ukropcany píše:Ja behavam okolo 9:00. Viac vrstiev mi nepomoze, pretoze tieto dlhsie behy idem uz na cas a ku koncu uz rozhodne nejdem v aerobnom pasme. Od 15. km som isiel na 12,5kmh, od 18. na 13kmh, 20. na 14kmh a posledny kilometer na 15 - 18 kmh. V takej kose ee...
fakt píše:cohen píše:fakt: cez kuklu sa da dychat uplne komfortne...
V kukle?
Běžet?
Po městě?
No všeho do času!
ukropcany píše:Dnešný polmaratónik 1:41:30 na páse, nakoniec som vyhodnotil, že som ešte mohol pridať, takže budúci týždeň reparát...
ukropcany píše:No to isté, čo keď behám vonku - rozmýšľam nad vecami, nad ktorými nemám čas rozmýšľať v bežnom pracovnom dni... zas ono keď začneš behať len výklusy 4x do týždňa, tak ona je to furt celkom nuda... a tie dlhšie behy nad 20 km ani nehovorím... tak ale to je život...
ukropcany píše:Na behanie v dvojici som rezignoval, pretože potrebuješ človeka, s ktorým ste na rovnakej úrovni...
ukropcany píše:Tak to máme asi inú hrádzu ako vy - v zime stretnem ľudí tak do 5... a to nie sú žiadne pjekné slečny, ale hyperaktívny slovenskí deduškovia... nie je leto... choď teraz na 3 hodiny na bike a napíš ako si si to užil...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků