cudles píše:Luen: Hlavne nevytuhnout, neber to osobne, ale to mi prijde jako uplne bezucelna rada v pripade ze s tim člověk nemá zkušenost. .......ale jak se v reálu potká s kudlou před ksichtem, je to o necem jinym
Jendis píše:cudles píše:Luen: Hlavne nevytuhnout, neber to osobne, ale to mi prijde jako uplne bezucelna rada v pripade ze s tim člověk nemá zkušenost. .......ale jak se v reálu potká s kudlou před ksichtem, je to o necem jinym
Ono to není až tak bezúčelné......pokud na sobě pozoruju příznak tuhnutí.....(rozklepané nohy a ruce,sucho v puse...nemůžu dejchat atd....prostě tuhnutí)....je to nával adrenalinu,nadledvinky jedou na full throttle a pumpujou to do těla.......je potřeba se nastartovat.....třeba zařváním si....a myslet,myslet....MYSLET......nejednat bezhlavě.
Jendis píše:Příště se Ti to už nestane...ne v takové míře.....jsi o zkušenost bohatší.
jeikob píše:k tý kudle v ruce.jestli náhodou někdo nezná komiks punisher. tak je tam právě nakreslená bitka ,kdy on se braní maníkovi z nožem,je už teda notně pořezanej.a vyřeší to tak že si nechá tu kudlu bodnout do dlaně. no je to holt veterán z vietnamu a nemá rad mafiany:)
jinak ty videa to je fakt síla a je to hnus a žadná choreografie. no a koukám že rusko je obzvlášt pilnej dodavatel
kwaicheng píše:jeikob píše:k tý kudle v ruce.jestli náhodou někdo nezná komiks punisher. tak je tam právě nakreslená bitka ,kdy on se braní maníkovi z nožem,je už teda notně pořezanej.a vyřeší to tak že si nechá tu kudlu bodnout do dlaně. no je to holt veterán z vietnamu a nemá rad mafiany:)
jinak ty videa to je fakt síla a je to hnus a žadná choreografie. no a koukám že rusko je obzvlášt pilnej dodavatel
Co tim jako vyřešil, že si nechal kudnout kudlu do dlaně?
cudles píše:Luen: Hlavne nevytuhnout, neber to osobne, ale to mi prijde jako uplne bezucelna rada v pripade ze s tim člověk nemá zkušenost. Měsíc jsem dělal hlídače v krámě. Jednoho krásnýho dne jsem vyběhnul za dvěma typkama co zdrhali s lupem, načež bez varovani se do me pustili. Nastesti jsem tenkrat oba dva sejmul, ale behem rvacky jednomu vypadla kudla. Nevim jestli nahodne nebo jestli ji chtel vytahnout. Dva dny na to se tam jeden z nich opet stavil, a v pohode zase stosoval veci do kapes a do baglu, nacez pak na me tu kudlu vytahl. A můžu ti říct že jediný na co jsem se zmohl bylo si od něj držet bezpečnou vzdálenost ale zároveň neustupností donutit aby ty věci vrátil, nakonec vypadnul. Na aikidu tenkrát, to byly prdelky pri treninku proti nozi, clvek se cejtil jak buhvico(plati pro vsechny systemy ktery maj boj s nozem) ale jak se v relu potká s kudlou před ksichtem, je to o necem jinym
cudles píše:Nevim jestli je na tohle vzdycky cas, me se ta kudla pred xichtem z niceho nic, necekal jsem to, stacil jsem jenom uhnout dozadu abych mel vzdalenost a pak jsem ztuhnul, a jenom si drzel vzdalenost. Krom toho, bylo to poprvy co jsem stal proti kudle, a bylo to na krame kde incidenty nebyly povoleny s vyjimkou kdyz to bude fakt nutny. Venku mozna, po nejaky chvili kdyz se clovek trochu vzoamatuje a nasere se, ale to jsou jenom teorie. Tenkrát jsem prostě vytuhnul, a tak to bylo.
BizonCZ píše:RBR píše:......... v létě jsem se jednoho incidentu s nožem zúčastnil a získané zkušenosti .......
Myslíš, že by jsi se s námi o mohl podělit o to, co se stalo, pokud to není moc osobní? Přeci jen není nad vlastní zkušenost, ale cizí také posune aspoň o kousíček dál.
Předem díky.
cudles píše:Luen: Hele to s tim aikidem jsem myslel jinak, nevim proč to ženeš do týhle rovinyMyslel jsem to tak že v reálu je to pak vždycky jiný než na tréninku co se týče psychiky pokud s tim nemáš zkušenost.
cudles píše:O žádnou radu jsem nežádal..Někdy si říkám jestli čteš pořádně nebo v tom hledáš to co tam neni - no offence. Myslim ze z toho co sem psal vyplývá že je potřeba k tomu mít zkušenosti. To o panictví - opět, ale škoda mluvit..
cudles píše:Vím že to od tebe nebyla rada, jen mi to přišlo jakože to bereš jako samozřejmost nebo něco jednoduchýho, to je celý. Psychika je kolikrát to nejtěžší..ale to zas záleží na trinku, na tom jakej clovek je..
cudles píše:Jinak abys me blbe nepochopil - já se v tomhle prostředí pohyboval cca něco přes měsíc - zaprvý to neni nic oproti tomu dělat na dvřích nebo tak, ale i tam si člověk leccos užije, a za hovno prachy. Já nemám zájem se v tomhle prostředí pohybovat, dělat na dveřích nebo tak, nemám na to povahu. Po tom incidentu kdy se tahali nože jsem s tim praštil, nepotřebuju se nechat zmrzačit za 40kč na hodinu, obzláš´t když t byl vyhlášenej krám kam chodilo spoustu sráčů, a kde bylo známo že už pár hlídačů po pracovní době pár týpků sejmulo. Já tohle nemám za potřebí, jsem na to ještě mladej, nemám potřebu se s timhle stresovat..Faktem ale zůstává že ten typan s tou kudlou je furt na seznamu, žel jsem vetsinu tejdne v Plzni, a zatim jsem ho nepotkal. Jinak na zaver opet - nemusis mi rikat ze je treba zkusenosti makani na sobe apod, já říkám to samé a vím to, to abychom si rozuměli
defendu píše:Tak jsem si to tady se zájmem přečetl....hmmm
Řeší se tu bez ladu a skladu technika ulice ala "šicí stroj" dohromady s filipínskou (nebo třeba šermířskou blabla...) technikou ala "akademický malíř"....ne nadarmo se tady nemůžete shodnout co proti tomu použít,když je obrana proti oběma stylům zcela odlišná
Hlavně player mi oteřel oči...všichni moji pobodaní a pořezaní kolegové s mnohaletou praxí ze dveří byli lemplové,protože nepoužili jako obranu kopy....Kriste![]()
![]()
Jendis to napsal jasně (pořád říkám,že když se člověk nenechal najímat divnejma lidma,tak jenom plká hovadiny a teorie z tělocvičny) na ulici je to vždy o ryze silových bodnutích s velkým nápřahem o vysoké rychlosti (zná to každej cigoš-milionkrát jsem to slyšel-Nakrmim tě nožem ty bílá,někdy taky česká, svině!!!) Neni to o poskakování a řezání kudlou do frajerovo krku,což je,jak napsal zcela trefně luen to nelblbějš zasahnutelný místo na lidském těle (pokud samozřejmě obránce o útoku ví) ®enské v afektu naopak používají rozmáchlé řezy po diagonále...
Líbí se mi,když někdo napíše,že ho realita zajímá především a přitom neřeší nejčastěji používané útoky na ulici,plká něco o kopech (zkus to např. na nenadálý útok,na náledí,nebo na diskárně,kde je všude ta rozbředlá sračka ze sněhu co tam natahali lidi na botech a ještě smísili s rozlitým chlastem) a neví jak vypadá kravata
RBR píše:To Player: Možná asi budu pro tebe za trola, ale neodpustím si jednu otázku. Kolikrát si v reálu stál proti chlapovi s kudlou, co chce bez ohledu na následky nůž použít?
Jen mě zajímá, zda máš praktické zkušenosti nebo se pohybuješ pouze v teoretické rovině.
RBR
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků