Kanada opět zavádí víza pro Čechy

všechno ostatní sem

Příspěvekod mirsv » stř 15. črc, 2009 20:14

Myslim,ze nekterym politikum chybi prehled,oni si vozej zadky v limuzinach,chlastaj v luxusnich barech,ze kerych je odveze az domu jejich sofer.Tady v Sumperku je situace takova,ze snad neni jedinej tyden,ve kterym by cikani nekoho neokradli nebo nezbyli,v celym meste znam asi jednoho(ale to neznamena,ze jich neni vic),kterej se chova kultivovane,chodi na stredni skolu,a necini mu potize se o romech bavit jako o cikanech.V mem okoli mel s cikanama problemy snad kazdej,treba dneska jsem potkal kamose,v pondeli sel po meste a zastavili ho cikani s tim,at jim pujci svuj retizek.Nebo dalsimu kamosovi jsem pomahal ziskat z5 ukradenej mobil,nebo si dobre pamatuju,kdyz mi bylo asi 12 let,jak za mnou a dvouma kamosema utikal cikan se sekerou,a takhle bych mohl pokracovat snad do nekonecna...me prijde neumerny to,ze jich zase tak moc,ale muj soukromej odhad je,ze vic nez polovinu trestnych cinu pachaji oni.Jinak,mozna by se mohlo zdat,ze jsem rasista,ale nejsem,nehodnotim cloveka podle barvi kuze.
mirsv
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod jeikob » stř 15. črc, 2009 20:17

Gino píše:Rozhodne jsem proti, aby se tohle tema zamykalo, nebo mazalo. Vsude jinde tu my vsichni resime kravoviny, tak proc zrovna tohle by tu byt nemohlo - nema to nic spolecnebo s BU stejne tak jako hromada dalsich zdejsich diskuzi.

Jinak v teto otazce si rozumim s marcelem, luenem a zda se, ze i s defenduem :)

Ja si s cigorkama uzil na skole dost legrace (a spousta dalsich se mnou). Jak uz tu nekdo napsal, tahaj nas (v ocich sveta) o peknych par let dozadu. Clovek aby si za chvilku pripadal, ze zije nekde v palestine, nebo v kosovu.

Jen doufam, ze my, jako spolecnost, s tim pseudohumanismem zatocime driv, nez se nam do evropy nalifruje celej balkan a cigorky se budou dal mnozit exponencialni radou. Pac bych nerad, aby se moje deti nekdy dozily tech armagedonu o kterych pise marcelo.

no já nevím co maji řikat v francouzi radikalní alžírská mládež,či v německu nebo v usa či jinde. řekl bych zlatý romové.
no a co by mně zajímalo co znamená zatočit s pseudohumanismem?? jinak o pseudohumanismus tady nejde. ale o demokratické a humání řešení problému nebo totalitní a nehumaní
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » stř 15. črc, 2009 20:22

Genesis píše:A nepotřebuju reakce typu: Další humanista. Případně: Zkus si s nima žít. Ptže já jsem nikdy neřek, že nedělaj bordel a vim, že je potřeba to řešit, ale to, jak to tady většina rozebírá z toho je mi na blití. O některejch sem měl dobrý mínění a věřim, že ve svym oboru jsou dobrý, ale v něčem jsou úplně vedle.

No vidíš,přesně díky takovýmhle názorům si tu černý můžou dělat co chtěj...a celej národ ojebávat i venku.
Moje mnohaletá praxe s nima mě naučila několika věcem:
1) V běžném jednání na ně platí jen neskutečná tvrdost (nebudeš makat,fajn támhle jsou dveře)
2) Na dveřích - tak ty nedáš pokoj?....Bum.

Oni chápou jen tvrdost,sílu a násilí.To je jediná věc,který rozumí a před kterou se skloní....pak ti doslova zobou z ruky.Běda,ale jestli jednou ustoupíš...ochčijou tě tak,že se nestačíš divit.
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 15. črc, 2009 20:29

kjang píše:Cikán, který krade, dělá jednu chybu. Krade málo! Češi ho potom nemají rádi. Kdyby okradl český stát o miliardy, tak ho Češi ještě za odměnu zvolí senátorem (Znojemsko) a pak pošlou do Evropského parlamentu. :wink: My, Češi, jsme zvláštní národ. :lol:

To je pekne napsany :wink: :lol: 8)

Kubo v jakem state, resp. na jake planete zijes, ze mluvis o demokraticke spolecnosti? Ukaz mi jedinou demokracii na Zemi - prosim :wink: Jeste porad mam platnej cestovni pas, tak bych to mohl prubnout :lol:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Genesis » stř 15. črc, 2009 20:42

defendu píše:
Genesis píše:A nepotřebuju reakce typu: Další humanista. Případně: Zkus si s nima žít. Ptže já jsem nikdy neřek, že nedělaj bordel a vim, že je potřeba to řešit, ale to, jak to tady většina rozebírá z toho je mi na blití. O některejch sem měl dobrý mínění a věřim, že ve svym oboru jsou dobrý, ale v něčem jsou úplně vedle.

No vidíš,přesně díky takovýmhle názorům si tu černý můžou dělat co chtěj...a celej národ ojebávat i venku.
1) V běžném jednání na ně platí jen neskutečná tvrdost (nebudeš makat,fajn támhle jsou dveře)

Oni chápou jen tvrdost,sílu a násilí.To je jediná věc,který rozumí a před kterou se skloní....pak ti doslova zobou z ruky.Běda,ale jestli jednou ustoupíš...ochčijou tě tak,že se nestačíš divit.

Ach jo, jsem kecal, když řikám, že nebudu už reagovat, ale budiž. Já nikde neřikám, ať na ně je člověk nějak měkkej a jde jim na ruku, já jsem naopak pro to, aby se s nima v ohledu povinností a práv občana zacházelo jako s každym jinym. Ale co mě na týhle diskuzi štve je to, jak to všichni házej jen na ně, jaký jsou. Jasně, kus viny je v nich, ale velkej je taky ve většinový společnosti, která ten problém pomáhala vytvářet a pořád ho vytváří. A prostě nesouhlasim s tim, že řešení je vychovávat jejich děti v bílejch rodinnách a podobně.

Jediný o co mi jde je to, aby si lidi uvědomili, že když z někoho pomůžu udělat asociála, že pokud ho chci převychovat zpátky, musim mu v tom zase pomoct. Takže ano, bejt na ně tvrdej, když porušujou pravidla, ale zároveň jim pomáhat se s nima naučit žít a vychovávat je v tom. Ne jim najednou říct, hele, udělal sem chybu, že sem vás pomoh nastěhovat do ghett a vaše fotry dal jako děti do zvláštní školy, takže od teď budeme kámoši , jo? To je přece blbost, musim jim dát tu pomocnou ruku, aby měli nějakou šanci a motivaci se z těch sraček, kde teď díky velký pomoci společnosti jsou, se dostat.
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » stř 15. črc, 2009 21:39

defendu píše:

Ano presne tak,podobne ako s ciganmi je to aj s moslimami..vychadzaju z tradicneho patriarchalneho modelu,kde muz / alfasamec / dominuje urcitek skupine popr. rodinnej jednotke atd,preto tak rozumeju tvrdej ruke...kazdy si musi vo svojej skupine vydobit miesto,slabi jedninci su okamzite ponizovani a odstrkovani smerom od komunity..to iste plati v prirode,napr. u vlkov a inych seliem,popr. u primatov nam velmi blizkych..ludia nie su nic ine len inteligentne zvierata..pokial chce so mnou niekto nesuhlasit,odporucam pozriet pogromy a likvidacne "uderky" a podobne chutovky na youtube z africkych "destinacii",to cloveka prejde chut premyslat o cloveku ako o niecom uslachtilom a vysiom :lol: ..ja mam rad "pseudodemokraciu" v akej zijeme v europskom priestore a nerad by som ju menil za nejaky fasizoidny islamabad mixnuty ciganskym "mysticnom" :lol: ,ale obavam sa ze to ako zijeme za par 10rocci uz nebude take samozrejme ako je teraz..3/4 sveta je hladna a nenazrata a je ochotna urobit pre to vsetko aby sa nazrala,ale zatial nema politicko-vojensku silu aby to uskutocnila, ten zvysok si zije nad pomery ale straca svoju vnutornu silu a tvrdost,je prezraty a obtlstly..podobnu paralelu mozeme najst v starom Rime,kym bol hladny a nenazrany dominoval svetu ako dominuju USA a EU..ked sa scivilizoval a ztlstol a moralne sa rozlozil a stratil na svojej militantnosti,rozlozil sa sam a barbarske kmene ho dorazili uplne :wink: Som celkom zvedavy,ako sa budu vyvijat najblizsie 2 dekady :?
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » stř 15. črc, 2009 21:46

luen píše:
kjang píše:Cikán, který krade, dělá jednu chybu. Krade málo! Češi ho potom nemají rádi. Kdyby okradl český stát o miliardy, tak ho Češi ještě za odměnu zvolí senátorem (Znojemsko) a pak pošlou do Evropského parlamentu. :wink: My, Češi, jsme zvláštní národ. :lol:

To je pekne napsany :wink: :lol: 8)

Kubo v jakem state, resp. na jake planete zijes, ze mluvis o demokraticke spolecnosti? Ukaz mi jedinou demokracii na Zemi - prosim :wink: Jeste porad mam platnej cestovni pas, tak bych to mohl prubnout :lol:

co byl člověk vykopnutej z ráje,nebo pro nevěřící si uvědomil sebe a začal společensky fungovat tak raj či idealní společnost neexistuje.
rovněž tak idealní učebnicová demokracie .
no já se zeptám takhle chtěl by si žít v nacistickém německu,nebo mussoliniho italii či maově číně. at je tohle zřízení zovoucí se demokracie nedokonalý ,tak je k životu nejpřijatelnější. a čím víc bude se blížit oněm předchozím tím hůř i když jistě jsou lidé,kterým by tamty systémy vyhovovaly. mně ne. a ruzný radikální řešení ohledně oné menšiny co mnozí sic to třeba nenapíšou a neřeknou naplno nás k těmhle režimům přibližujou . a pomineme li etickou stránku ,tak je i otázka zda jsou i ekonomicky výhodnější .policejní stát musí bejt sakra nákladná zaležitost.
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » stř 15. črc, 2009 22:47

defendu píše:

černý můžou dělat co chtěj? no . jistě každé léto jezděj do chorvatska či do thajska vesměs vetšina z nich žije velmi luxusně .všude je pustěj .
jak celej národ ojebávaj?
jinak to snad platí pro každého ne ,že když nemaká tak ho vyhoděj. no mimochodem to neni žadnej zločin,že někomu práce nevoní ,holt podle toho má také komfort.
jinak co pracovní morálka za komunistů. známémo pinglové pravidělně rozkrádali hospodu a byli to albíni. kdysi v cyklocentru lidi z firmy co hlídali sklad provolali pul milionu na erotickejch linkách a polovinu skladu rozkradli. cikáni nezačali žadnou válku.nevymysleli si koncentráky naopak spousta z nich tam zustalo. mimo jiné líbí se vám princip kolektivní viny? za druhý proč by se měli přizpůsobovat ,když o nich takhle vetšina smýšlí. co když jsem přijde nějakej romskej kluk nebo holka a bude chtít něco dělat . mám pocit že ho přejde chut .může on za to ,že jinej krade koleje. když nějakej světlej čech mi ukradne kolo. mám pak nadávat na všechny čechy?
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 16. črc, 2009 0:16

jeikob píše:
co byl člověk vykopnutej z ráje,nebo pro nevěřící si uvědomil sebe a začal společensky fungovat tak raj či idealní společnost neexistuje.
rovněž tak idealní učebnicová demokracie .
no já se zeptám takhle chtěl by si žít v nacistickém německu,nebo mussoliniho italii či maově číně. at je tohle zřízení zovoucí se demokracie nedokonalý ,tak je k životu nejpřijatelnější. a čím víc bude se blížit oněm předchozím tím hůř i když jistě jsou lidé,kterým by tamty systémy vyhovovaly. mně ne. a ruzný radikální řešení ohledně oné menšiny co mnozí sic to třeba nenapíšou a neřeknou naplno nás k těmhle režimům přibližujou . a pomineme li etickou stránku ,tak je i otázka zda jsou i ekonomicky výhodnější .policejní stát musí bejt sakra nákladná zaležitost.

Jsem rad, ze to citis s tim fasismem jako ja :wink:

Tak si pust tohle:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 9668&hl=cs

tohle:

http://video.google.com/videosearch?q=e ... l=cs&emb=0

tohle:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 9888&hl=cs

tohle:

http://video.google.com/videoplay?docid ... zech&hl=cs

Hlavne se v klidu posad a vychutnavej si ta lidska prava, humanismus, boj proti diskriminaci ... s ostatnima si vychutnavej boj proti totalite, fasismu, diktature, genocide ...

A napis mi znova, jak zijeme v nejprijatelnejsim rezimu ... v cem to vlastne zijeme :?: :?: :?: :evil:

Kubo jsi milej kluk, v dobrem a bez urazky si strc sve naivni idealy o nasi spolecnosti do rekta ...
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » čtv 16. črc, 2009 0:55

promin ale píšu něco o idealní společnosti . ty mi přijdeš jako realista. tak mi prosím řekni co teda mám dělat ,když zjistím jak je naše demokratický zřízení prohnilý .hele já to moc dobře vím.mimochodem zorganizovat kampan a sbírku na tramsplantaci ,byl také krapet souboj se systémem. ale nakonec to šlo,i když se to ministerstvu nelíbilo. a vím jedno za komančů by to nešlo ani bych takovou možnost neměl. jistě že se porušujou lidský práva, jistěže že je vždycky někdo rovnější ,. ale pořád je důležitý ,aby lidi se snažili k těm idealům blížit bránili .
pak mám otázku ,kde se žije líp.kde má průměrný člověk lepší život,kde se nemusí bát státní moci ba co víc může se na ní spolehnout?
kde je jak mentálně tak materialně líp než v zamích se západním typem demokracie?
druhá věc je když se dozvím všecky ty jobárny a pravdy co mám dělat mám založit partyzánskou skupinu ?? že amíci chtěji ovládnout svět no co s tím udělám , to samý chtěj rusové a čínani a chávez a kdo ví kdo ještě.
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » čtv 16. črc, 2009 0:59

a ještě jedna věc. o co mi jde. že tu nebude někdo rozhodovat kdo a kolik má mít dětí. zavádět pracovní tábory. nebo nechá běhat po ulicích bezprizorní asocialy . a na vše bude dohlížet jakási všemocná národní garda. nebo jak jinak to lidi myslej s těma romáma. tou tvrdou rukou? to co myslím demokracii jsou standartní postupy a zákony a krapet humání přístup nic víc. co je na tom ujetýho?
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 16. črc, 2009 1:38

jeikob píše:a ještě jedna věc. o co mi jde. že tu nebude někdo rozhodovat kdo a kolik má mít dětí. zavádět pracovní tábory. nebo nechá běhat po ulicích bezprizorní asocialy . a na vše bude dohlížet jakási všemocná národní garda. nebo jak jinak to lidi myslej s těma romáma. tou tvrdou rukou?

Koukni se na ty dokumenty, sam si zacni patrat a davej si veci do souvislosti, to vsechno o cem jsi napsal se ti prave ted deje pred ocima ... Kubo ja nemam nic proti tomu, aby lidi byli slusni, chovali se k sobe vstricne ... Taky by se mi libilo, kdyby kazdej kaslal na barvu pleti, na etnicke rozdilnosti atd, je to nepodstatny a v konecnem dusledku, to nehraje roli ...

Vzdyt, stalin, hitler, mao, bush ... oni meli take pekne idealy, take chteli pomahat lidem, take rikali, ze to delaji pro ne a ze je v jejich zajmu poslouchat, dat jim duveru a moc do rukou ... ty vole, to same se deje dneska, mame zase koncentraky, zase se muci lidi, obvinuji se lidi ze spolceni s teroristama, berou se otisky, sitnicovej a genetickej kod ... resi se populacni rust, schvaluji se zakony, ktere vyrazne omezuji lidska prava, jsou v rozporu s ustavou, vyvolavaji se mezinarodni valky, lide jsou straseni, zase obdobi celosvetove hospodarske krize ... neucil ses o tom v dejepisu, nepripomina ti to neco?

Otazka neni, cech nebo cikan, bilej nebo barevnej, nasim a ostatnim politikum, vladnoucim garnituram je ukradena conkovo sneda prdel, zrovna jako ta tvoje, nebo moje bila prdel ... otazka zni uplne jinak ... kamarade tak za 3 roky si vzpomen na tuhle diskuzi. Bez ohledu na to, jakou ma nase prdel barvu ted, pak ji budeme mit vsichni hnedou!!!!

Jdu chrapat, cuzzz
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » čtv 16. črc, 2009 5:36

jeikob píše:černý můžou dělat co chtěj? no . jistě každé léto jezděj do chorvatska či do thajska vesměs vetšina z nich žije velmi luxusně .všude je pustěj .
jinak to snad platí pro každého ne ,že když nemaká tak ho vyhoděj. no mimochodem to neni žadnej zločin,že někomu práce nevoní ,holt podle toho má také komfort.
jinak co pracovní morálka za komunistů. známémo pinglové pravidělně rozkrádali hospodu a byli to albíni. kdysi v cyklocentru lidi z firmy co hlídali sklad provolali pul milionu na erotickejch linkách a polovinu skladu rozkradli. cikáni nezačali žadnou válku.nevymysleli si koncentráky naopak spousta z nich tam zustalo. mimo jiné líbí se vám princip kolektivní viny? za druhý proč by se měli přizpůsobovat ,když o nich takhle vetšina smýšlí. co když jsem přijde nějakej romskej kluk nebo holka a bude chtít něco dělat . mám pocit že ho přejde chut .může on za to ,že jinej krade koleje. když nějakej světlej čech mi ukradne kolo. mám pak nadávat na všechny čechy?

Ne,jezdí si do Kanady,UK,©védska apod.,nechaj se tam živit a ve chvíli kdy jim to tam zkrouhnou tak se zase vrátí (do tý šílený "polonacistický" ČR) a vyrazí na sociálku,kde jim dají všechny dávky zpětně!!!!
Čim nás ojebávaj?Většina nedělá,živí se jen tím co jim dá stát z našich daní a kšeftama o kterejch bys ve svý naivitě ani nechtěl slyšet...
K ostatnímu se nehodlam vyjadřovat...ty žiješ fakt na jiný planetě.

Když se Hitler dostal k moci začal dělat čistky,výsledek-milion mrtvých němců,když se stal vůdcem Indie Gándhí a britové odtáhli,výsledek-milion mrtvých při národnostních čistkách....oba to mysleli jinak,ale výsledek byla stejně velká halda mrtvol....
Tím chci jen říct,že svět neni o ideálech,ale lidský přirozenosti a ta je bohužel zkurv..á.
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » čtv 16. črc, 2009 7:40

Stalin, hodný pán :lol: , Mao a spol měli hezký ideály :?: A teď tu o Červené Karkulce :wink:
Ale s tou hnědou prdelí nelze jinak, než souhlasit :?
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 16. črc, 2009 8:00

hellas píše:Stalin, hodný pán :lol: , Mao a spol měli hezký ideály :?: A teď tu o Červené Karkulce :wink:

To byla ironie ... hodnej clovek a lidskej pristup ma jen Bender Bending Rodriguez :lol: :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » čtv 16. črc, 2009 12:04

luen píše:
hellas píše:Stalin, hodný pán :lol: , Mao a spol měli hezký ideály :?: A teď tu o Červené Karkulce :wink:

To byla ironie ... hodnej clovek a lidskej pristup ma jen Bender Bending Rodriguez :lol: :wink:

Nemá tam být Gender? :lol:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » čtv 16. črc, 2009 13:42

defendu píše:
jeikob píše:černý můžou dělat co chtěj? no . jistě každé léto jezděj do chorvatska či do thajska vesměs vetšina z nich žije velmi luxusně .všude je pustěj .

Ne,jezdí si do Kanady,UK,©védska apod.,nechaj se tam živit a ve chvíli kdy jim to tam zkrouhnou tak se zase vrátí (do tý šílený "polonacistický" ČR) a vyrazí na sociálku,kde jim dají všechny dávky zpětně!!!!
Čim nás ojebávaj?Většina nedělá,živí se jen tím co jim dá stát z našich daní a kšeftama o kterejch bys ve svý naivitě ani nechtěl slyšet...
K ostatnímu se nehodlam vyjadřovat...ty žiješ fakt na jiný planetě.

Když se Hitler dostal k moci začal dělat čistky,výsledek-milion mrtvých němců,když se stal vůdcem Indie Gándhí a britové odtáhli,výsledek-milion mrtvých při národnostních čistkách....oba to mysleli jinak,ale výsledek byla stejně velká halda mrtvol....
Tím chci jen říct,že svět neni o ideálech,ale lidský přirozenosti a ta je bohužel zkurv..á.

na jinný planetě nežiju imho žil jsem do 22 na žižkově. Akorát nemám potřebu medialně vyřvávat ,že někoho nenávidím a jak je špatnej. kdybych měl nenávidět lidi co mně něčím serou a nasrali ,tak nedělám nic jinnýho. A problémy řeším až když jsou. třeba zrovna romové tady kdysi měli mejdan a přetáhli to a vypadalo to ,že to nechtěj zkončit někdo na ně řval zasraný cikáni skončete a nic. nebylo mi dobře chtěl jsem spát ,tak sem zavolal městskou sice se zdráhali ,ale když jsem jim připomněl cosi o nočním klidu ,tak tam zajeli a byl klid. No a to je mám nenávidět a psát na net o tom jak jsou nepřizpůsobivý?? to bych pak musel napsat i o sousedovi ze zdola ,kterej taky občas udělá hlučnej mejdan.jasně vlezu do tramvaje a sem obezřetnej když tam vlezou olaši z nuslí. ale taky si přepočítávám prachy u alberta neb mi tam několikrat ojebala bílá pokladní!! a že nás ojebávaj a náhodou neojebáváme se se sami navzájem mi to akorát děláme sofistikovaně. tak proč by to nedělali oni ,když jim to umožníme a mi jim tady cosi vyčítáme a chceme po nich něco a sami máme máslo na hlavě. akorát že jsme vetšina a oni menšina
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » čtv 16. črc, 2009 13:55

luen píše:
jeikob píše:a ještě jedna věc. o co mi jde. že tu nebude někdo rozhodovat kdo a kolik má mít dětí. zavádět pracovní tábory. nebo nechá běhat po ulicích bezprizorní asocialy . a na vše bude dohlížet jakási všemocná národní garda. nebo jak jinak to lidi myslej s těma romáma. tou tvrdou rukou?

Koukni se na ty dokumenty, sam si zacni patrat a davej si veci do souvislosti, to vsechno o cem jsi napsal se ti prave ted deje pred ocima ... Kubo ja nemam nic proti tomu, aby lidi byli slusni, chovali se k sobe vstricne ... Taky by se mi libilo, kdyby kazdej kaslal na barvu pleti, na etnicke rozdilnosti atd, je to nepodstatny a v konecnem dusledku, to nehraje roli ...

Vzdyt, stalin, hitler, mao, bush ... oni meli take pekne idealy, take chteli pomahat lidem, take rikali, ze to delaji pro ne a ze je v jejich zajmu poslouchat, dat jim duveru a moc do rukou ... ty vole, to same se deje dneska, mame zase koncentraky, zase se muci lidi, obvinuji se lidi ze spolceni s teroristama, berou se otisky, sitnicovej a genetickej kod ... resi se populacni rust, schvaluji se zakony, ktere vyrazne omezuji lidska prava, jsou v rozporu s ustavou, vyvolavaji se mezinarodni valky, lide jsou straseni, zase obdobi celosvetove hospodarske krize ... neucil ses o tom v dejepisu, nepripomina ti to neco?

Otazka neni, cech nebo cikan, bilej nebo barevnej, nasim a ostatnim politikum, vladnoucim garnituram je ukradena conkovo sneda prdel, zrovna jako ta tvoje, nebo moje bila prdel ... otazka zni uplne jinak ... kamarade tak za 3 roky si vzpomen na tuhle diskuzi. Bez ohledu na to, jakou ma nase prdel barvu ted, pak ji budeme mit vsichni hnedou!!!!

Jdu chrapat, cuzzz

na část toho filmu jsem koukal . myslíš že si určitý věci neuvědomuju.
Mám takový dotaz a neber to jako ironii. Když teda získáš a uvědomíš si tyhle informace,změnil se nějak tvůj život ,jak s nima naložíš . Má člověk změnit určitý zásady?
Druhá věc je jak souvisí spiknutí finančníků s nenávistí vůči romům medialně ventilovanou.
A ještě nevlastní děda byl svobodovec volynák a měl kamaráda z války a občas jsem si s nima o tom povídal. mimochodem oba vyhodili komouši z armády po unoru a to měli ještě kliku. a jednou jsme se bavili o první republice ,žadný že by hotovo z masarykovskejch idealů a že by to bylo něco užasnýho a idealní demokracie. Ale pořád stálo za to jít za to bojovat .
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jian » čtv 16. črc, 2009 15:23

Kdyz jste u tech uvah co bude do budoucna, pridam take (nejen) svuj nazor...
Evropa skonci v podruci Ciny (nikoliv tedy muslimu, jak nekteri do omrzeni opakuji).
A pokud s tim nikdo nic neudela, tak v USA budou stale vetsi a vetsi moc ziskavat krestansti fundamentaliste a skonci to nakonec u teokracie podle pravidel Stareho zakona. Spousta lidi si bohuzel neuvedomuje, jak moc situace zacina byt vazna a "rasova" temata jsou mimochodem i vynikajici na odvedeni pozornosti. Napriklad od snah o prosazeni vyuky nabozenstvi do nasich skol, kde svoji roli sehrava mj. i chovani naseho pana prezidenta a zejmena projevy diletanta Hajka.

Jinak v nekterych vecech souhlasim s Jeikobem a v nekterych zase s Luenem.
Jian
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » čtv 16. črc, 2009 15:45

Tak kde sedí ten pavouk, na Wall Street, nebo ve Vatikánu? 8)
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na off-topic