Moderátor: Makoto
sibir píše:Dobry den prajem,
Ak ano ,ako by mohol obstat takyto bojovnik trebars proti bojovym stylom z vychodu ?
Dakujem,
S.
sibir píše:No ,to mi prave nejde do hlavy-predstava ze by si instruktori boja v RL povedali ze ked pride vojak o zbran,uz je vlastne neuzitocny,a nezameriavali sa aj na tieto situacie......
Ak by mali neaky bojovy system holou rukou tak urcite nie je hlupost zamyslat sa nad jeho pripadnou efektivitou voci protivnikom z inych oblasti.
sibir píše:Aha- nebol som si dostatocne vedomy faktu ze tam existovali urovne kde sa radovy vojak ucil menej ,a iny viac.
Ti ktori boli povazovani za "elitnejsich " ,pravdepodobne ale mali intenzivnejsi vycvik,nemylim sa ?
Filmy ako Gladiator vyvolavaju dojem ze tam boli nabuseni zabijaci ktori mohli bez strachu ist kamkolvek do sveta a zrovnat zo zemou vsetko co im stalo v ceste....
/Ano,viem ze filmy su filmy/
sibir píše:Aha- nebol som si dostatocne vedomy faktu ze tam existovali urovne kde sa radovy vojak ucil menej ,a iny viac.
Ti ktori boli povazovani za "elitnejsich " ,pravdepodobne ale mali intenzivnejsi vycvik,nemylim sa ?
Filmy ako Gladiator vyvolavaju dojem ze tam boli nabuseni zabijaci ktori mohli bez strachu ist kamkolvek do sveta a zrovnat zo zemou vsetko co im stalo v ceste....
/Ano,viem ze filmy su filmy/
sibir píše:Zaujimave,zaujimave....
Povodne som premyslal nad tym preco dnes armady kladu vacsi doraz na h2h combat ako kedysi,ked paradoxne boj vojakov sa dnes odohrava na uplne ine vzdialenosti ako kedysi..
Jendis píše:Německá vojska bych sem netahal......protože ve 30-tých letech se v armádě a hitlerjugend pěstoval kult síly a pěsti,každý prošel,aspoň minimálním,výcvikem v boxu.....+německé jednotky cvičili třeba Finové v používání nože.....
Německá armáda byla,co se výcviku týče,někde úplně jinde,než ostatní......alespoň v prvních letech války.
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník