Beh ?

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Pec » ned 10. črc, 2011 19:48

To mi dělaj schválně, já v pátek objednal ten Canyon :cry:
Pec
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod reccol » pon 11. črc, 2011 8:55

Tak sporttester by Lidl je doma a vypada docela v pohode. Za ty prachy myslim neni co resit. Akorat sem prisel do obchodu pul hodiny po otevreni, regaly uz poloprazdny a jedna duchodkyne si jich odvazela 6 :)
reccol
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod toddb » pon 11. črc, 2011 9:20

reccol píše:Tak sporttester by Lidl je doma a vypada docela v pohode. Za ty prachy myslim neni co resit. Akorat sem prisel do obchodu pul hodiny po otevreni, regaly uz poloprazdny a jedna duchodkyne si jich odvazela 6 :)

:lol: já už jsem taky pokoupil, akorát ne sporttester, ten jsem si koupil před 2 týdny, ale koukal jsem tam na něj a vypadá ok, kdybych neměl, tak ho beru.

Makoto: ty pro ten Lidl pracuješ, ne? :D
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pon 11. črc, 2011 11:09

TongPo píše:Hmm, ten sporttester z Lídlu má i výměnný baterie, asi do něj taky půjdu a doufám že mě nezklame... :x Ty od POLARu jsou sice výborný, ale můj hrudní pás s nevyměnitelnou baterií právě klekl a jen ten samotnej novej pás stojí u POLARu tolik, co 3 kompletní sporttestery z Lídlu... :?

PS: Jeden ten reklamní obrázek z lídlovskýho webu skvěle koresponduje s tady probíranou správnou technikou běhu... :lol: :twisted:

Co to? Já mám taky od Polaru a normálně baterka jde vyměnit. Nemáš nějakej čínskej downgrade?

Jinak krokoměry jsou vcelku k ničemu: nutnost kalibrace a poměrně špatná korekce při běhu do kopce( z kopce) ale daj se pořídit GPS moduly. To jsou ale naprostý zbytečnosti. Můj parťák běhá s ajfounem na rameni kvůli GPS a MP3 mně stačí jen mp3 :-)
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod reccol » pon 11. črc, 2011 11:38

Toman: Holt ho vyzkousim, tech 150kc me kdyztak nezabije. Stejne mi staci jen orientacni vzdalenost, tak tu to snad zvladne :wink:
reccol
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RBR » pon 11. črc, 2011 17:44

reccol píše:Tak sporttester by Lidl je doma a vypada docela v pohode. Za ty prachy myslim neni co resit. Akorat sem prisel do obchodu pul hodiny po otevreni, regaly uz poloprazdny a jedna duchodkyne si jich odvazela 6 :)

Klikaři, já vyrazil odpoledne po práci a bylo tam h.....

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Pec » pon 11. črc, 2011 18:42

Jo, v Lídlu v den začátku akce v 7:00 je už skoro pozdě :-)
Pec
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » pon 11. črc, 2011 18:57

ukropcany píše:4cohen - ako si dopadol?

22 km za 2:20. ten posledny kilometer mi telo proste nedovolilo :D

dal som najprv 14,5 km, 10 min. prestavka doma, prezliekol som tricko za ine, v ktorom ma nepalia bradavky :D a odbehol dalsich 7,5.

ked som vybiehal 18:48, na safku bolo 34°C, ked som 21:18 dobiehal, bolo 29°C. Paradoxne, pocasie a teplo ma netrapili vobec, ale niekde okolo 8km ma zacalo pichat pod clenkom (vonkajsia strana) pravej nohy, zacala kriza a trvala prakticky az do konca. dnes som pajdal ako joffrey de peyrac, fakt som zvedavy, co sa s tym stane do zajtra, lebo to neprijemne boli. uz sa mi to 3x stalo, vzdy v novych teniskach pri dlhsich tratiach. asi ich zahodim a idem do 5fingers... maraton nemaraton, skriplit sa nehodlam.

inac teraz cca o siedmej som na hradzi videl skupinku bezcov v thajskych trencloch - to boli hanumani? :)
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod reccol » pon 11. črc, 2011 19:19

RBR: Do Lidlu zasadne okamzite po otviracce, kdyz chces neco z tehle akci mit. Ja tam pul o pul hodiny pozdeji a uz pulka pryc :) Nevim jak u vas, ale u nas na kazdy takovy akci jsou davy duchodcu, ktery kupujou nesmyslny mnozstvi vseho :-)

Jinak dneska sem bezel a snazil se drzet ten tep nejak rozumne - ale stejne porad lital okolo 150-160. A to me predbihali i brouci...
A jakmile sem prestal bezet, najednou mi bouchlo koleno a skoro to neohnu. Super, fakt...
reccol
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RBR » pon 11. črc, 2011 19:29

reccol píše:RBR: Do Lidlu zasadne okamzite po otviracce, kdyz chces neco z tehle akci mit. Ja tam pul o pul hodiny pozdeji a uz pulka pryc :) Nevim jak u vas, ale u nas na kazdy takovy akci jsou davy duchodcu, ktery kupujou nesmyslny mnozstvi vseho :-)

Jinak dneska sem bezel a snazil se drzet ten tep nejak rozumne - ale stejne porad lital okolo 150-160. A to me predbihali i brouci...
A jakmile sem prestal bezet, najednou mi bouchlo koleno a skoro to neohnu. Super, fakt...

Nadržení důchodci jsou i u nás. Jsem to podcenil. Tušit, že mají otevřeno už od 7.00, tak přijedu do práce o něco později. Těch krokoměrů tam mají strašně moc, a nijaký zájem o ně, tak jsem nečekal takový hlad po sporttestrech.

Jo koleno...mě povídej. Ve středu jsem sice doběhnul, ale čtvrtek a pátek jsem sotva pajdal. Vypustil jsem veškerý pohyb a pomalu se to lepší. Dnes už můžu jaktakž chodit. Když rekonvalescence dobře půjde, tak se o víkendu opatrně půjdu proběhnout.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod reccol » pon 11. črc, 2011 19:40

Ja uz sem se poucil z minule... Vstaval sem kvuli tomu v 6 :lol:
A krokomer je malinkej a lehouckej. Za ty prachy preziju i to, ze ukazuje trosku divne...

A koleno - ja si je kdysi oddelal pri zavodnim badmintonu a 2 roky sem nemoh nic. Posledni tak rok a pul sem o nich vubec nevedel a ted tohle... Behem behu v pohode a jak mile dobehnu a ujdu 10 metru, podelalo se to. tak uvidime, snad se to zlepsi...
reccol
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod TongPo » pon 11. črc, 2011 20:15

Toman píše:Co to? Já mám taky od Polaru a normálně baterka jde vyměnit. Nemáš nějakej čínskej downgrade?

Mám od POLARu hrudní pás T31 Coded, u kterýho baterie měnit nejde, když přestane fungovat, tak ho můžeš akorát vyměnit za novej. Ale možná že někdo ten jednolitej kus plastu opravdu dokáže rozřezat / vykuchat tak, že lze baterii vyměnit při zachování funkčnosti a vodotěsnosti pásu... Oficiálně lze baterii měnit akorát u verze hrudního pásu WearLink.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pon 11. črc, 2011 20:27

Ten Sporttester z Lídlu jsem koupil, ale ještě jsem ho nezkoušel. Jinak potvrzuju zkušenosti uvedený výše - byl jsem tam cca půl hodiny po otevíračce a regály s běžeckou výbavou drancolala horda důchodců naprosto nesportovního typu... 8O 8O 8O Co jsem postřehnul, tak například běžeckých bot už tam v tu dobu byly pouhý 3 páry! 8O Ještě že jsem potřeboval akorát ten sportteter, těch tam ještě několik bylo... :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod reccol » pon 11. črc, 2011 20:32

U nas to bylo tak, ze sportestery tak neduverive obchazeli. Kdyz videli, ze si ho beru, zeptali se me na co to je :lol: rek sem jim to a uz to jelo :)
Jinak sporttester funguje prozatim bez problemu, splnuje to, co sem od nej cekal...
reccol
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Makoto » pon 11. črc, 2011 20:53

Konecne jsem se do Lidlu taky dostal a vzal si dvoje bryle. Moje dcery maji neuveritelny talent mi a) najit sebelepe schovane bryle, b) pak je spolehlive prasknout :-)

Tester mam polar, takze ten jsem nastesti nemusel kupovat, ale prekvapilo me, kolik lidi (duchodove veku) bralo ty bezecky tilka a tricka...XL byly rozebrany a ja tam nasel jedno z poslednich...pani, ktera me uvidela, vypadala, ze mi ho aj vezme ;-)..tak jsem radsi odesel, samozrejme, ze aj s tilkem :-)

Koukal jsem na ty gelove vlozky do bot...a kdybych ted nebehal skoro bosy, asi bych sel aj do nich...takhle mi to pripada zbytecne...jen je noha vice nestabilni. Posledne jsem cely den chodil v botach, ve kterych jsem drive behal a bolel me pak kotnik, jak se snazil stabilizovat nohu v "dokonale odpruzene obuvi". Odpoledne jsem mel chut je hodit do nejblizsiho kose a jit bosy....

Jo a o vikendu jsem dal nejakych 6 km uplne naboso na asfaltu...a je to zazitek ;-) Puchyre mam na cele plosce chodidla...holt spatna technika...jeste porad jakoby "bruslim" a pritom se musi chodidlo polozit kolmo a zvednout....pohyb vpred obstara telo. Ke konci jsem mel pocit, jako bych mel v chodidle male kaminky, ktere pekelne rezaly do chodidla, ackoliv jsem bezel na prakticky dokonale cistem asfaltu....nasledujici dva dny jsem chodil jak ....no rekneme, ze k dokonalosti to melo daleko ;-) Aspon mam na cem pracovat v nasledujicich dnech a tydnech..zvladli jini..zvladnu ja :-)

Zato nechapu, jak lidi mohou kupovat bezecke boty v Lidlu...to mi hlava nebere.
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » pon 11. črc, 2011 22:31

TongPo píše:Ten Sporttester z Lídlu jsem koupil, ale ještě jsem ho nezkoušel. Jinak potvrzuju zkušenosti uvedený výše - byl jsem tam cca půl hodiny po otevíračce a regály s běžeckou výbavou drancolala horda důchodců naprosto nesportovního typu... 8O 8O 8O Co jsem postřehnul, tak například běžeckých bot už tam v tu dobu byly pouhý 3 páry! 8O Ještě že jsem potřeboval akorát ten sportteter, těch tam ještě několik bylo... :lol:

V Ústí nad Labem měli ještě kolem 10 ráno sporttesterů spousty, důchodci chodili kolem a moc si jich nevšímali, taktéž i spoustu jiný výbavy, asi tady senioři tolik nesportujou jako ve vašich krajích.

Ad běžecké boty v Lidlu, myslím, že spousta lidí v nich jen chodí, nikdy v nich neběhá, nízká cena, naoko poměrně kvalitní obuv, to jsou velký lákadla.
PS: dokud není zboží zaplaceno, kdokoliv ti ho může vzít z košíku, je to neetický a ubohý, ale ne protizákonný :D
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » pon 11. črc, 2011 22:58

ukropcany píše:4cohen - no asi to boli naši chlapci, od zajtra mám na starosti ich kondičnú prípravu... :D Ale dnes som na tréningu nebol, bol som na zmrzline... 8) až zajtra sa na to ide... :twisted: tak sa možno uvidíme...

Ten boľavý členok máš asi presilený, je to normálne, keď tomu začneš nakladať... päťprsťáky Ti to na teraz nevyriešia, pretože v tých budeš mať zas presilené (na teraz) iné svaly a bolesti sa aj tak nevyhneš. Tenisky si nechaj čo máš a der ich kľudne ďalej... však o nič nejde, je to až za vyše 2 mesiace a keď to tak vezmem, čosovo máš fóra, nie? 8)

to bola moja prva myslienka - ucrop ich nahnal vsetkych behat :twisted:

clenok ma bolel vzdy len po behu v novych teniskach. ked som daval 20 km, bol v pohode, lebo som mal stare - a ani naznak bolesti... ved nevadi, nic nevzdavam zatial. kym sa da dokopy, budem viac bikovat. len ma to serie z principu, stale nieco. posledne tri tyzdne ma bolelo rameno. teraz zas clenok. a fuuurt dokola. grrrrrrr :evil: :x :roll:
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » úte 12. črc, 2011 8:04

fyzioterapeuta este nastastie nepotrebujem - u mna je to vzdy o blbej nahode.

rameno - ked som mal minuly rok zapalenu slachu a po 8 mesiacoch som uz siel na rehabilitaciu, tak mi ukazali x cvikov, ktore cvicit. a samozrejme, ze ich cvicim, ale dva strecingove cviky, ktore sa ukazali byt klucovymi (uz ich zaradujem kazdodenne), som cvicil tak raz za mesiac. ostatne vzdy po behu, takze 4 - 5x tyzdenne. po jednej vyssej davke zhybov na liste sa to ozvalo a kym som na to nedosiel, boleeeest.

clenok - som uz popisal vyssie a myslim, ze problem suvisi s obuvou. ked som daval 16 a 20 km, nebol ani naznak problemu. ale aspon som si vyskusal, co to znamena "ist cez bolest". zaujimave je tiez, co sa bezeckych zraneni tyka, vzdy som mal problem skorej s kolenami. a teraz ma oddrbe nieco, co ma nikdy nebolelo?... celee zle! :?

ale neva, dnes dam bike na slniecku, aspon sa opalim :D
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » úte 12. črc, 2011 13:55

fuha 8O tak to fakt cumim... si sa s tym celkom dobre pobil :D dva tyzdne pred maratonom ale uz nastastie len naberas sily... nacasovanie jak svina :D
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 12. črc, 2011 14:14

Kucí....ty sračky z Lidlu nekupujte. Trochu se tejká mého dalšího koníčka, hodinek. Pokud chcete sporttestery, kupujte Suunto a Polary. Možná ještě Garmin za něco stojí, zbytek je šunt na dvě věci. Canyon a spol.....to už je čína a k ničemu.

I když chápu, že rozhoduje hlavně cena, Suunto je okolo 3k a tydle sračky za pár stováků.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně