... :cry: Já už mám odboucháno celkem dost, jsem supertíha a zatím mě nikdo neknockoutoval, ale nikdy bych si netroufl tvrdit o protivníkovi, o kterém vůbec nic nevím, že mi na něj bude stačit jedna rána, natož na solar :!: A co se týče dalšího obsahu tvých příspěvků - když seš upozorněn, že neustále překrucuješ a mlžíš, tak vytáhneš "z rukávu" patnáctiletýho syna, kterej s tebou na střídačku psal pod stejným nickem, akorát je trochu divný, že to vůbec není poznat... :? No a ve finále kydy o "úmyslném" podsunutí rozporuplných informací... Napadá mě slovo sliz a chybí mi možnost vložit zvracejícího smajlíka... :evil: Co se týče bujikanu samotnýho - každej styl BU je hodnocenej podle toho, jestli produkuje lidi schopný bojovat, nebo ne. Pokud někdo cvičí něco opravdu funkčního a použitelnýho k boji, nemůže mít problém to dokázat v praxi - formou sparringu s dohodnutými pravidly. Existuje spousta ochranných pomůcek, díky kterým je to prakticky bez rizika. Ale já ještě neslyšel o praktikantovi bujikanu, kterej by do něčeho takovýho šel... Dva jsem se snažil ukecat osobně - když první z nich zjistil, co po něm chci, málem umřel strachy a přiznal se, že na něco takovýho po myslím cca čtyřech letech tréninku bujikanu ještě nemá... A ten druhej, co už údajně cvičil víc jak 6 let, mě zahrnul obligátníma kecama, jak na mně nemůže bezdůvodně použít jejich smrtící techniky a blablabla... No a když jsem trochu zatlačil na pilu (boxérna k dispozici byla cca 20 metrů od nás), tak začal najednou blekotat, že si zrovna teď uvědomil, že musí ještě něco neodkladnýho zařídit, skočil do auta - no v životě bych neřekl, že má naložená dodávka s dieselem bez turba takovej odpich... 8O :roll: Takže já osobně si můžu názor na bujikan dělat jen z videí. A co vidím v podání v rámci ČR nejvyššího z nejvyšších? Už takhle demonstrativně pomaloučku s naprosto spolupracujícími figuranty to má mizernou návaznost a motoriku - nedokážu si představit, že by to mělo fungovat proti aktivně bojujícímu soupeři... Napadá mě označení "zabiják hadrových panenek" :roll:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pon 23. bře, 2009 7:46

Datenshi píše:cítím z tvého přízpěvku zatraceně velké množství sarkazmu
- tak to buď rád, že ti funguje aspoň čich.
Datenshi píše:jen mě zajímalo jestli mi na to skočíš
- jak už jsem psal, chyba nebyla na mé straně. Kdybys pro své alter ego uvedl ještě o 10 let nižší věk, uvěřil bych taky. A přemýšlej, jestli to vypovídá o mně nebo o tobě.
Datenshi píše:nechtěl jsem tě nijak urazit to ne, jen mě prostě takové malé experimenty baví :twisted:

Víš, co to znamená ztratit tvář? A víš, jak to řešili někteří japonci? Tak do toho a zkus nezasvinit koberec.
Tohle jsem tu opravdu už dlouho neviděl...
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » pon 23. bře, 2009 8:41

2Lubos Pokorny: OMFG CALL ME NOOB, BUT THIS IS REALY CRAZYYYYYY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Patnacty dan, ja ma vazne dost. Long live 2 bujinkan :lol: :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pon 23. bře, 2009 8:49

spiecialities: really really slow motion :D
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » pon 23. bře, 2009 8:54

8)
Never get into fights with ugly people because they have nothing to lose.
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » pon 23. bře, 2009 9:27

Pan Pokorny by se skvele hodil do dalsiho dilu Tai Chi Masteeeers - http://www.youtube.com/watch?v=0W1ym3yggR4 :lol: :lol: :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RomanK » pon 23. bře, 2009 10:19

Ale děvčata, vy jste se nějak rozepsaly :roll:
(jen pro info měl jsem nick buji, ale nedařilo se mi přihlásit)
RomanK
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 16:38

sakra, takže jsem sem včera psal? omlouvám se tedy všem a za všechno co jsem tu včera plácl, brácha se stal v brzkých raních hodinách šťastným otcem a tak jsme ehm...zapíjeli, proto nemuseli mé přízpěvky dávat smysl....
Naposledy upravil Datenshi dne pon 23. bře, 2009 16:44, celkově upraveno 1
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 16:40

ghekon píše:Pan Pokorny by se skvele hodil do dalsiho dilu Tai Chi Masteeeers - http://www.youtube.com/watch?v=0W1ym3yggR4 :lol: :lol: :lol:

ehm, já možná plácám kraviny když jsem na šrot, ale zdá se, že ty je plácáš i za střízliva
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 16:47

ukropcany píše:
TongPo píše:...no v životě bych neřekl, že má naložená dodávka s dieselem bez turba takovej odpich...
Obrázek

TongPo píše:...názor na bujikan dělat jen z videí...Napadá mě označení "zabiják hadrových panenek" :roll:
Ty brďo, tak tento šajs som ešte nevidel... už som videl nejaké ich bludy, ale teda tento je fakt tutový... 8O Tomu Pokornému už musí fakt hrabať definitívne... :roll:

hmmmmm, když si to myslíš, proč s ním nezkusíš zaspárovat, nebo s kterýmkoliv jiným shihanem, jako je třeba Martin ®ipaj?
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 16:50

TongPo píše:
Datenshi píše:představ si, že jsem v tom loser nebyl, velice zajímavé je, že nikdo z těch, kteří se bujinkanu opravdu věnují ho nekritizují a naopak, plnou hubu keců mají ti, kteří naprosto netuší o co jde, já tak netvrdím, že judo, karate, MT a podobně stojí za hovno, protože s nimi mám zkušenosti, a vím že za honvo nestojí, stejně tak vím, že bujinkan je pro mě mnohem lepší a dle mě mnohem účinější než předchozí jmenované BU a BS

:lol: :lol: :lol: No ty seš teda logik... :roll: Ještě jsem neviděl nikoho, kdo by ve svém volném čase dobrovolně chodil trénovat něco, o čem by byl přesvědčen, že je to pro něj úplně k hov*u :idea:

graver píše:Člověče, mně už je hloupý se do toho pořád míchat, ale ty jsi se úplně přepóloval...

Jo, tak v tomhle má graver naprostou pravdu... :? Nejdřív tu děláš "bububu" na Ukropa, že si to s ním rozdáš, ale bude ti muset podepsat papír, aby jsi z toho neměl problémy se zákonem, až ho sejmeš a že ti na něj bude stačit jeden úder na solar... No a když se ukáže, že na druhý straně není žádnej virtuál, ale amatérskej mistr Slovenska v těžký váze thaiboxu, tak najednou začneš operovat s tím, že tě asi nepustí manželka, chudáčku... :cry: Já už mám odboucháno celkem dost, jsem supertíha a zatím mě nikdo neknockoutoval, ale nikdy bych si netroufl tvrdit o protivníkovi, o kterém vůbec nic nevím, že mi na něj bude stačit jedna rána, natož na solar :!: A co se týče dalšího obsahu tvých příspěvků - když seš upozorněn, že neustále překrucuješ a mlžíš, tak vytáhneš "z rukávu" patnáctiletýho syna, kterej s tebou na střídačku psal pod stejným nickem, akorát je trochu divný, že to vůbec není poznat... :? No a ve finále kydy o "úmyslném" podsunutí rozporuplných informací... Napadá mě slovo sliz a chybí mi možnost vložit zvracejícího smajlíka... :evil: Co se týče bujikanu samotnýho - každej styl BU je hodnocenej podle toho, jestli produkuje lidi schopný bojovat, nebo ne. Pokud někdo cvičí něco opravdu funkčního a použitelnýho k boji, nemůže mít problém to dokázat v praxi - formou sparringu s dohodnutými pravidly. Existuje spousta ochranných pomůcek, díky kterým je to prakticky bez rizika. Ale já ještě neslyšel o praktikantovi bujikanu, kterej by do něčeho takovýho šel... Dva jsem se snažil ukecat osobně - když první z nich zjistil, co po něm chci, málem umřel strachy a přiznal se, že na něco takovýho po myslím cca čtyřech letech tréninku bujikanu ještě nemá... A ten druhej, co už údajně cvičil víc jak 6 let, mě zahrnul obligátníma kecama, jak na mně nemůže bezdůvodně použít jejich smrtící techniky a blablabla... No a když jsem trochu zatlačil na pilu (boxérna k dispozici byla cca 20 metrů od nás), tak začal najednou blekotat, že si zrovna teď uvědomil, že musí ještě něco neodkladnýho zařídit, skočil do auta - no v životě bych neřekl, že má naložená dodávka s dieselem bez turba takovej odpich... 8O :roll: Takže já osobně si můžu názor na bujikan dělat jen z videí. A co vidím v podání v rámci ČR nejvyššího z nejvyšších? Už takhle demonstrativně pomaloučku s naprosto spolupracujícími figuranty to má mizernou návaznost a motoriku - nedokážu si představit, že by to mělo fungovat proti aktivně bojujícímu soupeři... Napadá mě označení "zabiják hadrových panenek" :roll:

mě zase napadá označení pro tebe ukecaný idiot co má plnou hubu keců o věcech o kterých ví hovno a o těch co nemůže nijak dokázat, jestli jsou vážně veškeré tvé zkušenosti z videa na youtub, tak raději drž pusu zavřenou
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 17:03

TongPo píše:

co se mě týče, první přízpěvek jsem napsal naštvaný pak jsem se uklidnil, já si stále myslím, že bych ho nejspíš dokázal dostat, jenže bych šel proti boxerovi se zbraní a to by nikdo neuznal
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 17:33

ukropcany píše:
Datenshi píše:hmmmmm, když si to myslíš, proč s ním nezkusíš zaspárovat, nebo s kterýmkoliv jiným shihanem, jako je třeba Martin ®ipaj?
Pretože nepotrebujem biť nejakého uja... :idea: :idea: :idea: Kedysi by som sa na takú nejakú blbosť dal, ale dnes už nie... šlahám sa len s ako tak rovnocennými... :idea:

A že by si ma dostal asi so zbraňou? No to by bolo dosť zlé, keby si ma aj so zbraňou nedostal... :?

hmmmmm, vidíš a to je výhoda našeho tréningu, mi umíme jít i proti zbrani, mimochodem, požádal bych tě aby jsi shihany nepodceňoval, když o nás jak jsi sám přiznal nevíš vůbec nic
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 17:44

Jak se zdá, s vámi nemá cenu se bavit, doufal jsem že tu najdu lidi s rozumovími schopnostmi alespoň průměrného člověka, ale jak se zdá, natrefil jsem na hromadu idiotů a arogantních blbců skálopevně přesvědčených o své vlastní převaze a mistrovství a přitom nevidící věci které mají přímo před nosem. Co na plat, já vás nebudu přesvědčovat o své pravdě, když ji stejně nechcete přijmout, z mé i vaší strany by to bylo jen plýtvání časem, co jsem zkusit mohl jsem zkusil, očividně bez úspěchu. Jen bych vás požádal, aby jste nás nepodceňovali, jen proto že nepatříme k těm nejznámějším a nejprofláknutějším BU. Římani taky podceňovali "barbari" a nakonec jsou to oni kdo vládne na kdysi jejich území. Klidně se smějte, je mi to fuk, já vím svoje a směji se vám boxerům, kteří jsou sice králi ohraničeného ringu, ve kterém platí přísná pravidla, ale na ulici, kde se bodá do zad, kope do rozkroku, hází se písek do očí, používají se zbraně nejrůznějších tvarů a velikostí a jen vyjímečně vám někdo předem oznámi, že na vás zaútočí jste naprosto k ničemu.
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 17:46

ukropcany píše:Ja nikoho nepodceňujem... ale ani nemám strach... :idea: rešpekt áno, ale predposratosť? :roll: Ja som na vrchole svojich síl, rozumu už tiež niečo mám... 50 ročný chlap sa o 20 rokov mladšiemu a trénovanému môže rovnať len veľmi, veľmi, veľmi zriedkavo... :idea: Musel by byť na tom fantasticky technicky lepšie, aby prekonal fyzický handicap. A ja už poznám zopár "shihanov"... :D Dobre, jednu trafí, ale potom je s ním amen... :idea:

®ipaj-sensei rozhodně nemá padesát, ale to je jedno, když ti to tak vadí, skus třeba shidana
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 17:48

ukropcany píše:
Datenshi píše:hmmmmm, vidíš a to je výhoda našeho tréningu, mi umíme jít i proti zbrani...
Myslíš "proti zbrani" to, čo robí Pokorný na tom videu? Lebo to nie je proti zbrani... to je proti debílkovi s drievkom... v debílkových rukách to nie je zbraň...

opravdu nevím o jakém videu mluvíš, ale je dost dobře možné, že se jedná o video kde trénuje nějaký začátečník, nebo se technika předvádí, ono totiž docela dobře nejde žákům předvést techniku v plné rychlosti tak aby ji viděli a dokázali zopakovat víš? no ty spíš nevíš, ty jen plácáš hovadiny, ale to už je jedno
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod TongPo » pon 23. bře, 2009 17:55

Datenshi píše:sakra, takže jsem sem včera psal? omlouvám se tedy všem a za všechno co jsem tu včera plácl, brácha se stal v brzkých raních hodinách šťastným otcem a tak jsme ehm...zapíjeli, proto nemuseli mé přízpěvky dávat smysl....

Á, další trapnej pokus o zdůvodnění několika diskuzních "kotrmelců"... Obrázek Co přijde pak? ®e jsi to psal zhypnotizovanej ufony? :roll: :evil:

Datenshi píše:mě zase napadá označení pro tebe ukecaný idiot co má plnou hubu keců o věcech o kterých ví hovno a o těch co nemůže nijak dokázat, jestli jsou vážně veškeré tvé zkušenosti z videa na youtub, tak raději drž pusu zavřenou

Jak prosím? Ukecaný idiot? :evil: No - tohle bys mi asi do očí neřekl, že? Hele ty virtuální hrdino - průměrně zkušenej člověk z funkčních BU / BS pozná i z videa, když "něco" nehraje. A já se s menšíma přestávkama pohybuju v týhle oblasti už víc jak 25 let. A jak seš na tom ty? Jak dlouho cvičíš bujinkan? Seš schopnej dokázat jeho funkčnost, kterou tady tak obhajuješ, ve cvičným souboji osobně, nebo se budeš jen schovávat za jména rozličných "mistrů"? Nejdřív tu píšeš, jak ti na Ukropa bude stačit jeden úder na solar, když pak zjistíš, co je Ukrop zač, tak tě manželka nepustí a teď by sis na něj sice troufnul, ale se zbraní... :x A jaká zbraň by to měla bejt? Každopádně ať je bujikan ohledně funkčnosti jakejkoliv - bezpáteřní sliz jako ty dělá tý partě lidí co ho cvičí výbornou reklamu... :?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » pon 23. bře, 2009 17:56

DatenshI: Musim souhlasit s TongPo..jsi proste slizkej s"ac...Nejdriv kecy, ochota ke sparringu, pak najednou vymluvy, manzelka, nejaky patnactilety kluk, nakonec alkohol..a ted nakonec odkazujes na nejaky shihany at jdou sparrovat s nima a dokonce tu vulgarne utocis...kde je ten tvuj trenink sebeovladani a podobne filozoficke recicky kterymi jsi se tu i ty ohanel? :P Prirovnani Rimanu s tzv. ,,bnarbarskymi" narody neni vubec na miste, jelikoz oba narody odjakziva valcili, vojsko proverene v bitvach, valkach...BS jsou overene v zapasech,sparringach...V cem Bujinkan? V knihach, z vypraveni?..
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Datenshi » pon 23. bře, 2009 17:58

cudles píše:DatenshI: Musim souhlasit s TongPo..jsi proste slizkej s"ac...Nejdriv kecy, ochota ke sparringu, pak najednou vymluvy, manzelka, nejaky patnactilety kluk, nakonec alkohol..a ted nakonec odkazujes na nejaky shihany at jdou sparrovat s nima a dokonce tu vulgarne utocis...kde je ten tvuj trenink sebeovladani a podobne filozoficke recicky kterymi jsi se tu i ty ohanel? :P Prirovnani Rimanu s tzv. ,,bnarbarskymi" narody neni vubec na miste, jelikoz oba narody odjakziva valcili, vojsko proverene v bitvach, valkach...BS jsou overene v zapasech,sparringach...V cem Bujinkan? V knihach, z vypraveni?..

kdes vzal to, že nejsem ochotnej ke sparringu?
Datenshi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

PředchozíDalší

Zpět na japonská bojová umění a sporty...