cohen píše:zaujimave, pred nejakym casom som si presilil pri behani slachu na kolene, stale sa to vracia, tak vyskusam tieto 5prstovky, mozno iny typ dopadu noh na zem pomoze prave kolenam... inak kamos si ich kupil a pochvaluje, okrem toho ho stale zastavuju zenske, ze wooow, ake zlate topanocky - normalne kundolapy to su![]()
![]()
marcelo píše:..inac ,vystrachal som zaujimave video, kde poravnavaju kamerou nahrany beh na boso a s teniskami na nohach,presne ako som postol v jednom svojom prispevku ,ze som prilis dopadal na patu pri chodzi,tu je to pekne ukazane![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9itkEkcQ ... r_embedded
Makoto píše:Co ja jsem cetl, tak nejsou zrovna urcene na behani....viz ten predchozi link. At si z toho neodrovnate klouby.....Ale co, jsou to vase klouby, takze behejte v cem chcete
Nedrzi to kotnik, nema to potrebne odpruzeni pro tvrdy povrch, proste zakladni veci, ktere sleduji pri vyberu bezeckych bot.
marcelo píše:Makoto - ..tie boty su urcene do lesa,po trave atd..prave vtip je v tom ze fixacia kotnika sposobuje jeho atrofiu,svalov okolo neho..ludska noha sa vyvinula na chodzu a beh na boso,samozrejme ze nie po betone..je toho dost na nete o behani na boso,ale zaklad je cim dlhsie chodit ,vacsinu dna v "barefootach"..zacina jesen a ja zasa zacinam obuvat "barefooty"..vo vsetkych topankach ma boli klenba nohy,ale v tychto nie..zaujimave nie
marcelo píše:..inac ,vystrachal som zaujimave video, kde poravnavaju kamerou nahrany beh na boso a s teniskami na nohach,presne ako som postol v jednom svojom prispevku ,ze som prilis dopadal na patu pri chodzi,tu je to pekne ukazane![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9itkEkcQ ... r_embedded
marcelo píše:Makoto - ..tie boty su urcene do lesa,po trave atd..prave vtip je v tom ze fixacia kotnika sposobuje jeho atrofiu,svalov okolo neho..ludska noha sa vyvinula na chodzu a beh na boso,samozrejme ze nie po betone..je toho dost na nete o behani na boso,ale zaklad je cim dlhsie chodit ,vacsinu dna v "barefootach"..zacina jesen a ja zasa zacinam obuvat "barefooty"..vo vsetkych topankach ma boli klenba nohy,ale v tychto nie..zaujimave nie
Makoto píše:OK, nechme toho, pokecame, jak se nekdy potkame. Jak jsem napsal vyse, jsou to vase klouby, pro me za me behejte vsichni treba v ploutvich.
Co se tyka bolesti - naprosto souhlasim a mam podobne kredo. Jinak bych nezvladnul nekolikrat pulmaraton a podobne legracky...tam bolest prichazi vcelku brzo a pak uz je to meditace v behu.....jinak by se z toho clovek po..al
marcelo píše:... a musim povedat ze vsetky ortopedicke vlozky som odlozil aj s botaskami do skrine..ortopedicka vlozka len drzi klenbu ,ona ju neposiluje..ak niekto toto tvrdi tak klame...nosil som ortopedaky viac ako 13 rokov a vysledok velke kulo
marcelo píše:prve dni ako som ich obul som doslova citil ze sa ucim naslapovat inak,boleli ma narty a holene,mal som svalovku na chodidle..moje svaly na chodidlach boli ortopedickymi vlozkami deaktivovane![]()
![]()
marcelo píše:Honzo- tie teraplany barefoot si kup,na 5prstaky sa vykasli,v tych nebudes casto chodit..ked nebudes citit ziaden progres v tych topankach a povies si ze su p.covina a marcelo si ulietol a su to bezne topanky,ja ti vratim prachy zo svojeho za tie topanky..ako netreba cakat zazraky ze budem sa hybat ako 15rocny,ale budete si tie topanocky pochvalovat..su take lahke a taka pohodlna chodza ,ked si navyknu plosky nohy,bez otlakov atd.,ze bezne botasky mozu ist do prdele..mam 2 pary a stojim za tymi topankami
marcelo píše:Jeeee Honzoo,nasiel som na youtube.com klipy na moje botky Vivo Barefoot..enjoy![]()
http://www.youtube.com/watch?v=0vf7yNlr ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=O2-NDPhFhF4
luen píše:Jasne v pohode, snazil jsem se, aby to nevyznelo jakkoli nepratelsky, ja jsem proste jen tak zapalenej pro vecNic vic v tom neni
![]()
Mimochodem, kdy budes mit cestu do Prahy? Minule to nevyslo, tak dej vedet a napravime to
Makoto píše:...prace, JJ trenink, kondicni trenink, KFM trenink, dodelavam si vysku a jeste chci zvladnout videt svoje dve dcery, nez jdou spat, takze program bude malicko napjaty....
luen píše:Makoto píše:...prace, JJ trenink, kondicni trenink, KFM trenink, dodelavam si vysku a jeste chci zvladnout videt svoje dve dcery, nez jdou spat, takze program bude malicko napjaty....
Ty jo, hyperaktivni syndrom, co?![]()
V pohode, zari je hekticke i v mem pripade. Az se ti to ustali a trochu uklidni, tak dej vedet. Akorat uz nejsme na Zizkove, ale ve Vrsovicich. Nicmene aspon se tam da parkovat, protoze na Prahu 10 jeste nikdo nenamaloval ty hnusny modry zony
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků