reccol píše:Tak sporttester by Lidl je doma a vypada docela v pohode. Za ty prachy myslim neni co resit. Akorat sem prisel do obchodu pul hodiny po otevreni, regaly uz poloprazdny a jedna duchodkyne si jich odvazela 6
TongPo píše:Hmm, ten sporttester z Lídlu má i výměnný baterie, asi do něj taky půjdu a doufám že mě nezklame...Ty od POLARu jsou sice výborný, ale můj hrudní pás s nevyměnitelnou baterií právě klekl a jen ten samotnej novej pás stojí u POLARu tolik, co 3 kompletní sporttestery z Lídlu...
PS: Jeden ten reklamní obrázek z lídlovskýho webu skvěle koresponduje s tady probíranou správnou technikou běhu...![]()
reccol píše:Tak sporttester by Lidl je doma a vypada docela v pohode. Za ty prachy myslim neni co resit. Akorat sem prisel do obchodu pul hodiny po otevreni, regaly uz poloprazdny a jedna duchodkyne si jich odvazela 6
ukropcany píše:4cohen - ako si dopadol?
reccol píše:RBR: Do Lidlu zasadne okamzite po otviracce, kdyz chces neco z tehle akci mit. Ja tam pul o pul hodiny pozdeji a uz pulka prycNevim jak u vas, ale u nas na kazdy takovy akci jsou davy duchodcu, ktery kupujou nesmyslny mnozstvi vseho
Jinak dneska sem bezel a snazil se drzet ten tep nejak rozumne - ale stejne porad lital okolo 150-160. A to me predbihali i brouci...
A jakmile sem prestal bezet, najednou mi bouchlo koleno a skoro to neohnu. Super, fakt...
Toman píše:Co to? Já mám taky od Polaru a normálně baterka jde vyměnit. Nemáš nějakej čínskej downgrade?
TongPo píše:Ten Sporttester z Lídlu jsem koupil, ale ještě jsem ho nezkoušel. Jinak potvrzuju zkušenosti uvedený výše - byl jsem tam cca půl hodiny po otevíračce a regály s běžeckou výbavou drancolala horda důchodců naprosto nesportovního typu...![]()
![]()
Co jsem postřehnul, tak například běžeckých bot už tam v tu dobu byly pouhý 3 páry!
Ještě že jsem potřeboval akorát ten sportteter, těch tam ještě několik bylo...
ukropcany píše:4cohen - no asi to boli naši chlapci, od zajtra mám na starosti ich kondičnú prípravu...Ale dnes som na tréningu nebol, bol som na zmrzline...
až zajtra sa na to ide...
tak sa možno uvidíme...
Ten boľavý členok máš asi presilený, je to normálne, keď tomu začneš nakladať... päťprsťáky Ti to na teraz nevyriešia, pretože v tých budeš mať zas presilené (na teraz) iné svaly a bolesti sa aj tak nevyhneš. Tenisky si nechaj čo máš a der ich kľudne ďalej... však o nič nejde, je to až za vyše 2 mesiace a keď to tak vezmem, čosovo máš fóra, nie?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků