jeikob píše:
na část toho filmu jsem koukal . myslíš že si určitý věci neuvědomuju.
Mám takový dotaz a neber to jako ironii. Když teda získáš a uvědomíš si tyhle informace,změnil se nějak tvůj život ,jak s nima naložíš . Má člověk změnit určitý zásady?
Druhá věc je jak souvisí spiknutí finančníků s nenávistí vůči romům medialně ventilovanou.
A ještě nevlastní děda byl svobodovec volynák a měl kamaráda z války a občas jsem si s nima o tom povídal. mimochodem oba vyhodili komouši z armády po unoru a to měli ještě kliku. a jednou jsme se bavili o první republice ,žadný že by hotovo z masarykovskejch idealů a že by to bylo něco užasnýho a idealní demokracie. Ale pořád stálo za to jít za to bojovat .
Puvodne se ma odpoved zase tahla na celou stranu - smaznul jsem to. Odpovedi musis hledat sam a sam si hledej i alternativy nazoru jinych stran, nez tech "nezavislich" medii

Ja si o masarykove dobe nedelam zadne iluze, ani treba o batovi, kterej zavedl 3/4 dvere na zachodech a chodil kontrolovat delniky, aby se mu neflakali na zachodech a pod...
Vyskladat si to musis chlape sam, to za tebe nikdo neudela, za predpokladu, ze nechces byt stadicko a ovecka. Volba je na tobe.
Nicmene ve svetle tohoto a dalsich veci, ktere se ve svete deji, je otazka chanova a podobnych ghet vlastne virtualni problem. Podivej, jen v indii umre kazdou minutu jedno dite hladem, nemluve o africe, asii ... co tady proboha resime???