Koso píše:..pozri budem hovorit zrozumitelnejsim jazykom...vela stylov obsahuje kopanie,udieranie rukami,kolenami,laktami,hadzanie,nieco na zemi atd..
heh tak teda treningy mavam 4 krat do tyzdna kazdy trva hodinu a pol heh cviky mame skor tak riesene ze rozne druhy klikov a hrazdu ja v netreningove dni posilujem a mam doma vrece tak sa snazim tu presnost a rychlost este vylepsovat teda doma na vreci .......heh a tak chchem sa asi branit skor proti takym problemovym typom na diskotekachalebo len tak aj protui opilcom vsak na dedine su bitky normalna vec teda je to normalne uza si vsade
.... a tak ked sa nikomu nepaci ta systema heh tak co by bolo lepsie? akemu sportu alebo bu by som sa mal venovat aby som sa ubranil na ulici? hmm teda na disko a tak
...aha.. cize klasika.. klasicke testosteronove bitky.. neviem aky zdroj mas najblizsie a z coho mozes cerpat ,ale ako zaklad by som dal anglicky boxing ktory je omnoho praktickejsi na ulicu ako Thaibox,pretoze ulica je hlavne o rukacha a nie o lowkickoch a dlhych klincoch a mixol by som to poulicnou spinou s Kravmaga..to ti musi na 95% dedinskych vidlakov a mestskych povalacov stacit

Ulica je sprint,zabudni na nejake odvadzanie sily,energii,kyvadlove pohyby,odvadzacie bloky a kontry z nich atd
Ked mi neveris,zozen si atletickeho a agresivneho sparinga, pokial mas moznost a vies sa dostat ku freefight prilbam to by bolo super.. a nechaj ho na teba zautocit, agresivny vybuch uderov, z kludovej pozicie, z bojoveho postoja,z tvojho slepeho uhlu atd..nech je to sprska zretazenych direktov a hakov a nechaj to natocit na kameru aby si to rozanalyzoval...ti garantujem kamarade,ze budes mat problem to ustat vobec v CM dvojaku,ze ledva sa nejak chytis v klinci a mozno sa ti podari sparinga zhodit na zem,co tipujem ze dostanes K.O. a skoncis ubombovany v kute ako male maca...cvicime boxerske zretazene udery ala Vitor Belfort,pouzivame ich aj v sparingu s graplingovkami a poviem ti ze obcas je problem to vobec vykryt v dvojkryte s gunting blokmi ala CM alebo vletiet do klinca a zhodit,nie to este riesit cary mary odvadzacky,aikido pakovacky a podobne rozpravky