Gowery píše:...kdyz busim nebo kopu do pytle, nejvic mam namozeny prave jadro ...
ani mi nemluv, občas po intervalech na pytli doslova lezu po čtyřech jaké mám křeče...
Ale k tomu jídlu. Chlapi zajímalo by mě co sakra jíte? Fakt. Jak pro blbečka. Taky se s tím snažím něco udělat, ale když se snažím omezit pečivo, mléčné výrobky a maso, tak opravdu nevím co jíst.
Cau,
ako ja to az tak nehrotim..cize napr. Jogurt ale tradicky ala Selsky ziadne Yogobela sracky a do toho namlete 2 lyzice lanovych semien a s lyzicou lanoveho oleja, obed idem na kvalitny kuraci steak a ako priloha obrovsky grecky salat s olivami a mrkvovy salat k tomu,menim uz iba masovu prilohu,salat mam kazdy den, na veceru mam rozne celozrne instantne kase ako pohankova,ryzova atd,do toho trosku srvatkoveho proteinu plus lanovy olej, popr 3minuty podusena zelenina na cibulke aby bola tvrda a chrumkava na olivovom oleji a jedno,max 2 vajicka, cez den pomaranc,jabko,hruska,ovsene vlocky s jogurtom ,do toho rozne druhy orechov atd..vynechal som sladkosti,biele pecivo,silnu kavu,pijem uz iba jemne latte pre emancipovane cuzy atd

Zvysil som prijem tekutin,to bola tiez moja chyba v minulosti...
..suplementujem vit C s cerstvou cherry paradajkou,kvoli spomaleniu vstrebavania a maximalnej vyuzitelnosti vitC, chelatovane multimineraly,kedze nasa civilazacia ma zufaly nedostatok mineralov typu horcik,vapnik,selen,zelezo,chrom atd..
..do toho chlorella a obcas zeleny jacmen ked sa citim zakysleny a pali ma obcas zaha,ale to zu je fakt iba obcas oproti minulosti,ked som zral ako prasa co mi prislo pod ruku a palila ma zaha casto

"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"