Zdravím. Abych to ujasnil hned na začátku, je to vlastně takový bezvýznamný dotaz, takže klidně odejděte. Houževnatí jedinci se možná dočetli až >sem<. Ale k věci. Je mi 15 let, v září se přestěhuji do Opavy a hodlám navštěvovat Thaibox a TKD. Samozřejmě mám jen tu nejnutnější průpravu - občas hraju fotbal, doma si boxuju do pytle a cvičím sice 2 hodiny denně, občas běhám, ale obávám se že to není posačující. Přesto se vyskytnul jeden problém. Mám skoliózu páteře - to je odchylka od osy, u mě je to asi jen 5mm, ale i tak mě matka už 3. rok v řadě posílá do Rehabilitačního Ústavu Chuchelná. Děláme tam takové cviky na svaly na zádech, plaveme, trošku běháme apod. Skolióza jako taková mě rozhodně nikde u cvičení neomezuje. Nicméně přesto se bojím že se mi sníží chuť do BU a kondice. Medicinbálem si tam budu házet těžko, boxovat do zdi nebo polštáře asi taky. Budu tam 3 týdny, takže se (snad i oprávněně) bojím že se mi pak nebude chtít trénovat, nebo že zlenivím. Vím že je to takový blbý dotaz, ale poradíte mi co mám dělat třeba za cviky ve volných chvílích? Vím že se teď většina z Vás plácla přes obličej, co jsem to zase za blbečka, ale pochopte mě, máte tu čest odpovědět budoucímu majstrovi

.