4 Bruce_Jirka RE: máme problémy s financemi tak ani nemáme žádné stránky nebo něco
no já zase jsem ten co spíš dává přednost KickBoxu, ale to je věcí komu co vyhovuje, ke tvému přízpěvku, nemyslim si, že prezentace na netu je nějak fin. náročná. ve vašem případě bych volil prezentaci na freewebu kde se nic neplatí za doménu (jako u mě). taky co se týká zhotovení, tak se najdou lidi kteří vám to udělají zadara. Třeba já jsem si svoje stránky patlal sám (podle toho to tak dopadlo), napíšu ti odkaz, ale nerad bych aby mě někdo hodnotil postoj a pod. kuli tomu ti to sem nepíšu.
www.sweb.cz/ondrejturek jestli opravdu budeš mít s vašim trenérem o prezentaci na netu zájem, tak zkusim něco udělat a dát to na net, ale potřebuju nějaké vaše fotky a obsah, info kdy se cvičí, instruktoči a pod. potom s tim jdou udělat další věci, jako reklama na seznamu, centrumu, atlasu a pod, to je všechno zadara. Pokud se rozhodnete že si je budete dělat sami, potom jsou weby kde hodnotí a kritizují webdesigneři ale tam nedoporučuju chodit, já osobně zastávám názor, že pro statický prezentace je nejdůležitější: obsah, a grafický zpracování.... validita a zdroj. kód až na dalšim místě.