ukropcany píše:Na pás chodím len intervaly, dlhšie behy len v prípade totálneho zúfalstva (napr. dvojtýždňová poľadovica, po chorobe apod.), je to fakt nuda...
cohen píše:genesis - mozno si bezal prilis rychlo. aky si mal cas na km a kolko je tvoj tohtorocny najlepsi vykon na 10km?
ucrop - to sa ani neda pocuvat, ze kratasy v -3...brrra este ze rano... obdivujem vsetkych, co chodievaju behat rano, par krat som to skusil, ale to robim len v lete, ked je extremne teplo.
ja som bol vcera vecer, bolo +5, v leginach, mal som dve kratke tricka a na nich craft s dlhym rukavom, dalo sa.
ukropcany píše:Nie, to je taká všeobecná poučka, ktorá hovorí o úrovni zakyslenia a schopnosti odbúravať laktát. Že ak si po laktáte schopný klesnúť do minúty pod 130, tak ešte ideš ďalší laktátový tréning, ak to neklesne, tak už sa len trápiš a nemá to zmysel. Teda povedzme na psychiku možno, pretože to furt len bolí a Ty cez tú bolesť musíš ísť, ale na výkon to nemá pozitívny vplyv.Pec píše:Těch 130/min máš stanoveno pro sebe od maximální tepovky?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník