KICKBOX

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod python » pát 22. říj, 2004 15:50

Marvin - z juhu k nám dorazil ten guľáš, z východu utečenci, mafia, veteráni a všeličo s nimi, zo severu nízky tlak a zo západu všetko ostatné, čo cestou nezamrzlo :lol: :lol: :lol:

...alebo: z východu Sambo, zo západu Rambo ! :mrgreen:

:arrow: čo som tým chcel povedať ? - "nevadí, veď vyrastieme... !"
python
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Bruce_Jirka » pát 22. říj, 2004 17:27

No tak vidíte já kickboxu moc neholduju dávám přednost radši karate,a pravým bojovým uměním...Ale jak chce ona .)
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 22. říj, 2004 17:33

©marjá...co je to "pravé bojové umění"?Nemáš spíše na mysli "tradiční"?
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » pát 22. říj, 2004 17:34

Tak sem to myslel ale nemohl jsem to slovo v paměti najít:)))
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 22. říj, 2004 17:36

Potom ale ani Ty neděláš tradiční BU.Možná se pletu,ale myslím,že u nás v republice není klub,který by cvičil tradiční Wado-Ryu.Ale mohu se plést....
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » pát 22. říj, 2004 17:41

To nemůžeš vůbec říct jelikož k nám chodí asi jen 10 lidí a máme problémy s financemi tak ani nemáme žádné stránky nebo něco ale náš trenér se učil od pan stewa rowa s anglie...
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 22. říj, 2004 17:51

Však říkám,že se mohu plést :wink: Nemyslel jsem to zle......každopádně jméno Stevea Rowea je velkým pojmem :!: Můžeš svůj klub trošku představit?
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » pát 22. říj, 2004 18:01

No já nevim jak to přesně chceš :lol: Sme v kutné hoře chodí nás tam aaaasi kolme deseti 1 černý pás (3.dan) a 4 hnědé...a jeden žlutý a ostatní nic :)a moc nás tam nechodí a všechno nám žerou jiné jako pravé okinawa te a podobně ale v jedný škole u nás se dokonce páskuje s gymnastiky :lol:
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 22. říj, 2004 18:06

No,tak nějak....myslím,že jméno učitele vašeho učitele celkem dost znamená a v záplavě ostatních kluby občas zanikají.Zkuste máknout na internetových stránkách :wink:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 22. říj, 2004 18:09

Bruce... záleží zda jste interní škola a web nepotřebujete, nebo se chcete zaměřit na širší veřejnost a webovou prezentaci si uděláte. V tom případě stačí i na webzdarma si udělat třeba jen titulní stranu s info, kde, kdy, kdo (případně za co) a hlavně co .-) Já to tak také udělal... a časem se třeba najdou finance i na placené stránky.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » pát 22. říj, 2004 18:12

Jo jo něco plánujem a s tim stewe rowem každoročně s ejezdí do Jizerských hor cvičit s ním byly jste tam někdy někdo?Ale já tam teda ještě nebyl ale chystám se,ovšem každý rok je čím dál menší zájem a zůstavají jen ti trvalejší..Jo a abych opravil velkou chybu!On nejni asi jeho učitel steve ale je učitelem jednoho učitele který ho učil a jezdí k němu na trénink...Já se ho musím přesně zeptat:))Ale vím že se s ním asi zná...
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Gino » pát 22. říj, 2004 18:15

Mno ta linie není zas až tak důležitá... důležité je ono umění. Je jedno kdo ho učí, pokud ho to učí dobře :-)
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 22. říj, 2004 18:16

No,radši se zeptej.......aby se tu nerozpoutala vášnivá diskuze.Pokud je váš učitel žákem žáka S.Rowea,tak taky dobrý.... :wink: Ale pokud se s ním jen zná......radši se optej,jak to je :wink: 8)
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 22. říj, 2004 18:19

Jendis... myslíš, že je důležité aby toho člověka v té "linii" skutečně měl? Pokud to umí a cvičí to dobře (ale zase je fakt - kdo tohle může posoudit). Tedy jen dotaz, protože wado ryu vážně neznám. (jen jsem někde četl, že wado ryu má i něco z ju jutsu - je to pravdou..?)
Naposledy upravil Gino dne pát 22. říj, 2004 18:23, celkově upraveno 2
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » pát 22. říj, 2004 18:19

Jo jo určitě ale myslím že to učí dobře ale hlavně realisticky:)
Ale každopádně co sem slyšel a co sem si přečetl o stevovi tak je to fakt dost dobrej borec..A taky sem byl na tréninku s panem Zvěřinou znáte?
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 22. říj, 2004 18:41

Důležité to není(pro mne určitě ne)...jen tu Bruce říká,že cvičí tradiční styl-a tam už na tom celkem záleží.A taky jen tak pro zajímavost......myslím,že pokud ho v linii mají,je to jen plus pro ně :wink: Jinka samozřejmě souhlasím,že záleží jen na tom,jestli umí a učí dobře....a hlavně záleží na tom,jestli to Brucea baví.On tam chodí cvičit.... 8) 8) Rozhodně mi nejde o nějaké rýpání.....

Zvěřina?To je taky známé jméno.....ale osobně ho neznám.
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » pát 22. říj, 2004 18:55

Jo jo hrozně moc ale všechno ma svoje plusy a minusy...
Ale je fakt že vědšina lidí si chce jen zaskákat nějaký salta apod. a to mi tam neděláme...Což asi hodně lidí odradí......
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Ondra » sob 23. říj, 2004 5:37

4 Bruce_Jirka RE: máme problémy s financemi tak ani nemáme žádné stránky nebo něco

no já zase jsem ten co spíš dává přednost KickBoxu, ale to je věcí komu co vyhovuje, ke tvému přízpěvku, nemyslim si, že prezentace na netu je nějak fin. náročná. ve vašem případě bych volil prezentaci na freewebu kde se nic neplatí za doménu (jako u mě). taky co se týká zhotovení, tak se najdou lidi kteří vám to udělají zadara. Třeba já jsem si svoje stránky patlal sám (podle toho to tak dopadlo), napíšu ti odkaz, ale nerad bych aby mě někdo hodnotil postoj a pod. kuli tomu ti to sem nepíšu. www.sweb.cz/ondrejturek jestli opravdu budeš mít s vašim trenérem o prezentaci na netu zájem, tak zkusim něco udělat a dát to na net, ale potřebuju nějaké vaše fotky a obsah, info kdy se cvičí, instruktoči a pod. potom s tim jdou udělat další věci, jako reklama na seznamu, centrumu, atlasu a pod, to je všechno zadara. Pokud se rozhodnete že si je budete dělat sami, potom jsou weby kde hodnotí a kritizují webdesigneři ale tam nedoporučuju chodit, já osobně zastávám názor, že pro statický prezentace je nejdůležitější: obsah, a grafický zpracování.... validita a zdroj. kód až na dalšim místě.
Ondra
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ondra » sob 23. říj, 2004 5:44

4 GINO RE: stačí na webzdarma...

na webzdrama je dobrá doména, ale na první straně (a nebo pořád dole, záleží co si vybereš při registraci) mě štve ta reklama... zkoušeli jsme to obejít že jsme to překryly vrstvou jako na pozadí, ale admini to našli (protože jim bylo podezřelí že z těch stránek tam nikdo neklikal na reklamu) a smazali to. proto jsem spíš spokejenej s volnym, je tam ftp a služby docela ujdou. ale stejně ftp nevyužívám, louduju to tam přes jejich klijenta :?
Ondra
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » sob 23. říj, 2004 10:10

U nás sou kluci který to uměj a já taky něco svedu ale myslel sem to že s financema je problém zaplatit naši tělocvičnu jelikož máme nájem nákejch 30 000 ročně..:-/A všichni se musíme složit aby jsme ji zaplatili jelikož náš trenér to dělá skoro zadarmo jen ta tělocvična...A ty stránky něco sesmolíme a když si nebudem vědět rady nebo tak tak ti určitě dáme vědět...A jo nemáš příbuzný v přítokách?kuba turek..A jinak díky moc
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na japonská bojová umění a sporty...