wakaki píše:Cvičím s ním toliko, abych mohl říci, že s ním cvičím..Určitě zde s vámi nemíním rozebírat své osobné věci, které se tohoto fóra netýkají. Češi..
wakaki píše:Stačí taková odpvěď?? Sorry, ale nějak se tímto netrápím, ale na druhém konci mám teď syna Meitasu Yagi, Akihita, tak jsem se ptal...Dnes se každý moc ptá, místo cvičení...Meibukan kobudo dal dohromady Meitoku Yagi a jde o stejná kata, jako v Gojyu ryu, ale se zbraněmi, je to zajímavé. Předtím jsem cvičil s Oscarem Higou, kde jeho učitel byl Kotaro Iha a taky dobré, ale toto je úplně jiné..
wakaki píše:Odpověď jsi dostal....viz výše..musíš číst všechno...pokusů?? Wow, nemám k tomu co dodat...Informovanost??? Proč?? Cvičím Meibukan, patří k tomu toto kobudo a zjišťovat, kdo učil Meitoku je přinejmenším prapodivné..Nemám sebemenší důvod cokoliv podobného zjišťovat a pokud toto není pochopitelné, pak nevím. Dále nevím, co to má společného s mým stupněm?? Tak ještě jednou, učitelem Meitoku Yagi byl Shinkan Tyra, velmi známý učitel na Okinawě...
wakaki píše:Nezlob se, ale proč každý zjišťuje, kdo kde cvičí, kdo je jeho mistr, kdo má lepší styl a podobně...??? Mě toto zůstává jaksi ukryto...proč není jedno, kdo co cvičí, vždy%ť jde o pocit druhého člověka a do toho nám nic není...proč u nás nemůže vedle sebe existovat víc drhuů karate, či kobuda bez pohany těch druhých?? Proč ????
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník