Koso píše:zdravim ...je tu vobec niekto kto vie nieco o systeme? lebo vacsina len pisete aka je to blbost ake je to pomale a tak..jasne tie bezkontaktne videa to sa ani mne nepaci dako tomu tiez neverim... ale systema je otom ako co najjednoduchsie a najrychlejsie sa zbavit nepriatela takze nemoze byt pomala a tie paky sa daju robit len treba vediet vsetko je to o treningu..niektori by si mali naozaj vyskusat aspon jeden dobry trening systemy, hned by na to zmenili nazor
luen píše:Koso píše:zdravim ...je tu vobec niekto kto vie nieco o systeme? lebo vacsina len pisete aka je to blbost ake je to pomale a tak..jasne tie bezkontaktne videa to sa ani mne nepaci dako tomu tiez neverim... ale systema je otom ako co najjednoduchsie a najrychlejsie sa zbavit nepriatela takze nemoze byt pomala a tie paky sa daju robit len treba vediet vsetko je to o treningu..niektori by si mali naozaj vyskusat aspon jeden dobry trening systemy, hned by na to zmenili nazor
V Rusku jsem jich par zkusil ... des/bes, jedinej kdo za neco stal, byl bud bejvalej boxer a nebo zapasnik, ale jinak ruku v ruce se spatnym aikido.
Mimochodem ono existuje bu, kde maji napad, to delat co nejsloziteji a nejpomaleji? Tak to musi byt husty sadomasochisti a nebo totalni "strelci"
Jak moc se potrebuji vyznat v autech, abych vedel, ze srazka dvou aut v 250km/h bude ta posledni??? Ja myslim, ze ani nemusim vedet, jak vypada motorCece ne kazdej, kdo sem pise, hraje sachy
Nekdy se stav na setkani bu.cztam nam muzes ukazat, jak jsme mimo misu a nepozname fake utoky, fake obranu a fake buuu ...
Koso píše:neviem ako je to v ruskuja poznam jedneho co to trenuje na slovensku a on to trenoval v anglicku heh a teraz je dobry trener a podla toho ako to trenuje mi to pripada ako zmiesanica viacerych sportov alebo umeni on heh je tam nieco z thaiskeho boxu nieco zo zapasenia a tak podla mna sa to oplati
a sachy to je haluz vec
ukropcany píše:A kdeže to trénujete?
Koso píše:heh veru zalezi na ludoch. heh ma tu len zarazilo ze ako kritizuju tu systemu vsetci heh ale tak keby som to videl len na videu mozno by sa mi to tiez nepacilo ale podla skusenosti s trenerom viem ze je to dobre a ucinnea bolestive
luen píše:Hovno jsem nikoho na zivo jist nevidel (myslim lidi), ale nebudu mit na jezeni vykalu jinej nazor jen proto, ze je tato situace "pouze" na videu.
Koso píše:marcelo píše:...bezna sebaobrana proti beznemu priemernemu opilcovi..teoria zaujimava, uvedenie do praxe horsie... osobna skusenost s cvicenim s ludmi cviciacimi aj sambo aj systemu.. nehovorim ze je to odpad ale nie je to moja salka kavy...
tak sorry ze som spomenul thaisky box a takd niesom ziadny expert
mma zapasenie a dalsie veci poznam vacsinou len z videi a rozpravania jedine na thaisky box som chodil ....keby som bol expert tak by som pisal expertne
d som rad ze mi to tu aspon kus objasnujete heh len mne sa zda ze systema je riesena prave na bitku na ulici je tam kopanie udieranie škrtenie zbrane a tak no heh
ukropcany píše:Už pár rokov mám odboxovaných a teraz si konečne trúfam na to, aby som sa občas pokúsil (!!!) vyhnúť úderu tak, že som schopný nejakej "elegantnejšej" reakcie. Trúfnem si to ale len na trubku. Ak si nejaký začiatočník myslí, že sa úderu uhne tak, že dokonca z takto získanej pozície dokáže zmysluplne a funkčne zakontrovať, tak je veľmi, ale ozaj veľmi zle informovaný naivista...![]()
Systema je megaojeb a tie videá "fullspeed" my vyvolávajú len veľmi trpký výraz na tvári...
Koso píše:..pozri budem hovorit zrozumitelnejsim jazykom...vela stylov obsahuje kopanie,udieranie rukami,kolenami,laktami,hadzanie,nieco na zemi atd..
heh tak teda treningy mavam 4 krat do tyzdna kazdy trva hodinu a pol heh cviky mame skor tak riesene ze rozne druhy klikov a hrazdu ja v netreningove dni posilujem a mam doma vrece tak sa snazim tu presnost a rychlost este vylepsovat teda doma na vreci .......heh a tak chchem sa asi branit skor proti takym problemovym typom na diskotekachalebo len tak aj protui opilcom vsak na dedine su bitky normalna vec teda je to normalne uza si vsade
.... a tak ked sa nikomu nepaci ta systema heh tak co by bolo lepsie? akemu sportu alebo bu by som sa mal venovat aby som sa ubranil na ulici? hmm teda na disko a tak
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků