Makoto píše:Tak jsem to nakonec nasel - tady jsem koupil ty kruhy a jsou opravdu kvalitni. Nastavitelna vyska, neklouzou v dlani a v kombinaci s jiz drive anoncovanym Maxwell workoutem....zazijete par prekvapeni![]()
http://www.ringtraining.com/shop/equipm ... rings.html
luen píše:Makoto píše:Tak jsem to nakonec nasel - tady jsem koupil ty kruhy a jsou opravdu kvalitni. Nastavitelna vyska, neklouzou v dlani a v kombinaci s jiz drive anoncovanym Maxwell workoutem....zazijete par prekvapeni![]()
koukam ty mas take zajimave vybavenou skolu, co?
Makoto píše:luen píše:Makoto píše:Tak jsem to nakonec nasel - tady jsem koupil ty kruhy a jsou opravdu kvalitni. Nastavitelna vyska, neklouzou v dlani a v kombinaci s jiz drive anoncovanym Maxwell workoutem....zazijete par prekvapeni![]()
koukam ty mas take zajimave vybavenou skolu, co?
Pouze garaz, vlastni skolu nemam, stale se jeste citim prilis mlady a nezkuseny
marcelo píše:Makoto,co vlastne tie kruhy robia,aku silu maju rozvijat,ako ti to zabera..zrecenzuj trosku ...pozeram ze by som to tiez kupil casom pre nas do mojho "undergroundoveho dojo"![]()
Tazko sa na tom cvici?? cuzz
Makoto píše: Toman, jestli chces challenge, porid si kruhy. Lepsi je si je nechat poslat ze zahranici.
Toman píše:Makoto píše: Toman, jestli chces challenge, porid si kruhy. Lepsi je si je nechat poslat ze zahranici.
pche kámo za ty vydřidušský ceny byh si kruhy nikdy nekoupil.Udělal jsem si svoje. Plastová vodovodní trubka (ne chránička), naplníš pískem (ideálně ho prohřát hořákem s propanem protože ti pak ochlazuje a trubka se vrchu natavuje) aby se při tvarování nedeformovala. Musíš to pořádně prohřát (horkovzdušnou pistolí) a přes kopyto ohnout do požadovaného tvaru, protáhneš lano ... zavážeš, zavěsíš na kurty a máš kruh jako vyšitej ... origoš je origoš ale nejedu na tom olympijský cviky takže mi to stačí bohatě .... ale tohle je spíš do homemade
edit: ta tvoje cena není je z těch lepších ale se shippingem + polatky to bude aspon 85 éček co .... je to stejně dost
Toman píše:kruhy = masakr
na nich člověk pozná jaký je čajíček a že nemá sílu se svým tělem vůbec zacházet
Makoto píše:Toman píše:kruhy = masakr
na nich člověk pozná jaký je čajíček a že nemá sílu se svým tělem vůbec zacházet
Presne tak, tohle muzu plne potvrdit....po par neuspesnych pokusech to aspon vzdalene zacvicit jako ten jiz nekolikrat zminovany starikjsem pak dlouho sedel na tatami a premyslel, jestli se na to uz preci jen nemam vykaslat.... Zatim to vsak zkousim dal...to musi jit
marcelo píše:
Makoto,co vlastne tie kruhy robia,aku silu maju rozvijat,ako ti to zabera..zrecenzuj trosku ...pozeram ze by som to tiez kupil casom pre nas do mojho "undergroundoveho dojo"![]()
Tazko sa na tom cvici?? cuzz
Lada píše:... kdysy to bývala výbava většiny tělocvičen 2-4 kusy a jak zjišťuji dnes tak je jich vělká většina nevyužitých a nikdo na tom necvičí kolikrát spíš zavazí.... jinak se většinou ani při těláku nepoůžívají, děti jsou dnes lopaty a využité bývali možná tak před 20-30lety....
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků