kettlebells

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod marcelo » pát 04. pro, 2009 22:24

http://www.youtube.com/watch?v=gAY-LQcsOg4

Best Ring Exercises for Fighters
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » sob 05. pro, 2009 9:06

marcelo:

Jo jo kroužky uměj zbavit iluzí o síle velmi rychle. Vítej v klubu taky jsem na chvíli odložil pár cviků ... :-))
Už jsem to tu psal podle mne je nejlepší tutorial od Jordana Jovcheva.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » ned 14. úno, 2010 13:35

Zdar, zena nasla velice zajimave ceny za kettles: InSportLine
Byl jsem tam, nakoupil a jsem velice spokojeny. Sice to neni tak cool jako se zeleznymi, ale prakticky polovicni cena to bohate vynahradi :-) Maji i zelezne a tusim, ze i ty jsou levnejsi nez od Slovaku (a ze to neni originalni, na to s.re pes). Navic jsou tam aj jine veci jako balancni podlozka, apod. Sidli v Praze i v Opave, takze pristupne i pro ty, co chlastaj misto piva vino ;-)
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 14. úno, 2010 13:39

Sorry za OT, měl jsem co "dočinění" s jednou půvabnou slečnou ze soutěže miss insportline :D ....mooooc hezký zážitek, takže tuhle firmu vřele doporučuju.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » ned 14. úno, 2010 13:43

Makoto píše:Zdar, zena nasla velice zajimave ceny za kettles: InSportLine
Byl jsem tam, nakoupil a jsem velice spokojeny. Sice to neni tak cool jako se zeleznymi, ale prakticky polovicni cena to bohate vynahradi :-) Maji i zelezne a tusim, ze i ty jsou levnejsi nez od Slovaku (a ze to neni originalni, na to s.re pes). Navic jsou tam aj jine veci jako balancni podlozka, apod. Sidli v Praze i v Opave, takze pristupne i pro ty, co chlastaj misto piva vino ;-)

Makoto velkeeee diiiky,si moj clovek...ta balancna podlozka ma zaujala aj cena je gut..idem to objednat ,len dufam ze posielaju veci aj SVK :oops:

Kettles vyzeraju tiez fajn a cena je gut oproti kettles zo SVK :wink:
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fireballl » ned 14. úno, 2010 15:09

marcelo píše:

Makoto velkeeee diiiky,si moj clovek...ta balancna podlozka ma zaujala aj cena je gut..idem to objednat ,len dufam ze posielaju veci aj SVK :oops:

Stačí dať v tej adrese miesto cz sk.

Pat

Kettles vyzeraju tiez fajn a cena je gut oproti kettles zo SVK :wink:
fireballl
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Toman » ned 14. úno, 2010 17:12

Gratuluju Jardo skvělej nález :!:
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » ned 14. úno, 2010 18:17

Toman píše:

Gratuluju Jardo skvělej nález :!:

To moje zena, ne ja :-) Chtela zkusit kettles a protoze jsem se porad nemel k tomu, abych ji koupil lehci kettles, nez mam ja, tak si to sehnala jinde ;-)

Jo jo, dokazal jsem si vybrat ;-)
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 15. úno, 2010 17:55

Čau zabijáci, jsou ty vinylový s cementem dost odolný a vydží?
Aby to nebylo levnější ale za pár let rozmlácený....
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pon 15. úno, 2010 23:22

Chtelo by to mit aspon jeden kousek v ruce, aby clovek mohl zhodnotit zpracovani ...
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » úte 16. úno, 2010 8:22

Koupil jsem nekolik vinylovych kettles a da se. Mam i pocit, ze drzadlo je o kapku vetsi, takze se lepe drzi. Je tam vsak upozorneni, ze to neni na cviceni na betone, ci jine tvrde podlozce (parkety, apod.) Na druhou stranu, pokud to s nimi jiz trochu ovladate, pak by vam to z rukou jiz nemelo tak casto vypadavat, ze? No a pokud chcete presto cvicit na betone, pak tam tusim nabizeji i klasicke zelezne, ktere jsou levnejsi nez ty ze Slovenska.

Sidli na Strakonicke smerem do centra tesne u Shellky. Tusim, ze drive tam byl autosalon (v mistech mezi tunelem Mrazovka a Strahovskym tunelem). Presna adresa je zde
Jarda Kolcun
Bojovky.info

Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 16. úno, 2010 10:43

Jo, pěknej oběv, je to po ruce a železný jsou levnější.

Bral bych spíš to železo........tam se ale musí zabránit nejen zrezivění ale hlavně a předvším korozi
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » úte 16. úno, 2010 11:47

Škoda, ty vrhačský cviky jsou jedny z nejlepších na dynamiku ... lepší ovšem neprováděti je na svém trávníku. Ale i tak za tu cenu je to dobrý.
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 16. úno, 2010 12:16

Toman píše: lepší ovšem neprováděti je na svém trávníku..

Tj. házet 20-25kg železo-kettly sousedům přes plot na trávník, a pak vždycky, "se omlouvám pane Trávníček zas mi k vám uletěla činka" :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » úte 16. úno, 2010 12:53

Toman píše:Škoda, ty vrhačský cviky jsou jedny z nejlepších na dynamiku ... lepší ovšem neprováděti je na svém trávníku. Ale i tak za tu cenu je to dobrý.

Jake vrhacske cviky mas na mysli? Zatim jsem videl spise vrhani kettles jako dusledek chyby nez zamerneho upusteni cinky :-)
Jarda Kolcun
Bojovky.info

Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 17. úno, 2010 8:50

Makoto píše:
Toman píše:Škoda, ty vrhačský cviky jsou jedny z nejlepších na dynamiku ... lepší ovšem neprováděti je na svém trávníku. Ale i tak za tu cenu je to dobrý.

Jake vrhacske cviky mas na mysli? Zatim jsem videl spise vrhani kettles jako dusledek chyby nez zamerneho upusteni cinky :-)

8O
No to taky :D ale jsou různý, cviky a na youtubu to najdes ala kladivo, koule, přes hlavu dozadu, dopředu jen to chce poladit youtube. Nevím jestli to najdu, ale bylo tady úžasný video jak si pašáci házej s kettlama na pláži. Bomba
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 17. úno, 2010 8:58

Tady to je
http://www.youtube.com/watch?v=A7d2f0QY ... re=related

frisbee odzvonilo odteď na pláž jedině s litinovejma gulema :D
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » stř 17. úno, 2010 9:04

Toman píše:Tady to je
http://www.youtube.com/watch?v=A7d2f0QY ... re=related

frisbee odzvonilo odteď na pláž jedině s litinovejma gulema :D

Cece tak nevim, jestli do tohohle pujdu. Uz mi to pripada jako ze delaji zbytecne kraviny. A navic i biomechanicky spatne.....
Jarda Kolcun
Bojovky.info

Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » stř 17. úno, 2010 9:37

yep, s kettles se da delat milion veci, ale vetsina z toho jsou pekny blbosti, kazdej chce bejt originalni a vymysli novy a novy ptakoviny

get-up, swing, press, snatch, drep, shyb s kettles a jejich varianty bohate staci, ostatni je jen "koreni" pro zabavu a zalepeni der, ktery tydle cviky nepokryjou
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 17. úno, 2010 14:24

Haha hoši myslíte že štípání dříví, tahání klád,házení lopatou, nošení 6o kg pytlů do pater je biomechanicky OK? Tělo musí umět pracovat ve všech polohách.
Nemám pocit že by něco vyloženě kurvili

-ale jak říká pm i kdyby pro zábavu je to OK jelikož normální cviky časem zebšední.
Naposledy upravil Toman dne stř 17. úno, 2010 14:27, celkově upraveno 1
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně