Kanada opět zavádí víza pro Čechy

všechno ostatní sem

Příspěvekod luen » čtv 16. črc, 2009 16:11

jeikob píše:
na část toho filmu jsem koukal . myslíš že si určitý věci neuvědomuju.
Mám takový dotaz a neber to jako ironii. Když teda získáš a uvědomíš si tyhle informace,změnil se nějak tvůj život ,jak s nima naložíš . Má člověk změnit určitý zásady?
Druhá věc je jak souvisí spiknutí finančníků s nenávistí vůči romům medialně ventilovanou.
A ještě nevlastní děda byl svobodovec volynák a měl kamaráda z války a občas jsem si s nima o tom povídal. mimochodem oba vyhodili komouši z armády po unoru a to měli ještě kliku. a jednou jsme se bavili o první republice ,žadný že by hotovo z masarykovskejch idealů a že by to bylo něco užasnýho a idealní demokracie. Ale pořád stálo za to jít za to bojovat .

Puvodne se ma odpoved zase tahla na celou stranu - smaznul jsem to. Odpovedi musis hledat sam a sam si hledej i alternativy nazoru jinych stran, nez tech "nezavislich" medii :wink: Pravda bude nekde mezi tim a je na nas jak s tema informacema nalozime. I o tom je BU, nebyt ovce na porazku a rozvijet osobnost, samostane a nezavisle uvazujici jednotky. Tedy pokud toho jsme jeste schopni. Videl jsem to v rusku, tu neschopnost nalozit s tim, ze vojaci najednou nemeli velitele a nemeli moznost plnit rozkazy ve jmenu vyssich zajmu spolecnosti. Tak se dali do mafiankych spolku.

Ja si o masarykove dobe nedelam zadne iluze, ani treba o batovi, kterej zavedl 3/4 dvere na zachodech a chodil kontrolovat delniky, aby se mu neflakali na zachodech a pod...

Vyskladat si to musis chlape sam, to za tebe nikdo neudela, za predpokladu, ze nechces byt stadicko a ovecka. Volba je na tobe.

Nicmene ve svetle tohoto a dalsich veci, ktere se ve svete deji, je otazka chanova a podobnych ghet vlastne virtualni problem. Podivej, jen v indii umre kazdou minutu jedno dite hladem, nemluve o africe, asii ... co tady proboha resime???
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod JRup » čtv 16. črc, 2009 16:22

Myslím, že je dobře, že to Kanada udělala, i když mě mrzí, že jim to nemůžeme napálit adekvátně. Minimálně je špatně, že to udělali ze dne na den, čímž pár našich lidí dost poškodili. Za to bych jim nakopal zadky :!:

Tím, že je teď těžší dostat se do Kanady, tak třeba spoluobčané najdou další zaslíbenou zemi, kde by mohli levně úrodu spásat a třeba další a další země porozumí tomu co mi už dávno víme :idea: .

Kult je to vskutku přirozený nicméně téměř neroubovatelný do nepřirozené společnosti s určitými klubovými zásadami. Je mi však líto těch méně než 5%, kteří by mohli jít příkladem a pracovitostí většině. Jenže podle 5% nelze soudit stádo.

Stačí si položit základní otázku: Proč hoši jezdí zrovna do Kanady, když je na světě okolo 200 států :?:
JRup
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » čtv 16. črc, 2009 17:13

Panove, fuck the fucking politics. Pokud nasi politici neumi vyjednavat, tak mi to za ne prece delat nebudem!!!!
Lukas Slavicek
WING CHUN - student Ivana Rzounka Sifu
&
HUNG SING CHOI LEI FAT - student Fatsaan Hung Sing Choi Lei Fat Gwon - Bun Sifu, Leung sifu, Yeung sifu
&
FATSAN BAK MEI - student Lin Hon Kit sifu
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 17. črc, 2009 7:33

Ale docela se mi libi pristup toho ceskeho roma, ktery za komancu emigroval do spanelska a dnes tam vlastni sit 22 restauraci na plazi. Podle jeho slov se stale citi cechem a v reakci na viza nechal okamzite vyhodit neco pres 30 kanadskych studentu, kteri u nej pracovali jako brigadnici :)
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 17. črc, 2009 9:02

Gino píše:Ale docela se mi libi pristup toho ceskeho roma, ktery za komancu emigroval do spanelska a dnes tam vlastni sit 22 restauraci na plazi. Podle jeho slov se stale citi cechem a v reakci na viza nechal okamzite vyhodit neco pres 30 kanadskych studentu, kteri u nej pracovali jako brigadnici :)

Fakt, jo? Tak to je hustak :lol:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PC » pát 17. črc, 2009 11:34

Luen: koukam na tu zmenu podpisu 8O :?: :?:
PC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 17. črc, 2009 11:38

PC píše:Luen: koukam na tu zmenu podpisu 8O :?: :?:

Ahoj, nj koukám jak mi to bude slušet :lol: Už to měním cca 2 dny. Zatím je to jen hraní :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod JRup » pát 17. črc, 2009 12:00

luen píše:

Ahoj, nj koukám jak mi to bude slušet :lol: Už to měním cca 2 dny. Zatím je to jen hraní :wink:

To Kuen Sut bude něco jako Káma Sútra, že jo :wink: . Obohatil jsi snad výuku i o súfijské tance :lol: ?
JRup
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PC » pát 17. črc, 2009 13:49

jj slusi :wink: sem zvedav, minule jsme to jen tak nakousli, tak si to rad poslechnu cely :wink:

padim na dovcu, tak se tu zatim mej a az se vratim tak dame rec a ...
:wink:
PC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 17. črc, 2009 13:49

JRup píše:
luen píše:

To Kuen Sut bude něco jako Káma Sútra, že jo :wink: . Obohatil jsi snad výuku i o súfijské tance :lol: ?

Česká Federace Wing Chun Kuen Sut - byť to mám ještě pořád špatně napsáno jako Tsu, ale to dořeším o dovolené.

Kuen Sut znamená:

kuen - pěst
sut (čti seut, ale bez toho EU) - umění (je to stejnej znak jako pro SHU)

V podstatě je to v kantonštině význam stejný jako, v mandarínštině bojová umění, čili wu shu.

Jinak ten upgrade s kamasutrou by nebyl špatnej nápad :lol: Kdybych neměl ve škole samé kluky :( Ale zase mám klídek :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » pon 03. srp, 2009 7:53

Tohle mi dneska přišlo od kámoše.....máme se na co těšit,hlavně naše děcka....,ale rozhodně výzva pro nás - MNO®ME se!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UTzEpt49yeU
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » pon 03. srp, 2009 10:00

defendu píše:Tohle mi dneska přišlo od kámoše.....máme se na co těšit,hlavně naše děcka....,ale rozhodně výzva pro nás - MNO®ME se!!!

..tak to je super a sranda zacne az socialni inzinieri,feministky,homosexuali,nezmieritelni liberali a humanisti,ludia z amnesty international a im podobni,ateisti kt. sa tak vehementne zastavaju prav a slobod vsemozneno povlu prebudia a budu posudzovani podla zakonov sharie..ti pojdu prvy na paskal,islam nema rad slobodu zmyslania a je silne alergicky na vsetko ateisticke,lebo je to urazka ich zakladnej doktriny viery.. :?
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fireballl » pon 03. srp, 2009 18:06

marcelo píše:
defendu píše:Tohle mi dneska přišlo od kámoše.....máme se na co těšit,hlavně naše děcka....,ale rozhodně výzva pro nás - MNO®ME se!!!

..tak to je super a sranda zacne az socialni inzinieri,feministky,homosexuali,nezmieritelni liberali a humanisti,ludia z amnesty international a im podobni,ateisti kt. sa tak vehementne zastavaju prav a slobod vsemozneno povlu prebudia a budu posudzovani podla zakonov sharie..ti pojdu prvy na paskal,islam nema rad slobodu zmyslania a je silne alergicky na vsetko ateisticke,lebo je to urazka ich zakladnej doktriny viery.. :?

Nechcem sa Islamu zastávať, ale prv než niečo také tresneš tak si to prv prečítať.
fireballl
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod marcelo » pon 03. srp, 2009 18:36

fireballl píše:
marcelo píše:

Nechcem sa Islamu zastávať, ale prv než niečo také tresneš tak si to prv prečítať.

..nic nebudem citat,myslel som to presne tak ako som to napisal..nemam najmensi dovod si mysliet nieco ine ked vidim tu zberbu zo subsaharskej Afriky a coho vsetkeho su schopny,vid Svedsko,Francuzsko,Dansko atd a ked za par desatroci dosiahnu politicku moc potom sa pripravme na zabavu :?
Naposledy upravil marcelo dne pon 03. srp, 2009 19:36, celkově upraveno 2
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pon 03. srp, 2009 19:24

100% souhlas s Jeikobem a Genesis...jo jo uz je to tak - jsem humanista (a uprimne doufam ze ne pseudo) - myslim ze bych uz jen opakoval jiz recene...
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » pon 03. srp, 2009 19:28

edit :?
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » pon 03. srp, 2009 19:44

Právě díky "humanistům" skončíme na smetišti dějin a naše dcery/vnučky budou muset nosit burky.....za chvíli by jsme asi taky měli zrušit Vánoční svátky a udělat z toho Zimní prázdniny,aby jsme náhodou neurazili nějakou menšinu,ne?Takhle to totiž vymysleli v Anglii.

Právě díky humanistům nemáme šanci a právě díky takovým jako jste vy (jeikob,Genesis,Dalt) si ji ani nezasloužíme,přežít mohou jen ti nejsilnější a to jak vidím mi,změkčilí evropani,rozhodně nejsme...
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pon 03. srp, 2009 19:55

defendu: :lol: - tak se vrat zpet do jeskyne, ty nejsilnejsi... :D
- zajimavy je ze cela evropska (potazmo americka) kultura je zalozena na idealech humanismu - to je nejvetsi kulturni rozdil napr oproti svetu islamskemu...ale chapu ze my zmekcili fildaci tomu nerozumime a jsme osouzeni k zahube - du napsat zavet :D
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fireballl » pon 03. srp, 2009 20:52

marcelo píše:
fireballl píše:
marcelo píše:

..nic nebudem citat,myslel som to presne tak ako som to napisal..nemam najmensi dovod si mysliet nieco ine ked vidim tu zberbu zo subsaharskej Afriky a coho vsetkeho su schopny,vid Svedsko,Francuzsko,Dansko atd a ked za par desatroci dosiahnu politicku moc potom sa pripravme na zabavu :?

Yo a v Irsko naposledy to boli tuším tiež muslimovia že? A v ®iline chorvátski fanúšikovia asi tiež.
Osobne si myslím, že ak sa ľudstvo môže zmeniť, tak každý človek musí začať od seba. ®iadny iní spôsob, ktorí ide na to z vonka doteraz neuspel, ani komunisti ani Hitlér atď. Myslím, alebo verím, že to nebude tak ani pri akomkoľvek náboženstve.

Pat
fireballl
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod hellas » pon 03. srp, 2009 21:27

A co udělali Hajduci ze Splitu v ®ilině?
Nečti tolik noviny a na ten fotbal si zajdi, když už o něm píšeš :roll:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na off-topic