Moderátor: Picard
Datenshi píše:představ si, že jsem v tom loser nebyl, velice zajímavé je, že nikdo z těch, kteří se bujinkanu opravdu věnují ho nekritizují a naopak, plnou hubu keců mají ti, kteří naprosto netuší o co jde, já tak netvrdím, že judo, karate, MT a podobně stojí za hovno, protože s nimi mám zkušenosti, a vím že za honvo nestojí, stejně tak vím, že bujinkan je pro mě mnohem lepší a dle mě mnohem účinější než předchozí jmenované BU a BS
graver píše:Člověče, mně už je hloupý se do toho pořád míchat, ale ty jsi se úplně přepóloval...
- tak to buď rád, že ti funguje aspoň čich.Datenshi píše:cítím z tvého přízpěvku zatraceně velké množství sarkazmu
- jak už jsem psal, chyba nebyla na mé straně. Kdybys pro své alter ego uvedl ještě o 10 let nižší věk, uvěřil bych taky. A přemýšlej, jestli to vypovídá o mně nebo o tobě.Datenshi píše:jen mě zajímalo jestli mi na to skočíš
Datenshi píše:nechtěl jsem tě nijak urazit to ne, jen mě prostě takové malé experimenty baví
ghekon píše:Pan Pokorny by se skvele hodil do dalsiho dilu Tai Chi Masteeeers - http://www.youtube.com/watch?v=0W1ym3yggR4![]()
![]()
ukropcany píše:TongPo píše:...no v životě bych neřekl, že má naložená dodávka s dieselem bez turba takovej odpich...Ty brďo, tak tento šajs som ešte nevidel... už som videl nejaké ich bludy, ale teda tento je fakt tutový...TongPo píše:...názor na bujikan dělat jen z videí...Napadá mě označení "zabiják hadrových panenek"Tomu Pokornému už musí fakt hrabať definitívne...
TongPo píše:Datenshi píše:představ si, že jsem v tom loser nebyl, velice zajímavé je, že nikdo z těch, kteří se bujinkanu opravdu věnují ho nekritizují a naopak, plnou hubu keců mají ti, kteří naprosto netuší o co jde, já tak netvrdím, že judo, karate, MT a podobně stojí za hovno, protože s nimi mám zkušenosti, a vím že za honvo nestojí, stejně tak vím, že bujinkan je pro mě mnohem lepší a dle mě mnohem účinější než předchozí jmenované BU a BS![]()
![]()
No ty seš teda logik...
Ještě jsem neviděl nikoho, kdo by ve svém volném čase dobrovolně chodil trénovat něco, o čem by byl přesvědčen, že je to pro něj úplně k hov*u
graver píše:Člověče, mně už je hloupý se do toho pořád míchat, ale ty jsi se úplně přepóloval...
Jo, tak v tomhle má graver naprostou pravdu...Nejdřív tu děláš "bububu" na Ukropa, že si to s ním rozdáš, ale bude ti muset podepsat papír, aby jsi z toho neměl problémy se zákonem, až ho sejmeš a že ti na něj bude stačit jeden úder na solar... No a když se ukáže, že na druhý straně není žádnej virtuál, ale amatérskej mistr Slovenska v těžký váze thaiboxu, tak najednou začneš operovat s tím, že tě asi nepustí manželka, chudáčku...
Já už mám odboucháno celkem dost, jsem supertíha a zatím mě nikdo neknockoutoval, ale nikdy bych si netroufl tvrdit o protivníkovi, o kterém vůbec nic nevím, že mi na něj bude stačit jedna rána, natož na solar
A co se týče dalšího obsahu tvých příspěvků - když seš upozorněn, že neustále překrucuješ a mlžíš, tak vytáhneš "z rukávu" patnáctiletýho syna, kterej s tebou na střídačku psal pod stejným nickem, akorát je trochu divný, že to vůbec není poznat...
No a ve finále kydy o "úmyslném" podsunutí rozporuplných informací... Napadá mě slovo sliz a chybí mi možnost vložit zvracejícího smajlíka...
Co se týče bujikanu samotnýho - každej styl BU je hodnocenej podle toho, jestli produkuje lidi schopný bojovat, nebo ne. Pokud někdo cvičí něco opravdu funkčního a použitelnýho k boji, nemůže mít problém to dokázat v praxi - formou sparringu s dohodnutými pravidly. Existuje spousta ochranných pomůcek, díky kterým je to prakticky bez rizika. Ale já ještě neslyšel o praktikantovi bujikanu, kterej by do něčeho takovýho šel... Dva jsem se snažil ukecat osobně - když první z nich zjistil, co po něm chci, málem umřel strachy a přiznal se, že na něco takovýho po myslím cca čtyřech letech tréninku bujikanu ještě nemá... A ten druhej, co už údajně cvičil víc jak 6 let, mě zahrnul obligátníma kecama, jak na mně nemůže bezdůvodně použít jejich smrtící techniky a blablabla... No a když jsem trochu zatlačil na pilu (boxérna k dispozici byla cca 20 metrů od nás), tak začal najednou blekotat, že si zrovna teď uvědomil, že musí ještě něco neodkladnýho zařídit, skočil do auta - no v životě bych neřekl, že má naložená dodávka s dieselem bez turba takovej odpich...
![]()
Takže já osobně si můžu názor na bujikan dělat jen z videí. A co vidím v podání v rámci ČR nejvyššího z nejvyšších? Už takhle demonstrativně pomaloučku s naprosto spolupracujícími figuranty to má mizernou návaznost a motoriku - nedokážu si představit, že by to mělo fungovat proti aktivně bojujícímu soupeři... Napadá mě označení "zabiják hadrových panenek"
TongPo píše:Datenshi píše:představ si, že jsem v tom loser nebyl, velice zajímavé je, že nikdo z těch, kteří se bujinkanu opravdu věnují ho nekritizují a naopak, plnou hubu keců mají ti, kteří naprosto netuší o co jde, já tak netvrdím, že judo, karate, MT a podobně stojí za hovno, protože s nimi mám zkušenosti, a vím že za honvo nestojí, stejně tak vím, že bujinkan je pro mě mnohem lepší a dle mě mnohem účinější než předchozí jmenované BU a BS![]()
![]()
No ty seš teda logik...
Ještě jsem neviděl nikoho, kdo by ve svém volném čase dobrovolně chodil trénovat něco, o čem by byl přesvědčen, že je to pro něj úplně k hov*u
Jo, tak v tomhle má graver naprostou pravdu...Nejdřív tu děláš "bububu" na Ukropa, že si to s ním rozdáš, ale bude ti muset podepsat papír, aby jsi z toho neměl problémy se zákonem, až ho sejmeš a že ti na něj bude stačit jeden úder na solar... No a když se ukáže, že na druhý straně není žádnej virtuál, ale amatérskej mistr Slovenska v těžký váze thaiboxu, tak najednou začneš operovat s tím, že tě asi nepustí manželka, chudáčku...
Já už mám odboucháno celkem dost, jsem supertíha a zatím mě nikdo neknockoutoval, ale nikdy bych si netroufl tvrdit o protivníkovi, o kterém vůbec nic nevím, že mi na něj bude stačit jedna rána, natož na solar
A co se týče dalšího obsahu tvých příspěvků - když seš upozorněn, že neustále překrucuješ a mlžíš, tak vytáhneš "z rukávu" patnáctiletýho syna, kterej s tebou na střídačku psal pod stejným nickem, akorát je trochu divný, že to vůbec není poznat...
No a ve finále kydy o "úmyslném" podsunutí rozporuplných informací... Napadá mě slovo sliz a chybí mi možnost vložit zvracejícího smajlíka...
Co se týče bujikanu samotnýho - každej styl BU je hodnocenej podle toho, jestli produkuje lidi schopný bojovat, nebo ne. Pokud někdo cvičí něco opravdu funkčního a použitelnýho k boji, nemůže mít problém to dokázat v praxi - formou sparringu s dohodnutými pravidly. Existuje spousta ochranných pomůcek, díky kterým je to prakticky bez rizika. Ale já ještě neslyšel o praktikantovi bujikanu, kterej by do něčeho takovýho šel... Dva jsem se snažil ukecat osobně - když první z nich zjistil, co po něm chci, málem umřel strachy a přiznal se, že na něco takovýho po myslím cca čtyřech letech tréninku bujikanu ještě nemá... A ten druhej, co už údajně cvičil víc jak 6 let, mě zahrnul obligátníma kecama, jak na mně nemůže bezdůvodně použít jejich smrtící techniky a blablabla... No a když jsem trochu zatlačil na pilu (boxérna k dispozici byla cca 20 metrů od nás), tak začal najednou blekotat, že si zrovna teď uvědomil, že musí ještě něco neodkladnýho zařídit, skočil do auta - no v životě bych neřekl, že má naložená dodávka s dieselem bez turba takovej odpich...
![]()
Takže já osobně si můžu názor na bujikan dělat jen z videí. A co vidím v podání v rámci ČR nejvyššího z nejvyšších? Už takhle demonstrativně pomaloučku s naprosto spolupracujícími figuranty to má mizernou návaznost a motoriku - nedokážu si představit, že by to mělo fungovat proti aktivně bojujícímu soupeři... Napadá mě označení "zabiják hadrových panenek"
ukropcany píše:Pretože nepotrebujem biť nejakého uja...Datenshi píše:hmmmmm, když si to myslíš, proč s ním nezkusíš zaspárovat, nebo s kterýmkoliv jiným shihanem, jako je třeba Martin ®ipaj?![]()
![]()
Kedysi by som sa na takú nejakú blbosť dal, ale dnes už nie... šlahám sa len s ako tak rovnocennými...
![]()
A že by si ma dostal asi so zbraňou? No to by bolo dosť zlé, keby si ma aj so zbraňou nedostal...
ukropcany píše:Ja nikoho nepodceňujem... ale ani nemám strach...rešpekt áno, ale predposratosť?
Ja som na vrchole svojich síl, rozumu už tiež niečo mám... 50 ročný chlap sa o 20 rokov mladšiemu a trénovanému môže rovnať len veľmi, veľmi, veľmi zriedkavo...
Musel by byť na tom fantasticky technicky lepšie, aby prekonal fyzický handicap. A ja už poznám zopár "shihanov"...
Dobre, jednu trafí, ale potom je s ním amen...
ukropcany píše:Myslíš "proti zbrani" to, čo robí Pokorný na tom videu? Lebo to nie je proti zbrani... to je proti debílkovi s drievkom... v debílkových rukách to nie je zbraň...Datenshi píše:hmmmmm, vidíš a to je výhoda našeho tréningu, mi umíme jít i proti zbrani...
Datenshi píše:sakra, takže jsem sem včera psal? omlouvám se tedy všem a za všechno co jsem tu včera plácl, brácha se stal v brzkých raních hodinách šťastným otcem a tak jsme ehm...zapíjeli, proto nemuseli mé přízpěvky dávat smysl....
Datenshi píše:mě zase napadá označení pro tebe ukecaný idiot co má plnou hubu keců o věcech o kterých ví hovno a o těch co nemůže nijak dokázat, jestli jsou vážně veškeré tvé zkušenosti z videa na youtub, tak raději drž pusu zavřenou
cudles píše:DatenshI: Musim souhlasit s TongPo..jsi proste slizkej s"ac...Nejdriv kecy, ochota ke sparringu, pak najednou vymluvy, manzelka, nejaky patnactilety kluk, nakonec alkohol..a ted nakonec odkazujes na nejaky shihany at jdou sparrovat s nima a dokonce tu vulgarne utocis...kde je ten tvuj trenink sebeovladani a podobne filozoficke recicky kterymi jsi se tu i ty ohanel?Prirovnani Rimanu s tzv. ,,bnarbarskymi" narody neni vubec na miste, jelikoz oba narody odjakziva valcili, vojsko proverene v bitvach, valkach...BS jsou overene v zapasech,sparringach...V cem Bujinkan? V knihach, z vypraveni?..
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků