Makoto píše:Zdar, zena nasla velice zajimave ceny za kettles: InSportLine
Byl jsem tam, nakoupil a jsem velice spokojeny. Sice to neni tak cool jako se zeleznymi, ale prakticky polovicni cena to bohate vynahradiMaji i zelezne a tusim, ze i ty jsou levnejsi nez od Slovaku (a ze to neni originalni, na to s.re pes). Navic jsou tam aj jine veci jako balancni podlozka, apod. Sidli v Praze i v Opave, takze pristupne i pro ty, co chlastaj misto piva vino
marcelo píše:Makoto píše:Zdar, zena nasla velice zajimave ceny za kettles: InSportLine
Byl jsem tam, nakoupil a jsem velice spokojeny. Sice to neni tak cool jako se zeleznymi, ale prakticky polovicni cena to bohate vynahradiMaji i zelezne a tusim, ze i ty jsou levnejsi nez od Slovaku (a ze to neni originalni, na to s.re pes). Navic jsou tam aj jine veci jako balancni podlozka, apod. Sidli v Praze i v Opave, takze pristupne i pro ty, co chlastaj misto piva vino
Makoto velkeeee diiiky,si moj clovek...ta balancna podlozka ma zaujala aj cena je gut..idem to objednat ,len dufam ze posielaju veci aj SVK
Stačí dať v tej adrese miesto cz sk.
Pat
Kettles vyzeraju tiez fajn a cena je gut oproti kettles zo SVK
Makoto píše:Zdar, zena nasla velice zajimave ceny za kettles: InSportLine
Toman píše:Makoto píše:Zdar, zena nasla velice zajimave ceny za kettles: InSportLine
Gratuluju Jardo skvělej nález
Toman píše:Škoda, ty vrhačský cviky jsou jedny z nejlepších na dynamiku ... lepší ovšem neprováděti je na svém trávníku. Ale i tak za tu cenu je to dobrý.
Makoto píše:Toman píše:Škoda, ty vrhačský cviky jsou jedny z nejlepších na dynamiku ... lepší ovšem neprováděti je na svém trávníku. Ale i tak za tu cenu je to dobrý.
Jake vrhacske cviky mas na mysli? Zatim jsem videl spise vrhani kettles jako dusledek chyby nez zamerneho upusteni cinky
Toman píše:Tady to je
http://www.youtube.com/watch?v=A7d2f0QY ... re=related
frisbee odzvonilo odteď na pláž jedině s litinovejma gulema
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků