utoky na ulici aneb co vse se se deje

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Re: poradíte?

Příspěvekod wireen » pát 23. zář, 2011 8:22

Díky moc :)
Cvičební podložka, kinesiology tape a můžu provozovat karate kdekoliv! Nikdo mě nezastaví :D
wireen
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod defendu » ned 09. říj, 2011 12:46

Zdravím všechny,

v pátek jsem se setkal s člověkem o kterém bych mohl říci, že je smolařem roku...
V pátek ráno nedaleko místa kde bydlíme vykradl sklep a byl při tom viděn jednou mladou paní...odpoledne téhož dne se rozhodl, že ukradne dvě láhve tvrdého alkoholu v jednom obchodě, asi na slavnost toho jak se ráno napakoval...A v tom místě kde kradl byla zrovna na nákupu ta paní co ho ráno viděla se svým mužem...ochranka dotyčného zastavit nedokázala (aby ano, když to byl starý pán v důchodu) a tak se za ním rozběhl manžel té paní a naháněl ho pěkných pár bloků...Zloděj pochopil, že mu nezdrhne a tak se rozhodl pro zoufalý čin, kdy i s oběma láhvemi přeskočil plot do jedné zahrady rodinného domu...pádem sice jednu láhev rozbil, ale na druhé straně plotu si připadal před chlapíkem v bezpečí, hlavně když se schoval pod podezdívku...
Proč vám to píšu? Ten zvuk rozbíjeného skla mi totiž přišel podezřelý, napadlo mě jestli nám zase nějakej pitomec nenajel do vrat :lol: Když jsem vyběhl ven, tak jsem nejdřív začal řvát na toho pronásledovatele o co jde...,hned jsem se zorientoval kdo je good a kdo bad a pak si všiml jak se blíží ruka toho stále ležícího chlapa k uraženýmu hrdlu té rozbité láhve...řeknu vám, že jsem si myslel, že v botech crocs se kope hůř :lol: ...šlo to velmi dobře...
Policejní hlídka dorazila za neuvěřitelných 40 minut, musel jsem je 2x urgovat...chlápek se na ně doslova těšil :evil: . Chtěli, abych to jel s nima hned sepsat, ale to jsem odmítl, takže jsem tam včera ztvrdnul přes 2 hodiny, ale vyplatilo se to...Ráno jsem totiž našel v záhoně předmět, který tam ten chlapík odhodil...spojoval ho s dalším trestným činem o čemž policie do té doby nevěděla. Jediný problém byl v tom, že jsem musel ještě sepsat další lejstro a to Protokol o vydání věci :lol:
Během sepisování jsem se s snima pustil do řeči a...no myslím si, že u PČR už jsou snad jenom srdcaři a ti co mají teplá místečka, protože podmínky které jim nastolili hoši z vlády jsou naprosto neuvěřitelný...
Ještě jsem si tak říkal...v naší čtvrti je tolik baráků a ten smolař (jeho pleť měla barvu mích bot) musel skočit zrovna k nám :lol: :lol: :evil:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 09. říj, 2011 13:39

:lol: :lol:

Taky umí hrát hru, jak si naběhnout snadno a rychle :wink: :twisted:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod zipule » ned 09. říj, 2011 14:53

defendu píše:Zdravím všechny,

v pátek jsem se setkal s člověkem o kterém bych mohl říci, že je smolařem roku...

A pak že karma nefunguje :D
zipule
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Pec » ned 09. říj, 2011 21:01

Měl jen tu smůlu, žes byl doma :D
Pec
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » ned 09. říj, 2011 22:06

Zdravím
Dlouho jsem nepsal, ale mám jednu aktuální k danému tématu. Před týdnem mi dvě děti přivedli mojí dceru domu. Dcera (v páte třídě) brečela a ostatní vysvětlili důvod onoho stavu. Na dětském hřišti se stala středem zájmu pěti cikánských dětí, kteří poté co pomohli zemské přitažlivosti mojí dceru zkopali, poplivali a křičeli na ni některé méně obvyklé výrazy. Detailně obeznámen s operativou PČR jsem se rozhodl situaci řešit sám. Na místě útoku jsem našel pouze tři útočníky. Z nich se mi podařilo pouze dva (připomínám výhradně na základě verbálních povelů - mám na to 4 svědky) natlačit do rohu ke garážím. Zde jsem započal s výslechem, při kterém jsem s útočníky chtěl probrat výrazy, kterými častovali moji dceru. Začal jsem slovním spojením bílá kurva. U rozlišení barev nebyl problém, ale s druhým slovem ano. Po krátkém výslechu se jeden z útočníků pomočil a já se rozhodl ve výslechu dále nepokračovat. Připomenu, že na sídlišti máme pouze dvě cikánské rodiny. Jak by situace dopadla na jiných sídlištích v mém městě nevím.
Opravdu nezávidím lidem na severu. Jejich trpělivost si zaslouží odměny zhůry, ale bojím se, že na tomto světě nebude vyslyšena. Detailně obeznámen se zákony naší republiky vím, že se nemusím nechat bít a urážet.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » ned 09. říj, 2011 22:21

V Jihlavě zase na dětském hřišti "rómské děti" házely po našich dětech kamínky. Když je jedna z našich matek slušně informovala o tom, že by to dělat neměly, tak jí "slušně" poslali do patřičných míst a utíkaly si domů stěžovat. Po chvíli přišly jejich "rómské matky ( 2-3 )" spolu s vykázanými "dětmi" a pustily se do naší matky, které si dovolila okřiknout jejich "děti". Matka byla nakonec fyzicky napadena a skončila v nemocnici s otřesem mozku a podlitinami. V tisku ani v novinách žádná zpráva. Prostě nic.

Vůbec si nedokážu představit, co bych dělal na místě manžela té matky. Teda dokážu, ale to by mě potom museli bývalí kolegové zastřelit.

Upřímně Tě obdivuju, že jsi to řešil tak, jak jsi to řešil. Doufám, že to tím skončí a nebude to nějak pokračovat.
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 10. říj, 2011 4:46

Kde to bylo, na Benešce ????
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pon 10. říj, 2011 6:39

Nějak začínám mít zmatek ve výkladu pojmu menšina. Když početní menšina dlouhodobě úspěšně a beztrestně terorizuje početní většinu, tak už ty počty přestávají dávat smysl :evil:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pon 10. říj, 2011 6:50

http://zpravy.idnes.cz/video-muz-okrikl-zlodejky-v-metru-hromotluk-mu-zlamal-kosti-pr3-/krimi.aspx?c=A111009_150138_praha-zpravy_jw
Taky pěkné. Chlapík holt neznal standardní operační scénáře těchle cikánských tlup a myslel si, že ty mrchy čórujou bez dohledu. Že mu nikdo nepomůže, to musel čekat. I kdyby se někdo náhodou postavil cikánskému pořezovi (nepochybně vybaveného nějakým tím želízkem) a nedejbože ho zvládl, má na krku rasově motivovaný útok.
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pon 10. říj, 2011 7:20

BizonCZ píše:V Jihlavě zase na dětském hřišti "rómské děti" házely po našich dětech kamínky. Když je jedna z našich matek slušně informovala o tom, že by to dělat neměly, tak jí "slušně" poslali do patřičných míst a utíkaly si domů stěžovat. Po chvíli přišly jejich "rómské matky ( 2-3 )" spolu s vykázanými "dětmi" a pustily se do naší matky, které si dovolila okřiknout jejich "děti". Matka byla nakonec fyzicky napadena a skončila v nemocnici s otřesem mozku a podlitinami. V tisku ani v novinách žádná zpráva. Prostě nic.

Vůbec si nedokážu představit, co bych dělal na místě manžela té matky. Teda dokážu, ale to by mě potom museli bývalí kolegové zastřelit.

Upřímně Tě obdivuju, že jsi to řešil tak, jak jsi to řešil. Doufám, že to tím skončí a nebude to nějak pokračovat.

Ti samí cikáni před nedávnem zlomili holce ze šestý třídy nos. Její otec to řešil sám a na holku už si nedovolí. Já to řešil (a čti prosím mezi řádky) a věřím, že od těch samých útok nehrozí, ale... Vyberou si prostě jiné děti.
Jinak jsem byl přítomen jednání, na kterém četl svůj znalecký posudek jeden známý politolog. V kostce šlo o prokázání rasistických pohnutek obžalovanému. Dotyčný napsal knihu, ve které mimo jiné používá výraz cikán a ne róm. Dle znalce obžalovaný použil historicky správný výraz pro ono etnikum a o rasistických pohnutkách nemůže být v tomto případě řeč.
Takže jinak: viděl jsi někdy nějakou legislativní úpravu (na jakékoli úrovni (rómskou Ústavou a Listinou základních práv a svobod počínaje a obecnou vyhláškou, či nařízením vedoucího menšiny konče)), která by dané etnikum přejmenovala? Mám za sebou několik školení proti extrémismu a na podobnou otázku zatím nikdo nenalezl odpověď. Pokud ji znáš, rád se poučím.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » pon 10. říj, 2011 7:29

graver píše:http://zpravy.idnes.cz/video-muz-okrikl-zlodejky-v-metru-hromotluk-mu-zlamal-kosti-pr3-/krimi.aspx?c=A111009_150138_praha-zpravy_jw
Taky pěkné. Chlapík holt neznal standardní operační scénáře těchle cikánských tlup a myslel si, že ty mrchy čórujou bez dohledu. Že mu nikdo nepomůže, to musel čekat. I kdyby se někdo náhodou postavil cikánskému pořezovi (nepochybně vybaveného nějakým tím želízkem) a nedejbože ho zvládl, má na krku rasově motivovaný útok.

Na tohle video jsem se koukal včera asi 4krát a pak jsem si ještě pročetl dlouhou diskuzi pod tímhle článkem. Aspoň na začátku se rval kluk dobře, jak byl na zemi, tak už byl v pr..... V tý diskuzi psalo několik lidí, že udělali podobnou věc a nikdo jim nikdy nepomohl. To si pak každej rozmyslí, jestli pomůže někomu v nesnázích. Hlavně, že na nástupišti je několik chlapů. Každopádně nálada tady na severu připomíná sud prachu, kterej každou chvíli vybouchne.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pon 10. říj, 2011 7:50

Mně se z toho nějak nepodařilo nic vykoukat - jakési přetlačování rukama a pak byl borec na zemi.
Ten sud prachu není jen na severu. Zoufalí lidé dělají zoufalé věci - nechci domýšlet, jak to skončí, až/jestli se opravdu ta zoufalá většina té utlačované menšině postaví.
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » pon 10. říj, 2011 11:06

Jendis : Bylo to na tom novém hřišti na Kosově. A je to nějaký ten měsíc zpět. Kdyby mi to neřekli kluci od PČR, tak vím taky hovno.

Fakt : Co mě bylo řečeno, tak "cikán" je správně. Hanlivě je to "cigán". Ale upřímně tady nehodlám řešit tyhle <>, zda psát tak či tak. Jinak, proč myslíš, že jsem to psal do "uvozovek"?
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pon 10. říj, 2011 11:53

Cigán je výraz krajový/nářečný, nikoliv hanlivý. Ale jinak dobrý - klidně se tu budeme hádat o správném označení etnika, zatímco oni nemají s oslovením problém - gádžo, bílá svině (v lepších případech). A za to, že se z označení etnika stalo pejorativní synonymum pro... no, víme co, samozřejmě může "bílá majorita".
Přesně takhle ty průsery vznikají.

Eh, sorry za OT, nemá smysl o tom psát.
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » pon 10. říj, 2011 11:55

Graver : Souhlas. :)
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pon 10. říj, 2011 12:47

BizonCZ píše:Fakt : Co mě bylo řečeno, tak "cikán" je správně. Hanlivě je to "cigán". Ale upřímně tady nehodlám řešit tyhle <>, zda psát tak či tak. Jinak, proč myslíš, že jsem to psal do "uvozovek"?

Myslím, že si rozumíme. Reakci na tvůj příspěvek jsem použil jako zdroj pro ostatní.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » pon 10. říj, 2011 13:30

Myslím, že si rozumíme více než dobře. :)
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » pon 10. říj, 2011 14:42

Borci oboje je v poho. Cikán je česky a cigán moravsky, nebo slovensky (slezsky meslim taky ;-)
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » pon 10. říj, 2011 15:18

Cigan alebo Rom... To je jedno, furt je to Deges... Toto je ich spravne oznacenie z ich rodneho jazyka.. Sami seba volaju medzi sebou bud Cigan abo Deges ;)
Naposledy upravil marcelo dne pon 10. říj, 2011 18:58, celkově upraveno 1
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...