Mozes napisat viac o tych unilateralnych cvikoch v posilnovani pre fighterov, min. mna to zaujima

Dikes vopred.
Moderátor: PC
Dalt píše:Runar: mno v posilovani se moc nevyznam (posiluju tak max. s vlastni vahou a obcas jednorucky), ale za boxery (amatery) muzu rict, ze neznam nikoho, kdo by busil jak blazen - fyzicku totiz boxeri nabiraj pri samotnym treninku (a kdyz jedes brutal trenink kazdej den - a nekdy i dvojfazove - tak opravdu na nakou posilovnu nemas pomysleni) krom toho to ze svaly zpomalujou, spatne se s nima ucis techniku atd je proster fakt - rikaj to teneri a mam i z vlastni zkusenosti - kdyz k nam do klubu obcas prijdou "busmeni" tak jso jednoznacne nejhorsi (pomali, nedokazou dat lokty k telu, nikoho netrefej atd...ovsem - vyjimka se najit da) tzn posilovani je fajn, ale tahani tezkejch zelez je pro box spis kontraproduktivni...
RUNAR píše:Lennox Lewis benchoval něco kolem 170 kg a Holyfiled podobně.Sundal by je někdo kdo nic neumí a jen benchuje 250 kg?Ne a strašně by dostal.Líp už to podat neumím.
ghekon píše: je komicke divat se na nekoho s rukou jako krava a kozama az po pas jak dava na fyzicce 10 kliku s vytacenim a zbytek stanoviste lezi na zemi
NOKT píše:2luen: Hele prosimtě, mohl bys mi a jiným zainteresovaným, jak se za tebe cvičilo Judo a Zápas?
Zápas je pro mě španělská ikdyž bych ho rád zkusil cvičit nějakou dobu, ale ve Zlíně, kde trávím většinu týdne není a doprava jinam je docela komplikovaná.
...
Z mých osobních zkušeností si k zátěži ani nečichnu pokud se nervu.
marcelo píše:Pajus- dik za tip na ten cvikom v stoji s klatkou jednorucne,dnes som skusil a zajimave, na buduce pridam do superserie k drepu ten bulgar squat. Popravde az podla videa na youtube som si vyzistil co je to za cvik, nepoznal som ho doteraz![]()
![]()
Mozes napisat viac o tych unilateralnych cvikoch v posilnovani pre fighterov, min. mna to zaujima![]()
Dikes vopred.
marcelo píše:Dnes som skusil dat Bulgarsquat len s vlastnou vahou o postel a stabilita v prdeli ,postahovane svaly jak svine v prednej casting a medzi nohami, dobry doplnok ku klasik Drepu s cinkou si myslim;)
Diik vopred
luen píše:Ota Zaremba
http://cs.wikipedia.org/wiki/Ota_Zaremba
http://www.google.cz/images?hl=cs&xhr=t ... 80&bih=909
Smutnej pohled jak dnes vypada nase vzperacska legenda.
pm píše:to jsem rad panove ze neco z meho usili pada na urodnou pudu. skoda cohene ze tu nebudes na breznovy seminar, myslim ze by sis ho uzil, ale neboj, bude se periodicky opakovat
bulharsky drep Ti pomuze i s tema kotnikama, uvidis! samozrejme netreba rikat, ze po dalsi krok po jeho zvladnuti bez zateze (a nikam bych nespechal) je vzit si kettlebell za madlo obema rukama - jako v goblet squatu (a v dalsi progresi do nadhozu, v dalsi do prressu nad hlavou) a jet "Bulhary" takhle. extra unilateralni prace pro jadro, pak poreferuj
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků