Moderátor: PC
sportak píše:Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo neznáte dobrý home-cviky na protažení/ zesílení/ odbourání tuku v partiích jako je hrudník/ prsa/ břicho. Jde mi o to, že mám problém s kliky.
Mám 186 cm, 94 kg - mírnou nadváhu. Mám takovou postavu, jak kvádr a při klikování jich zvládám sotva 8. Ani tak mě nebolí hruď, jako spíš ruce.
sportak píše:Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo neznáte dobrý home-cviky na protažení/ zesílení/ odbourání tuku v partiích jako je hrudník/ prsa/ břicho. Jde mi o to, že mám problém s kliky. Mám 186 cm, 94 kg - mírnou nadváhu. Mám takovou postavu, jak kvádr a při klikování jich zvládám sotva 8. Ani tak mě nebolí hruď, jako spíš ruce.
cudles píše:ukropcany píše:4cudles - no... a čo si myslel?![]()
4luen - leda tak...
Nic jsem nemyslel..možná jenom to že mám na čem makat, jsem rád když dám 3x20![]()
kwaicheng píše:cudles píše:ukropcany píše:4cudles - no... a čo si myslel?![]()
4luen - leda tak...
Nic jsem nemyslel..možná jenom to že mám na čem makat, jsem rád když dám 3x20![]()
3x20 je málo. Aspoň 5x30. Pak můžeš uvažovat o 8x40. Pak po 50. Nebo 100. Ale to už je kategorie Kájínek.
cudles píše:kwaicheng píše:cudles píše:ukropcany píše:4cudles - no... a čo si myslel?![]()
4luen - leda tak...
3x20 je málo. Aspoň 5x30. Pak můžeš uvažovat o 8x40. Pak po 50. Nebo 100. Ale to už je kategorie Kájínek.
Ty jo nějakej chytrej8x40 prej, to uz je docela silny kafe
kwaicheng píše:sportak píše:Děkuju za odpověďi...
- budu poctivě trénovat a zkusím se i poradit s odborníkem.
(A ozvu se, jaké jsou změny.)
My jsme tady odborníci...
graver píše: Sporťák: nějak jsem nepochopil, jestli chceš dělat kliky kvůli svalům nebo mít svaly, abys dal víc kliků.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků