BizonCZ píše:V Jihlavě zase na dětském hřišti "rómské děti" házely po našich dětech kamínky. Když je jedna z našich matek slušně informovala o tom, že by to dělat neměly, tak jí "slušně" poslali do patřičných míst a utíkaly si domů stěžovat. Po chvíli přišly jejich "rómské matky ( 2-3 )" spolu s vykázanými "dětmi" a pustily se do naší matky, které si dovolila okřiknout jejich "děti". Matka byla nakonec fyzicky napadena a skončila v nemocnici s otřesem mozku a podlitinami. V tisku ani v novinách žádná zpráva. Prostě nic.
Vůbec si nedokážu představit, co bych dělal na místě manžela té matky. Teda dokážu, ale to by mě potom museli bývalí kolegové zastřelit.
Upřímně Tě obdivuju, že jsi to řešil tak, jak jsi to řešil. Doufám, že to tím skončí a nebude to nějak pokračovat.
graver píše:http://zpravy.idnes.cz/video-muz-okrikl-zlodejky-v-metru-hromotluk-mu-zlamal-kosti-pr3-/krimi.aspx?c=A111009_150138_praha-zpravy_jw
Taky pěkné. Chlapík holt neznal standardní operační scénáře těchle cikánských tlup a myslel si, že ty mrchy čórujou bez dohledu. Že mu nikdo nepomůže, to musel čekat. I kdyby se někdo náhodou postavil cikánskému pořezovi (nepochybně vybaveného nějakým tím želízkem) a nedejbože ho zvládl, má na krku rasově motivovaný útok.
BizonCZ píše:Fakt : Co mě bylo řečeno, tak "cikán" je správně. Hanlivě je to "cigán". Ale upřímně tady nehodlám řešit tyhle <>, zda psát tak či tak. Jinak, proč myslíš, že jsem to psal do "uvozovek"?
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník