Toman píše:maxo píše:no prazaci co cakas, u nas na dalekom vychode by to rusaci nemali take lahke. Na bitku treba aj srdce.
haha vcelku mne tyhle chujády nezajímaj, ale v diskuzi jsem si přečetl, že Baník a Slovan dostali zrovna tak za 30 vteřin, ale tos tam hádám určitě nebyl ty.

maxo píše:Toman píše:maxo píše:no prazaci co cakas, u nas na dalekom vychode by to rusaci nemali take lahke. Na bitku treba aj srdce.
haha vcelku mne tyhle chujády nezajímaj, ale v diskuzi jsem si přečetl, že Baník a Slovan dostali zrovna tak za 30 vteřin, ale tos tam hádám určitě nebyl ty.
jasne az na to, ze Slovan nie je na vychode

maxo píše:Toman píše:maxo píše:no prazaci co cakas, u nas na dalekom vychode by to rusaci nemali take lahke. Na bitku treba aj srdce.
jasne az na to, ze Slovan nie je na vychode

Dalt píše:ja myslim ze by se hlavne nemeli objevovat tyhle hools boje...

ukropcany píše:Neurážaj boxérne, buď tak dobrý, áno?![]()
Ty si vôbec nevážiš ich výkon, vôbec nepoznáš pozadie tejto veľkej bitky, nečítal si 18 stranovú analýzu príčin a následkov - keby si tak spravil, bolo by Ti všetko jasné...

Gino píše:http://www.kookej.cz/videa/potycka-poulicniho-prodejce-s-policii/
Pro mě je tam zajímavá neúčinnost patrně slzného, či pepřového spreje a hlavně teleskopů, což mne velmi nemile překapuje...

marcelo píše:..inak znovu postujem raritne videjko o suboji vraj 2 vysokopostavenych a vazenych KungFu masterov..venovane vsetkym snilkom ktori veria veria na keci o nekonecnom cviceni foriem,meditacii, o neposilovani,o nebuchani na aparaty, o bez fullkontaktnom porovnavani sa a podobnych skaziek..
ENJOY![]()
http://www.youtube.com/watch?v=o9aCOTEFIGg
P.S. vsimnite si prosim ze bojuju bez rukavic a nic okrem total-sedlak-gadzo-deges Boxu tam nevidim a uroven ich skillu boja pastami je na urovni cloveka co chodi do Boxklubu asi tak 4mesiace

MichalH2O píše:S těma finama -podle mě nejsou na nějakou velkou kriminalitu zvyklý,proto si s tím nevěděli rady..

Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků