Gino píše:Rozhodne jsem proti, aby se tohle tema zamykalo, nebo mazalo. Vsude jinde tu my vsichni resime kravoviny, tak proc zrovna tohle by tu byt nemohlo - nema to nic spolecnebo s BU stejne tak jako hromada dalsich zdejsich diskuzi.
Jinak v teto otazce si rozumim s marcelem, luenem a zda se, ze i s defenduem![]()
Ja si s cigorkama uzil na skole dost legrace (a spousta dalsich se mnou). Jak uz tu nekdo napsal, tahaj nas (v ocich sveta) o peknych par let dozadu. Clovek aby si za chvilku pripadal, ze zije nekde v palestine, nebo v kosovu.
Jen doufam, ze my, jako spolecnost, s tim pseudohumanismem zatocime driv, nez se nam do evropy nalifruje celej balkan a cigorky se budou dal mnozit exponencialni radou. Pac bych nerad, aby se moje deti nekdy dozily tech armagedonu o kterych pise marcelo.
Genesis píše:A nepotřebuju reakce typu: Další humanista. Případně: Zkus si s nima žít. Ptže já jsem nikdy neřek, že nedělaj bordel a vim, že je potřeba to řešit, ale to, jak to tady většina rozebírá z toho je mi na blití. O některejch sem měl dobrý mínění a věřim, že ve svym oboru jsou dobrý, ale v něčem jsou úplně vedle.
kjang píše:Cikán, který krade, dělá jednu chybu. Krade málo! Češi ho potom nemají rádi. Kdyby okradl český stát o miliardy, tak ho Češi ještě za odměnu zvolí senátorem (Znojemsko) a pak pošlou do Evropského parlamentu.My, Češi, jsme zvláštní národ.
defendu píše:Genesis píše:A nepotřebuju reakce typu: Další humanista. Případně: Zkus si s nima žít. Ptže já jsem nikdy neřek, že nedělaj bordel a vim, že je potřeba to řešit, ale to, jak to tady většina rozebírá z toho je mi na blití. O některejch sem měl dobrý mínění a věřim, že ve svym oboru jsou dobrý, ale v něčem jsou úplně vedle.
No vidíš,přesně díky takovýmhle názorům si tu černý můžou dělat co chtěj...a celej národ ojebávat i venku.
Moje mnohaletá praxe s nima mě naučila několika věcem:
1) V běžném jednání na ně platí jen neskutečná tvrdost (nebudeš makat,fajn támhle jsou dveře)
2) Na dveřích - tak ty nedáš pokoj?....Bum.
Oni chápou jen tvrdost,sílu a násilí.To je jediná věc,který rozumí a před kterou se skloní....pak ti doslova zobou z ruky.Běda,ale jestli jednou ustoupíš...ochčijou tě tak,že se nestačíš divit.
defendu píše:Genesis píše:A nepotřebuju reakce typu: Další humanista. Případně: Zkus si s nima žít. Ptže já jsem nikdy neřek, že nedělaj bordel a vim, že je potřeba to řešit, ale to, jak to tady většina rozebírá z toho je mi na blití. O některejch sem měl dobrý mínění a věřim, že ve svym oboru jsou dobrý, ale v něčem jsou úplně vedle.
No vidíš,přesně díky takovýmhle názorům si tu černý můžou dělat co chtěj...a celej národ ojebávat i venku.
1) V běžném jednání na ně platí jen neskutečná tvrdost (nebudeš makat,fajn támhle jsou dveře)
Oni chápou jen tvrdost,sílu a násilí.To je jediná věc,který rozumí a před kterou se skloní....pak ti doslova zobou z ruky.Běda,ale jestli jednou ustoupíš...ochčijou tě tak,že se nestačíš divit.
luen píše:kjang píše:Cikán, který krade, dělá jednu chybu. Krade málo! Češi ho potom nemají rádi. Kdyby okradl český stát o miliardy, tak ho Češi ještě za odměnu zvolí senátorem (Znojemsko) a pak pošlou do Evropského parlamentu.My, Češi, jsme zvláštní národ.
To je pekne napsany![]()
![]()
Kubo v jakem state, resp. na jake planete zijes, ze mluvis o demokraticke spolecnosti? Ukaz mi jedinou demokracii na Zemi - prosimJeste porad mam platnej cestovni pas, tak bych to mohl prubnout
jeikob píše:
co byl člověk vykopnutej z ráje,nebo pro nevěřící si uvědomil sebe a začal společensky fungovat tak raj či idealní společnost neexistuje.
rovněž tak idealní učebnicová demokracie .
no já se zeptám takhle chtěl by si žít v nacistickém německu,nebo mussoliniho italii či maově číně. at je tohle zřízení zovoucí se demokracie nedokonalý ,tak je k životu nejpřijatelnější. a čím víc bude se blížit oněm předchozím tím hůř i když jistě jsou lidé,kterým by tamty systémy vyhovovaly. mně ne. a ruzný radikální řešení ohledně oné menšiny co mnozí sic to třeba nenapíšou a neřeknou naplno nás k těmhle režimům přibližujou . a pomineme li etickou stránku ,tak je i otázka zda jsou i ekonomicky výhodnější .policejní stát musí bejt sakra nákladná zaležitost.
jeikob píše:a ještě jedna věc. o co mi jde. že tu nebude někdo rozhodovat kdo a kolik má mít dětí. zavádět pracovní tábory. nebo nechá běhat po ulicích bezprizorní asocialy . a na vše bude dohlížet jakási všemocná národní garda. nebo jak jinak to lidi myslej s těma romáma. tou tvrdou rukou?
jeikob píše:černý můžou dělat co chtěj? no . jistě každé léto jezděj do chorvatska či do thajska vesměs vetšina z nich žije velmi luxusně .všude je pustěj .
jak celej národ ojebávaj?
jinak to snad platí pro každého ne ,že když nemaká tak ho vyhoděj. no mimochodem to neni žadnej zločin,že někomu práce nevoní ,holt podle toho má také komfort.
jinak co pracovní morálka za komunistů. známémo pinglové pravidělně rozkrádali hospodu a byli to albíni. kdysi v cyklocentru lidi z firmy co hlídali sklad provolali pul milionu na erotickejch linkách a polovinu skladu rozkradli. cikáni nezačali žadnou válku.nevymysleli si koncentráky naopak spousta z nich tam zustalo. mimo jiné líbí se vám princip kolektivní viny? za druhý proč by se měli přizpůsobovat ,když o nich takhle vetšina smýšlí. co když jsem přijde nějakej romskej kluk nebo holka a bude chtít něco dělat . mám pocit že ho přejde chut .může on za to ,že jinej krade koleje. když nějakej světlej čech mi ukradne kolo. mám pak nadávat na všechny čechy?
hellas píše:Stalin, hodný pán, Mao a spol měli hezký ideály
A teď tu o Červené Karkulce
![]()
defendu píše:jeikob píše:černý můžou dělat co chtěj? no . jistě každé léto jezděj do chorvatska či do thajska vesměs vetšina z nich žije velmi luxusně .všude je pustěj .
jak celej národ ojebávaj?
jinak to snad platí pro každého ne ,že když nemaká tak ho vyhoděj. no mimochodem to neni žadnej zločin,že někomu práce nevoní ,holt podle toho má také komfort.
jinak co pracovní morálka za komunistů. známémo pinglové pravidělně rozkrádali hospodu a byli to albíni. kdysi v cyklocentru lidi z firmy co hlídali sklad provolali pul milionu na erotickejch linkách a polovinu skladu rozkradli. cikáni nezačali žadnou válku.nevymysleli si koncentráky naopak spousta z nich tam zustalo. mimo jiné líbí se vám princip kolektivní viny? za druhý proč by se měli přizpůsobovat ,když o nich takhle vetšina smýšlí. co když jsem přijde nějakej romskej kluk nebo holka a bude chtít něco dělat . mám pocit že ho přejde chut .může on za to ,že jinej krade koleje. když nějakej světlej čech mi ukradne kolo. mám pak nadávat na všechny čechy?
Ne,jezdí si do Kanady,UK,©védska apod.,nechaj se tam živit a ve chvíli kdy jim to tam zkrouhnou tak se zase vrátí (do tý šílený "polonacistický" ČR) a vyrazí na sociálku,kde jim dají všechny dávky zpětně!!!!
Čim nás ojebávaj?Většina nedělá,živí se jen tím co jim dá stát z našich daní a kšeftama o kterejch bys ve svý naivitě ani nechtěl slyšet...
K ostatnímu se nehodlam vyjadřovat...ty žiješ fakt na jiný planetě.
Když se Hitler dostal k moci začal dělat čistky,výsledek-milion mrtvých němců,když se stal vůdcem Indie Gándhí a britové odtáhli,výsledek-milion mrtvých při národnostních čistkách....oba to mysleli jinak,ale výsledek byla stejně velká halda mrtvol....
Tím chci jen říct,že svět neni o ideálech,ale lidský přirozenosti a ta je bohužel zkurv..á.
luen píše:jeikob píše:a ještě jedna věc. o co mi jde. že tu nebude někdo rozhodovat kdo a kolik má mít dětí. zavádět pracovní tábory. nebo nechá běhat po ulicích bezprizorní asocialy . a na vše bude dohlížet jakási všemocná národní garda. nebo jak jinak to lidi myslej s těma romáma. tou tvrdou rukou?
Koukni se na ty dokumenty, sam si zacni patrat a davej si veci do souvislosti, to vsechno o cem jsi napsal se ti prave ted deje pred ocima ... Kubo ja nemam nic proti tomu, aby lidi byli slusni, chovali se k sobe vstricne ... Taky by se mi libilo, kdyby kazdej kaslal na barvu pleti, na etnicke rozdilnosti atd, je to nepodstatny a v konecnem dusledku, to nehraje roli ...
Vzdyt, stalin, hitler, mao, bush ... oni meli take pekne idealy, take chteli pomahat lidem, take rikali, ze to delaji pro ne a ze je v jejich zajmu poslouchat, dat jim duveru a moc do rukou ... ty vole, to same se deje dneska, mame zase koncentraky, zase se muci lidi, obvinuji se lidi ze spolceni s teroristama, berou se otisky, sitnicovej a genetickej kod ... resi se populacni rust, schvaluji se zakony, ktere vyrazne omezuji lidska prava, jsou v rozporu s ustavou, vyvolavaji se mezinarodni valky, lide jsou straseni, zase obdobi celosvetove hospodarske krize ... neucil ses o tom v dejepisu, nepripomina ti to neco?
Otazka neni, cech nebo cikan, bilej nebo barevnej, nasim a ostatnim politikum, vladnoucim garnituram je ukradena conkovo sneda prdel, zrovna jako ta tvoje, nebo moje bila prdel ... otazka zni uplne jinak ... kamarade tak za 3 roky si vzpomen na tuhle diskuzi. Bez ohledu na to, jakou ma nase prdel barvu ted, pak ji budeme mit vsichni hnedou!!!!
Jdu chrapat, cuzzz
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků