Beh ?

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod cohen » úte 01. zář, 2009 0:21

zaujimave, pred nejakym casom som si presilil pri behani slachu na kolene, stale sa to vracia, tak vyskusam tieto 5prstovky, mozno iny typ dopadu noh na zem pomoze prave kolenam... inak kamos si ich kupil a pochvaluje, okrem toho ho stale zastavuju zenske, ze wooow, ake zlate topanocky - normalne kundolapy to su :D :idea: 8)
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » úte 01. zář, 2009 9:27

cohen píše:zaujimave, pred nejakym casom som si presilil pri behani slachu na kolene, stale sa to vracia, tak vyskusam tieto 5prstovky, mozno iny typ dopadu noh na zem pomoze prave kolenam... inak kamos si ich kupil a pochvaluje, okrem toho ho stale zastavuju zenske, ze wooow, ake zlate topanocky - normalne kundolapy to su :D :idea: 8)

:lol: :lol: ..ach tie cubinky :twisted: ,som nevedel ze to ma aj taky postranny efekt..este kupit nieco na muzske prirodzenie a oni spustia..jeeej aky zlatucky suspenzorik na "predakovi"..mozem si zan chytit :lol: :twisted: :wink:
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » úte 01. zář, 2009 10:48

marcelo: netreba sa teda vobec hanbit vybehnut v nich do mesta, este kym nie su tak sprofanovane ako napr. crocsy. 8)
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » úte 01. zář, 2009 10:53

Co ja jsem cetl, tak nejsou zrovna urcene na behani....viz ten predchozi link. At si z toho neodrovnate klouby.....Ale co, jsou to vase klouby, takze behejte v cem chcete :-)
Nedrzi to kotnik, nema to potrebne odpruzeni pro tvrdy povrch, proste zakladni veci, ktere sleduji pri vyberu bezeckych bot.
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » úte 01. zář, 2009 10:58

marcelo píše:..inac ,vystrachal som zaujimave video, kde poravnavaju kamerou nahrany beh na boso a s teniskami na nohach,presne ako som postol v jednom svojom prispevku ,ze som prilis dopadal na patu pri chodzi,tu je to pekne ukazane :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=9itkEkcQ ... r_embedded

No jo, ale nikde se nepise o BEHU, ale vzdy o chuzi. Ja bych se do toho tolik nehnal....
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » úte 01. zář, 2009 11:00

Makoto píše:Co ja jsem cetl, tak nejsou zrovna urcene na behani....viz ten predchozi link. At si z toho neodrovnate klouby.....Ale co, jsou to vase klouby, takze behejte v cem chcete :-)
Nedrzi to kotnik, nema to potrebne odpruzeni pro tvrdy povrch, proste zakladni veci, ktere sleduji pri vyberu bezeckych bot.

Asi take zalezi na cem behas (povrch), jinak ja osobne jsem treba zastancem toho, ze kotnik by mel byt v bote volny, aby dochazelo k posileni kotniku. Dlouho jsem nosil pevne boty (jeste jako bodyguard) a leta jsem pak trpel na neustale vyrony pri blbem doslapu. Od te doby nosim boty bez fixace kotniku a mam pokoj :wink:

Jinak souhlas ze radny vyber bot je zaklad, nohy nas musi nosit celej zivot :!:

Uvazuju o nakupu techto bot po operaci kolene na rehabko ...
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » úte 01. zář, 2009 11:08

Makoto - ..tie boty su urcene do lesa,po trave atd..prave vtip je v tom ze fixacia kotnika sposobuje jeho atrofiu,svalov okolo neho..ludska noha sa vyvinula na chodzu a beh na boso,samozrejme ze nie po betone..je toho dost na nete o behani na boso,ale zaklad je cim dlhsie chodit ,vacsinu dna v "barefootach"..zacina jesen a ja zasa zacinam obuvat "barefooty"..vo vsetkych topankach ma boli klenba nohy,ale v tychto nie..zaujimave nie :wink:
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » úte 01. zář, 2009 12:01

marcelo píše:Makoto - ..tie boty su urcene do lesa,po trave atd..prave vtip je v tom ze fixacia kotnika sposobuje jeho atrofiu,svalov okolo neho..ludska noha sa vyvinula na chodzu a beh na boso,samozrejme ze nie po betone..je toho dost na nete o behani na boso,ale zaklad je cim dlhsie chodit ,vacsinu dna v "barefootach"..zacina jesen a ja zasa zacinam obuvat "barefooty"..vo vsetkych topankach ma boli klenba nohy,ale v tychto nie..zaujimave nie :wink:

Pravda fixace kotniku nebyl dobry argument, to beru. Nicmene v normalni bezecke bote (kotnickove), bota pohlti vetsinu narazu a pripadne i nebezpecnych veci na ceste jako jsou ostre sutry, apod. Vzdyt si vemte, ze v soucasne dobe se boty zlepsuji v dvou hlavnich oblastech - lehci vaha bot a co nejdokonalejsi odpruzeni.
Znovu rikam, tyhle boty jsou aj dle vyrobce urcene hlavne na chuzi a ne na behani, ackoliv na tom take pracuji (podivejte se na diskusi pod tema botama). Trochu mi to pripomina alternativni hnuti, navrat k prirode a podobne blbosti, coz je skvely marketingovy tah (jako biopotraviny), ale myslim, ze ve skutecnosti jsme uz ztratili schopnost behat naboso. A osobne neverim, ze behem jedne generace ji opet ziskame zpet.
Ted vam nic mozna nebude, ale pockejte za par mesicu....vzhledem k absenci odpruzeni vam musi veskere narazy pohltit kycel, koleno a kotnik....ale jak jsem napsal, jsou to vase klouby ;-)
Jarda Kolcun
Bojovky.info

Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » úte 01. zář, 2009 13:24

marcelo píše:..inac ,vystrachal som zaujimave video, kde poravnavaju kamerou nahrany beh na boso a s teniskami na nohach,presne ako som postol v jednom svojom prispevku ,ze som prilis dopadal na patu pri chodzi,tu je to pekne ukazane :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=9itkEkcQ ... r_embedded

Jeste jednou jsem koukal na to video a je tam jedna vec ukazana - dva ruzne zpusoby behu..nic vic, nic min....oboje je vsak mozne (a beha se) jak na boso, tak v botach. Otazka je na jakem povrchu a s jakym sklonem jednak terenu druhak samotneho bezce. Treba ted v predminulem cisle casopisu RUN vysvetlovali lehce predkloneny beh, kdy teziste je spise vepredu pred kolenem a tak pomaha bezci bezet, protoze je tam setrvacnost tela (vypada to, jako bych chtel kazdou chvili upadnout). Je to vsak narocne na nauceni, protoze hrozi pad na drzku. Ale uz par bezcu tak beha aj zavodne a maji dobre vysledky.
BTW, pred nejakou dobou jsem udelal mensi test - vzal jsem si nizke wrestling shoes (s podobnou neodpruzenou podrazkou jako vyse diskutovane boty) a sel si "zabehat" na orbitreku me zeny. Po cca pul hodce jsem se musel prezout do normalnich bezeckych bot, protoze me chodidla palila jak svina. A ackoliv vyhodou orbitreku je minimalni otres nohou, presto jsem to po pul hodce vzdal....Proto si myslim, ze behat v neodpruzenych botach je kravina. Proste uz od malicka nemame potrebny trenink, kdy by byl nas organismus pripraveny na daleko vetsi zatez nez ted. Vemte uvahu vas vek (no offense) a schopnost organismu se vyporadat se zranenimi.....Ja bych to neriskoval...
Luen
Podle me v ramci rehabka chodit v techto botach je enormni zatez na celou kostru nemluve o kolenou. Asi bych se nejdrive poradil s fyzioterapeutkou nez investoval do tech new age bot ;-) A mozna ti stejny ucel splni obycejne cvicky jen nejsou tak vyfintene ;-)
Jarda Kolcun
Bojovky.info

Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » úte 01. zář, 2009 13:31

marcelo píše:Makoto - ..tie boty su urcene do lesa,po trave atd..prave vtip je v tom ze fixacia kotnika sposobuje jeho atrofiu,svalov okolo neho..ludska noha sa vyvinula na chodzu a beh na boso,samozrejme ze nie po betone..je toho dost na nete o behani na boso,ale zaklad je cim dlhsie chodit ,vacsinu dna v "barefootach"..zacina jesen a ja zasa zacinam obuvat "barefooty"..vo vsetkych topankach ma boli klenba nohy,ale v tychto nie..zaujimave nie :wink:

Nepopiram, ze beh na boso nepusobi lecebne na ploche nohy, nicmene v dobe, kdy vetsinu casu travis ve meste, v budove, je docela tezke chodit bosy po trave a tedy koberec, beton, dlazdice nejsou nejlepsi povrch. Spise bych zasel do prodejny specializujici se na bezeckou obuv, kde otestuji tvuj doslap a doporuci ti dobrou obuv. Pokud te totiz boli nohy, pak mas spatnou bezeckou obuv. Zjisti ti, jak hlavne doslapujes (na spicky, patu), jak vychylujes chodidlo (vne, dovnitr) a dle toho ti doporuci vlozky do boty. A uvidis, ze to bude lepsi :-) Sam jsem si tim prosel a parada, mam boty, ktere jsou lehke a dobre sedi. Pred tydnem jsem si dal nejakych patnact kilasku v terenu a pohoda, nirvana :-)
Jarda Kolcun
Bojovky.info

Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » úte 01. zář, 2009 14:41

Klasika internetove diskuze - motame se stale v kruhu. Jardo, kdyby kazdej kdo posiluje seknul s posilovanim z duvodu, ze ho pak boli svaly, tak nikdo nikdy neudela zadny progres. To plati obecne u vseho. Bolest nemusi byt nutne znamka toho, ze si neco oddelavas, ale naopak i to, ze neco napravujes. Pro chuzy a beh je dulezite postupne pripravit veskere svalove partie, slachy, klouby atd ... vse ruku v ruce posilit, zpevnit atd ...

Ze te po behu na orbitreku palila chodidla? OK a v cem je problem? Cim vice svemu telu ulevujes, tim spise si zadelavas na ruzne disbalance, atrophie, ochabovani svalu, vazu atd ... Podle me tohle neni cesta k progresu, ale spise cesta opacna. Nerikam, ze boty vyresi vsechno. Na druhou stranu, vetsina lidi s napr. plochejma nohama ma tuto vadu ziskanou a ne vrozenou. Ze spatnych bot (ktere pri vyvoji - noze/klenbe ulevuji) tyto vady vznikaji pri spatnem vyvoji. Take asi neco pamatujes, tak asi vis, jak to u nas vypadalo z botama za komaru. Boty nebyly a jezdilo se do vychodniho reichu nakupovat boty tam. Vsem detem se v techto botach zacala bortit klenba a rada doktoru, kteri vedeli radili:"maminko at vase dite chodi co nejvice na boso"! Kdyby platila tvoje teorie, resp. tvuj pristup, tak by tato uspesna metoda nefungovala, jenze ona prave jako jedna z mala funguje :wink:

Pred par lety mi prinesla pritelka zajimavou studii o ziskanych vadach pohyboveho aparatu lidi, kteri ziji v Praze a temer celej zivot, chodi po dlazbe - prave tomu byl pricitan velky narust ruznym vadam a noseni tela, patere, kycelnich, kolennich kloubu atd ... Povrch je strasne dulezitej. Nicmene noha skutecne nebyla evolucne formovana na beton asfalt a pod. Chodit v botech s vyvysenym podpadkem je mor pro zenske - strasne trpi pater atd ...

Za normalnich okolnosti pouziva clovek k chuzy prsty u nohou v beznych botech nikoli, v kotnikovych botech nepracuje ani lytko atd ... Toto do budoucna zpusobuje poruchy pohyboveho aparatu. Prave ve zvtahu k bu/bs je treba, aby lidi zacali pouzivat lytka a prsty (jsou pak rychlejsi, stabilnejsi atd ... Proto vaha do spicek, proto se musi vaha vytahnout z pat!!!

Nerikam ze zminovane boty nejsou soucasti masivni reklamni kampane, ale vec se ma tak, ze je zalozena na logickych argumentech, tak to zkusim. Par let se uz venuji naslouchani svemu telu a poznam jestli je to ojeb a nebo to dokonce memu telu neprospiva - uz jsem utratil vic a za vetsi ptakoviny :wink:

Mimochodem pro lidi, kteri se venuji tzv. vnitrnim stylum, je to ten samej zaprah na nohy! Teziste pred nohama, jako kdyz se stoji v zhan zhuang gongu. Take z toho pali chodidla, take z toho boli klenba, take z toho boli upony v chodidle atd ... ale je to treba :!: :!: :!: :wink:

Nesrovnaval bych tyto veci se spickovejma atletama jejich zatez je jinde a tudiz i jejich naroky na obuv jsou z jineho soudku.

Zname pravidlo o tom, ze bolest povznasi? Tak to je velke moudro. Bolest neni znamka toho, ze je neco spatne (krome nasi zhyckane hlavy), ale z evolucniho hlediska je bolest jen indikatorem meze snesitelnosti, aby nedoslo k neunosne zatezi, ktera nam muze uskodit. Je to jen signal pro nas, abychom to neprehaneli. Nepletme si bolest s nejakou negaci, takhle je to nastavene jen ve zhyckane angloamericke kulture ... Mas negativni pocit, tak si pojd promluvit a napravime tve pocity, abys je mel vzdy pozitivni - tohle z nas lidi dela srace :!: :wink:
Nebudme slabosi, co je to za hovadinu, aby zdravej clovek nosil obuv pro nemocne, ortopedicke vlozky a pod., kdyz je jinak zdravej? Akorat si tim nici a oslabuje sve telo, tohle plati u vseho :wink: Jsme mekousi, kteri udelaji cokoli, jen aby nam nas mozek nestimuloval receptory, ktere nam zprostredkuji bolest a pod. Clovek ktery takto pristupuje k zivotu je na konec totalni sracka, zrala na to, aby vse resila se svym psychologem ... fuj to jsem se zase nechal unest. Samozrejme, ze je treba k tomu pristupovat rozumne a neni to zadna definitivni pravda, ale od toho je clovek obdaren rozumem, aby poznal onu mez :lol: :oops: :wink:
Neni to tak dlouho, co jsem v jinem vlaknu diskutoval s nekym o tom, jak jsme zbabeli a zhyckani. Byl jsem poucen, ze je tomu prave naopak, ale temahle prkotinama to prave zacina a pak uz se clovek veze ...
Naposledy upravil luen dne úte 01. zář, 2009 15:10, celkově upraveno 1
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » úte 01. zář, 2009 15:10

OK, nechme toho, pokecame, jak se nekdy potkame. Jak jsem napsal vyse, jsou to vase klouby, pro me za me behejte vsichni treba v ploutvich.

Co se tyka bolesti - naprosto souhlasim a mam podobne kredo. Jinak bych nezvladnul nekolikrat pulmaraton a podobne legracky...tam bolest prichazi vcelku brzo a pak uz je to meditace v behu.....jinak by se z toho clovek po..al :wink:
Jarda Kolcun
Bojovky.info

Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » úte 01. zář, 2009 15:21

Makoto píše:OK, nechme toho, pokecame, jak se nekdy potkame. Jak jsem napsal vyse, jsou to vase klouby, pro me za me behejte vsichni treba v ploutvich.

Co se tyka bolesti - naprosto souhlasim a mam podobne kredo. Jinak bych nezvladnul nekolikrat pulmaraton a podobne legracky...tam bolest prichazi vcelku brzo a pak uz je to meditace v behu.....jinak by se z toho clovek po..al :wink:

Jasne v pohode, snazil jsem se, aby to nevyznelo jakkoli nepratelsky, ja jsem proste jen tak zapalenej pro vec :wink: Nic vic v tom neni :wink:

Mimochodem, kdy budes mit cestu do Prahy? Minule to nevyslo, tak dej vedet a napravime to 8)
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » úte 01. zář, 2009 17:25

Makoto- tiez trenujem v zapasnickych topankach Adidas a nosim ich len preto aby som nemal furt zosuchanu kozu na velkom palci do ziveho,inac su otrasne :?

Popravde ja chodim v Teraplana Barefoot kt. som kupil odtial http://www.terraplana.com/mens-vivobare ... 3_157.html a musim povedat ze vsetky ortopedicke vlozky som odlozil aj s botaskami do skrine..ortopedicka vlozka len drzi klenbu ,ona ju neposiluje..ak niekto toto tvrdi tak klame...nosil som ortopedaky viac ako 13 rokov a vysledok velke kulo :!: Je jedno ci tomu verite alebo nie,ale maju velky liecebny efekt,podrazka je extremne tenka,cititite aj nerovnosti na betone,ale je z podobneho materialu ako kevlar,takze ju tazko nieco len tak prebodne..prve dni ako som ich obul som doslova citil ze sa ucim naslapovat inak,boleli ma narty a holene,mal som svalovku na chodidle..moje svaly na chodidlach boli ortopedickymi vlozkami deaktivovane :!: :wink:

Honzo- tie teraplany barefoot si kup,na 5prstaky sa vykasli,v tych nebudes casto chodit..ked nebudes citit ziaden progres v tych topankach a povies si ze su p.covina a marcelo si ulietol a su to bezne topanky,ja ti vratim prachy zo svojeho za tie topanky..ako netreba cakat zazraky ze budem sa hybat ako 15rocny,ale budete si tie topanocky pochvalovat..su take lahke a taka pohodlna chodza ,ked si navyknu plosky nohy,bez otlakov atd.,ze bezne botasky mozu ist do prdele..mam 2 pary a stojim za tymi topankami :wink:
Naposledy upravil marcelo dne úte 04. říj, 2011 20:41, celkově upraveno 1
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » úte 01. zář, 2009 20:10

marcelo píše:... a musim povedat ze vsetky ortopedicke vlozky som odlozil aj s botaskami do skrine..ortopedicka vlozka len drzi klenbu ,ona ju neposiluje..ak niekto toto tvrdi tak klame...nosil som ortopedaky viac ako 13 rokov a vysledok velke kulo :!:

Naprostej souhlas!!!

marcelo píše:prve dni ako som ich obul som doslova citil ze sa ucim naslapovat inak,boleli ma narty a holene,mal som svalovku na chodidle..moje svaly na chodidlach boli ortopedickymi vlozkami deaktivovane :!: :wink:

To je presne ono. Jedna vec je projit se na boso na plovarne a druha chodit tak dele, byt chranen v techto botech ... pak clovek pociti jak jsou na tom jeho nohy spatne a kde je problem a slabina.

marcelo píše:Honzo- tie teraplany barefoot si kup,na 5prstaky sa vykasli,v tych nebudes casto chodit..ked nebudes citit ziaden progres v tych topankach a povies si ze su p.covina a marcelo si ulietol a su to bezne topanky,ja ti vratim prachy zo svojeho za tie topanky..ako netreba cakat zazraky ze budem sa hybat ako 15rocny,ale budete si tie topanocky pochvalovat..su take lahke a taka pohodlna chodza ,ked si navyknu plosky nohy,bez otlakov atd.,ze bezne botasky mozu ist do prdele..mam 2 pary a stojim za tymi topankami :wink:

Ja jsem nemyslel ty prstove boty, jen jsem porovnaval chozeni na boso a v botech, kde noha od kotniku temer nepracuje, protoze to preci kvalitni boty delaji za nas ... Je to jako v bu/bs na co cvicit, koupim si preci bouchacku ... Jinak ja uz jsem to konzultoval s doktorem, ktery mi bude delat tu plastiku a v podstate mi doporucil jen tri veci:

1) rehabko
2) wobenzym
3) a ty botky

Cili nemam duvod pochybovat, coz neznamena ze to bude fungovat. Treba jsem ufon na ktereho to nebude fungovat, ale rozhodne tim nic nepodelam. Shodli jsme se s nim na tom, ze chuzi na boso nelze nic podelat, maximalne si clovek ve meste znici kuzi na nohach, ale pokud je noha chranena botou, tak o nic nejde. Jine by to bylo s tim po meste behat, ale nejsem lolo :wink: Navic si je nebudu moci vzit hned, budu muset pockat az se ta noha pomerne slusne zotavi a budu ji moci do chuze zapojit. Mimochodem temer ihned po operaci budu muset rehabilitovat, coz mi prijde mnohem hustejsi nez tenke boty! Zadne jako kdysi, ze se 14 dni lezi s nohou na kladce a pod. Je to sportovni doktor, kterej dela kolena profi fotbalistum ad ... Takze mu naprosto duveruji. Vraci lidi ne jen do prace k PC, ale z5 do vrcholove souteze!!!

Na rovku se zeptal jestli se chci jen posadit a zvednout nebo s tim zase sportovat jako driv a take rekl zasadni vec, ze operace je 30% uspechu a zbytek je v rehabilitaci a v tom jak se s tim popasuju a budu se tomu venovat. Coz je pravda a zadne mazani medu kolem ust!

Marku dik za nabidku, ale ja myslim, ze to bude OK :wink: Muze bejt, ze to na me fungovat nebude. Mam u spousty leku naprosto nepochopitelne reakce. Napr. na me nepusobi opiaty ve smyslu utlumeni - naopak me treba tramal nafrci atd, nepusobi na me vubec brufen, ibuprofen atd ... Ale to je tim, ze nemam "DNA jako ostatni homosapiens" :lol: :lol: :lol:
Ja se toho nebojim mam dalsi trumfy v rukavu, jako je cinska medicina, hei gung atd ... takze pohoda, navic 1900,- za boty mi neprijde nic prehnaneho, kdyz si i u baty reknou za lepsi ortopedicke vlozky 700,- ... Mam doma boty i za 17000,- ... sice je to dnes uz jen vzpominka na rusko, ani je nenosim, ale to je uz vazne ojeb na lidi :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » úte 01. zář, 2009 21:05

Jeeee Honzoo,nasiel som na youtube.com klipy na moje botky Vivo Barefoot..enjoy 8)

http://www.youtube.com/watch?v=0vf7yNlr ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=O2-NDPhFhF4
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » úte 01. zář, 2009 21:33

marcelo píše:Jeeee Honzoo,nasiel som na youtube.com klipy na moje botky Vivo Barefoot..enjoy 8)

http://www.youtube.com/watch?v=0vf7yNlr ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=O2-NDPhFhF4

JJ vim ja uz na to koukal, jak jsi byl v Praze :wink: akorat jsem zvedav jak to bude vypadat na noze ve velikosti 46 budu jak ploutvonozec :lol:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » stř 02. zář, 2009 7:26

luen píše:Jasne v pohode, snazil jsem se, aby to nevyznelo jakkoli nepratelsky, ja jsem proste jen tak zapalenej pro vec :wink: Nic vic v tom neni :wink:

Mimochodem, kdy budes mit cestu do Prahy? Minule to nevyslo, tak dej vedet a napravime to 8)

Vsak jo, v tom jsme podobni. V realu jsme oba prijemni a hodni, ze jo :-)

Dam vedet, jak budu v Praze dele a mit volneji bo ted se mi rozjizdi opet kolotoc prace, JJ trenink, kondicni trenink, KFM trenink, dodelavam si vysku a jeste chci zvladnout videt svoje dve dcery, nez jdou spat, takze program bude malicko napjaty....
Jarda Kolcun
Bojovky.info

Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 02. zář, 2009 7:42

Makoto píše:...prace, JJ trenink, kondicni trenink, KFM trenink, dodelavam si vysku a jeste chci zvladnout videt svoje dve dcery, nez jdou spat, takze program bude malicko napjaty....

Ty jo, hyperaktivni syndrom, co? :lol: :wink: V pohode, zari je hekticke i v mem pripade. Az se ti to ustali a trochu uklidni, tak dej vedet. Akorat uz nejsme na Zizkove, ale ve Vrsovicich. Nicmene aspon se tam da parkovat, protoze na Prahu 10 jeste nikdo nenamaloval ty hnusny modry zony :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » stř 02. zář, 2009 7:47

luen píše:
Makoto píše:...prace, JJ trenink, kondicni trenink, KFM trenink, dodelavam si vysku a jeste chci zvladnout videt svoje dve dcery, nez jdou spat, takze program bude malicko napjaty....

Ty jo, hyperaktivni syndrom, co? :lol: :wink: V pohode, zari je hekticke i v mem pripade. Az se ti to ustali a trochu uklidni, tak dej vedet. Akorat uz nejsme na Zizkove, ale ve Vrsovicich. Nicmene aspon se tam da parkovat, protoze na Prahu 10 jeste nikdo nenamaloval ty hnusny modry zony :wink:

Vrsovice? No parada, JJ treninky aj vysku mam take ve Vrsovicich - TJ Sokol a Estonska (VSFS)

Ozvu se. ;-)
Jarda Kolcun
Bojovky.info

Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně